Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 60 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #361 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu am sters domnu nimic din dashboard. Posibil sa fie legat de faptul ca nu am mutat licentele pe noua consola?

Nu stiu ce spui tu acolo. Eu am doar 4 fisiere: Gamer Profile - 500KB, 01 Save care este ultima salvare, cu jocul reinceput, de 832KB si cele doua DLC-uri. Nici un alt fisier pe care sa nu il vad din joc.

2. #362 SP
    Member St Mael's Avatar
    S-ar putea sa am o idee despre ce s-a intamplat la tine. Cumva hdd-ul care il ai acum, nu este acelas cu cel pe care ai terminat Mass Effect ultima data?

Intre timp incearca sa faci cum am spus in ultimul post despre intratul in Mass Effect 1 si sa dai un New Game ca sa vezi daca ai vreun profil pe care poti sa il alegi sa continui cu el inca o data.

Uite, intra ca in pozele de mai jos, si daca nu apare ceva ca in poza a treia inseamna ca pur si simplu nu mai ai salvarea pe hdd. Trebuie sa faci asa ca sa verifici pentru ca fisierele alea oricum nu apar in dashboard, de asta abia acum mi-am amintit, sunt ascunse pe undeva.
    Attached Images Attached Images imagine0021.jpg imagine0022.jpg imagine0023.jpg

3. #363 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    St Mael, el parca lucreaza pe careers nu pe save-uri in sine. Si in Mass Effect 1, cand daca, sa zicem, terminasei jocul cu 2 caractere diferite si vroiai sa continui cu unul dintre ele, te duceai in LOAD si apoi apasai Y si intrai in Switch Careers.

Pe acest functioneaza si ME2. Pentru ca o cariera aparea in momentul in care se termina jocul cap coada. Isi salveaza undeva datele astea si pe baza lor se creeaza caracterul in 2.

Dar da, Mo, daca ti-ai mutat datele de pe un HDD pe altul se poate sa se fi pierdut ceva. Si eu ramasesem fix la ultima misiune, cand sa ma bat cu Saren si nu am putut intra in 2 pentru ca nu terminasem aceea batalie pentru ca nu se lua inca decizia cu consiliul. De aceea iti cer un save complet terminat pentru a se importa toate deciziile.

4. #364 SP
    Member St Mael's Avatar
    Bobby pai cam asa e, si am zis si eu asta cu un post mai inainte .
    Quote Originally Posted by St Mael
    Sa fie clar, in ME2 nu se importa salvari de genul autosave sau salvari facute de noi in timpul jocului, e vorba de niste fisire speciale care se creeaza numai cand se termina jocul si de fiecare data cand il terminam.

5. #365 SP
    Scuze atunci, incercam sa imi dau si eu seama ce se intampla pe aici
    Oricum, dupa o noapte nedormita si 3 cafele si o sticla de vin rosu, am reusit sa il termin.

PS: Cred ca daca nu se anunta nimeni, o sa ii fac un review Mi-e dor sa scriu un review.

6. #366 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Imi vine greu sa cred ce se spune aici. Nu ca mi-ar displacea

Mass Effect 3 release date may be 2011, well before end 2012 - Video Games Blogger

7. #367 SP
    @St Mael: Multam mult pentru hint-uri. Se pare ca nu imi apare acel ID existent. De ce? Nu ma intreba pentru ca sunt pe langa fenomen. Termin jocul si apoi reiau ME1 de unde am ramas (tocmai am salvat-o pe Liara si am aterizat pe Noveria) si apoi joc iar ME2.

8. #368 SP
    Teoretic daca vrei doar sa termini ME1 poti in 2 ore de acolo sa il termini. Dar asta inseamna fara sidemission-uri si alte prostii. Si asa isi pierde f mult din farmec ME2.

9. #369 SP
    Member Sanjuro's Avatar

And in other news: ma zbat la Mass Effect (1) sa ajung la level 60 in al doilea playthrough, pe hardcore, facand toate quest-urile optionale. Mai am o mana fara un deget de side missions si doar 2 principale si sunt la 89.000 puncte de experienta pana la cele 862.000 totale. Am facut si Bring Down the Sky si mi-e teama ca tot n-o sa fie de ajuns.

10. #370 SP
    Member collector's Avatar
    mie la me1 mi-au trebuit 3 playthroughs ca sa ajung 60 ..

11. #371 SP
    I miss it.

Disclaimer: Nu consider ca este SPOILER.
    Attached Images Attached Images mako.jpg

12. #372 SP
    Member drik's Avatar

13. #373 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    I miss it.

Disclaimer: Nu consider ca este SPOILER.
    You miss the mako ? Nu vine o varianta de Mako in al doilea DLC?

14. #374 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Xbox LIVE Marketplace | Mass Effect 2 - Cerberus Network - 1200

Some versions of Mass Effect 2 contain a redemption code to obtain Cerberus Network activation. Check your game's packaging before purchasing. Connect now and receive bonus downloadable content. Download Zaeed, a lethal gun for hire, for your squad! Access new and devastating weaponry. Receive updates and news via direct feed in-game. Take on perilous new missions and assignments.

15. #375 SP

16. #376 SP
    Am 22 ore de joc si nu cred ca am facut nici 30% din el.

17. #377 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Armura din poza cu masina de mai sus, e cea care vine cu Dragons Age ?
    Parca e predator

18. #378 SP
    Da. Aia este. Nu imi plac doua chestii, fata de primul joc.

19. #379 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Da. Aia este. Nu imi plac doua chestii, fata de primul joc.

20. #380 SP
    Member St Mael's Avatar
    @Dj Mo, niste tip-uri pentru una din nemultumirile tale le gasesti mai jos.

Choose Language | BioWare Social Network

A facut cineva din trupa Bioware care a lucrat la joc un post ca sa ne ajute cu chestia aia .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 60 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast