Ia gata nene. Nu va luati de Snake ca ati incurcat-o. Ce tot vorbiti aici de open world si bla bla bla? Vreti open world? Valea in parc.
@Raskoko: Esti sigur ca joci Gears? Eu nu te vad online sau prin joc. Cred ca traiesti o iluzie.
Ia gata nene. Nu va luati de Snake ca ati incurcat-o. Ce tot vorbiti aici de open world si bla bla bla? Vreti open world? Valea in parc.
@Raskoko: Esti sigur ca joci Gears? Eu nu te vad online sau prin joc. Cred ca traiesti o iluzie.
@momo: nu trebuia sa jucam aseara la 23? Mi-am tot lustruit lancerul vreo 2 ceasuri....
Pai am fost online. Am vazut ca nu este nimeni, am terminat campania. Daca stai ascuns, eu ce sa iti face?
Dat un telefon si nu mai au. Au avut doar doua, unul a ajuns la tine iar celalalt e rezervat. Bine ca nu m-am dus pana acolo.
Am vazut ca unii l-au cumparat deja din magazin, care e treaba? Eu nu am primit inca mail de confirmare de altex. Sper sa nu ne faca o surpriza iara
Stai linistit ca nici eu nu am primit mail de la ei. Asteptam si vedem, eventual mai incercam prin magazine, poate gasim - MG Feeria, Mega mall...
pai incercati ca aparent doar in Bucuresti se gaseste in magazine. eu am fost in ieri si nu era nici o editie, si nici nu au avut. asa daca nu imi trimite mai....o sa fie inca o editie de colectie pe care o pierd din cauza lor
Eu am facut precomanda acum 5 minute la CE, sunt curios daca primesc inaintea celor care au facut-o in urma cu mai mult timp.
Bookmarks