Daca nu ai mai jucat GTA V pe ps3, ti l-as recomanda pe ps4. Este superb, nici un patch pe partea de SP pana acum, doar online care si-a revenit vad
Daca l-ai mai jucat, ia-ti Dragon Age si cand o sa fie GTA V la reducere il iei si pe el
Daca nu ai mai jucat GTA V pe ps3, ti l-as recomanda pe ps4. Este superb, nici un patch pe partea de SP pana acum, doar online care si-a revenit vad
Daca l-ai mai jucat, ia-ti Dragon Age si cand o sa fie GTA V la reducere il iei si pe el
Gold, evident. Chiar daca nu are acel rumble feature, tine bateria cam 8 ore, se aseaza bine pe urechi si este foarte decent ca si sunet.
Call of Duty:Advanced Warfare sau Battlefield 4? (PS3,ma intereseaza mai mult partea de online.servere ok,fara lag)
Gta 5 vs. Saints Row 4
Precizez ca gta 5 l-am mai avut insa ma bate gandul sa il cumpar din nou pt. Heists.
Merita Tomb Raider: Definitive Edition, digital, la 90 lei ? Mentionez ca l-am terminat o data si pe PS3. Experienta e mult imbunatatita pe PS4 ?
Wolfenstein: The New Order sau Metro Redux ? Si sa iau GTAV digital sau pe disc ? (toate pe PS4)
De ce recomandati toti GTA pe disc ? Si eu il am pe disc, dar nu m-ar fi deranjat daca era digital.
Bookmarks