ps4 fara discutie ,la x1 ai 2-3 jocuri exclusive si cam atat
Daca era fanboy XONE, nu mai zicea "Plus 1", zicea "Live 1" got it?
In alta ordine de idei, alege platforma dupa: Exclusivitati, Prieteni si care ti se pare tie mai aratoasa
Stiu ca tu glumesti, dar vad ca altii deja ma iau in serios. Eram sarcastic, o sa scriu in paranteza data viitoare.
Am de luat 2 decizii.
1. Far cry 4 sau Destiny. Ce ma " tine in de mana " sa cumpar Destiny e faptul ca o sa mai apara expansions si daca nu gasesc o varianta cu season pass ( ceea ce am vazut ca se poate achizitiona numai digital si nu mi e comod- poate ma insel)... meh.
2. Sa folosesc OLX sa cumpar jocuri ( fiind nou pe piata ps4) sau sa gasesc un " dealer "( gen webpred. pe vremea ps3-ului).
eu am luat far cry la recomandarea unui prieten... am ramas placut surprins de cat de bun e jocul.
pt jocuri olx sau forumuri... gasesti peste tot la preturi destul de decente.
1. far cry 4 (destiny trebuie sa fii mereu online, ceea ce este un gunoi [versiune ps3])
2. cand vrei un joc, il cauti pe toate site-urile si cumperi unde ai pret mai bun
Daca vrei ceva casual, de weekend, cu povestioara, ia Far Cry 4.
Daca vrei ceva ce o sa joci un an intreg, si ai si mult timp liber la dispozitie, ia Destiny. Nu te lasa influentat de toate commenturile negative, eu nici nu voiam sa aud de Destiny pana sa se lanseze, si acum am 300 ore jucate.
3 motive:
1. mie personal mi se pare mult mai satisfacator sa detii un joc in format fizic.
2. il poti cumpara sh la jumatate din pretul celui nou.
3. daca nu iti place il poti vinde sau da la schimb.
Daca e la acelasi pret, atunci retail. Daca varianta digitala e considerabil mai ieftina, atunci digital.
Avand in vedere ca am un backlog de vrio 8 jocuri pe ps3, steam&origin, si nu duc lipsa nici de mp shouters.... nu sunt sigur daca merita sa imi cumpar acum Bf4 sau sa astept pana in martie Bf Hardline(ps3)...
Bookmarks