pe mine la ultima precomanda mi-au trimis mail si era precomanda cu plata ramburs. inca nu am primit vre-un semn de la ei.
pe mine la ultima precomanda mi-au trimis mail si era precomanda cu plata ramburs. inca nu am primit vre-un semn de la ei.
nu ti-au actualizat pretul? ca s-a mai ieftinit putin. Eu am prins cu 229
mie vad ca mi-au pus AWB...
mdea. dupa 20 de minute de asteptat, mi-a raspuns cineva. dupa ce a verificat precomanda mi-au spus ca nu e confirmata comanda si daca doresc sa o confirm. deci cei care nu ati primit mail sau telefon, sfatul meu este sa sunati la ei si sa vedeti care e treaba. mi s-a spus ca in 24-48 ore o sa primesc comanda...acuma nu ramane decat sa sper
acuma am primit si mail-ul ca comanda a fost confirmata.
Comanda ta cu numaul 112374888 din data 6 mai 2015 a fost confirmata.
se pare ca e numaul 112374888 poate deaia nu a fost confirmata pana acuma, eu aveam numarul 112374888
![]()
Eu le-am un mesaj de pe pagina de contact sa ii intreb de comanda si in 20 de minute am primit mail ca a fost confirmata.
Mie mi-a fost confirmata imediat ce am facut comanda astazi
Comanda ta cu numaul 579440802 din data 31 august 2015 a fost confirmata
Maine intentionez oricum sa dau o tura prin magazine sa vad daca nu il gasesc pe undeva (CE), nu ma astept sa mi-l livreze maine si rabdare n-am!
Preturi pentru Mother Base Coins, necesare pentru construirea unui FOB
https://twitter.com/Nyxus_MGS/status/638339575702790144
Nu stiu de ce spui ca e un pret bun avand in vedere ca nu stii momentan care sunt costurile in-game.
Omul a zis initial "preturi bune la ...", lucru cu care nu am fost de acord. Si-a modificat postarea intre timp.
Salut. Am si eu o intrebare. Jocul are si poveste sau e doar Online ? Nu prea's fan al jocurilor de genul dar nu mai am ce sa ma joc si ma gandesc sa il iau![]()
Cred ca esti obosit TudyNu apare "Last edited..." pe mesaj daca editam ceva?
Se pare ca primul FOB il poti achizitiona cu banii care ii faci in fiecare misiune, iar daca vrei sa iti mai construiesti altele trebuie sa cumperi MB Coins.
---------- Post added 31-08-2015 at 15:40 ----------
Cand cumperi discul versiunii de PC a jocului, tot ce gasesti pe el este un installer de Steam. Deci tot trebuie sa downloadezi jocul, indifferent daca il cumperi digital sau disc.
Ps:La inceputul video-ului este dat un citat din Emil Cioran
Si unul mai lung de aproape o ora jumatate
Bookmarks