Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 60 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #381 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post

2. #382 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post

3. #383 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    @h0stile: Acest lucru m-a deranjat si pe mine. Nu am nimic fizic, palpabil in jocul asta. Totul este relativ, in procente.

4. #384 SP
    un lucru care m-a deranjat la ME1 a fost modul in care era impartita interfata "de upgrade" a personajului. acum au rezolvat-o, cazand in extrema cealalta. oare cum va fi ME3?

5. #385 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    Pentru mine e perfect ME2 (mai ales ca am scapat de inventory-ul si bug-urile din ME1) . Sincer pana acum chiar nu am avut timp sa ma gandesc la ce ar putea avea in plus. Povestea, misiunile, conversatiile etc m-au acaparat si pun in umbra eventualele minusuri. (inafara de scanarea planetelor, care e cam plictisitoare dupa cum am spus si mai sus)

6. #386 SP
    da, nu contest, are multe plusuri insa deh, ma gandesc la KotOR si suspin. btw, in legatura cu scanarea. exista o lista cu planete pe care s-ar gasi preponderent element zero? intreb asta pentru ca sunt loaded de restul si am ajuns intr-o faza in care am nevoie de fff mult element zero. daca nu, credeti ca puteti sa postati ce si pe unde gasiti? dar asa ...substantial..asta daca nu e random treaba.

inca un lucru...intrebare ref romance..

7. #387 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Care-i treaba cu scanatu' ?
    Nu te mai poti plimba cu masina cu "manelele" la maxim prin galaxia Spania ?

8. #388 SP
    Member zNowkid's Avatar

9. #389 SP
    inca un lucru...intrebare ref romance..

10. #390 SP
    Member kane86's Avatar

11. #391 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Va rog sa ma ajutati cu o informatie daca aveti posibilitatea. Trebuie sa dau un raspuns destul de urgent privind varianta standard sau collector's Mass Effect.
    Pe siteul oficial am gasit urmatoarele informatii:

• The full version of Mass Effect 2
    • Bonus in�game Collectors' Edition weapon and armor
    • 48�page hardcover art book
    • Limited Edition Cerberus Network card granting access to bonus content
    • Issue #1 of the Mass Effect comic book by Dark Horse comics.
    • All housed in a premium tin package with exclusive artwork.
    Stiti cumva daca "Bonus in�game Collectors' Edition weapon and armor" si "Limited Edition Cerberus Network card granting access to bonus content" se downloadeaza de pe Live sau acest continut este pe disc?

Daca se downloadeaza, sunt sanse sa existe vechea problema cu contentul de pe regiuni si sa nu pot avea acces la aceste "goodies"?

Mersi mult.

12. #392 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Degeaba. Nu ma pot abtine.
    Cand o sa ma apuc sa il joc o sa fiu ca si batranii aia care zic tot timpul: "Am mai vazut filmul asta"

13. #393 SP
    Doar Cerberus Network se poate lua de pe Marketplace (1200 MS Points). CE content nu o sa vezi niciodata la download. De aceea se si numeste asa. Il gasesti numai cumparand editia de colectie. Contentul nu este blocat pe regiuni.

14. #394 SP
    Ce contine acel add-on ? Ca are doar 156kb.
    1200 puncte pentru 156 kb ?

15. #395 SP
    Este accesul la content pentru joc. Normal ar trebui sa fie in fiecare joc nou. Il cumperi doar daca iei jocul SH. Este un spanac de marketing, ca sa faca intr-un fel oamenii sa cumpere de nou. Facand un calcul joc SH + Cerberus Network, iesi mai scump decat daca il cumperi de nou.

16. #396 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    un lucru care m-a deranjat la ME1 a fost modul in care era impartita interfata "de upgrade" a personajului. acum au rezolvat-o, cazand in extrema cealalta. oare cum va fi ME3?
    La ME 1 erau atatea abilitati inutile incat de la un anumit punct incolo am fost nevoit sa atribui puncte aiurea, doar ca sa nu ramana nefolosite. Pare saracacios in comparatie noul sistem, dar reprezinta contopirea si simplificarea celor mai tari abilitati din ME 1 impreunate cu ce aduce nou 2-ul. Cand adun 3 skill points mi-e la fel de greu sa le atribui intr-o categorie ca si intr-un RPG traditional, poate mai greu, avand in vedere ca nu te upgradezi cu fiecare level up.
    In fine, gusturi si gusturi, dar mie imi place cum au evoluat lucrurile.

17. #397 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Si pe mine m-a dezamagit putin imputinarea elementelor RPG si faptul ca intr-adevar au renuntat la inventar, acum toate upgrade-urile se fac on the fly sau pe Normandy nu mai exista sloturi pe arme, acum avem moduri (upgrades) in numar de 5 in general, daca vrei sa schimbi armele sau armurile se face pe Normandy sau statii importante (ideea nu e rea, pentru ca te face sa te gindesti de 2 ori inainte sa alegi o arma sau o armura pentru o misiune), oricum eu mi-am gasit dragostea, Blood Dragon Armor (acum chiar ca nu-mi pare rau ca am cumparat DA pentru PC si nu pentru PS3).
    La treaba cu procentele treaba e destul de clara pentru mine, chiar se simte diferenta, bonusurile fac ce spun.

Nu ma deranjeaza faptul ca la armurile speciale nu mai poti da jos casca, mi se pare mai cool asa, doar are casca aia ca sa o vezi tot timpul, chiar daca in unele cazuri, cum ar fi discutiile cu diferite personaje cheie ar fi putut fi inlaturata. Ce ma deranjeaza e faptul ca nu mai poti pune casti la personajele secundare si nici nu le poti schimba armurile (sau nu am descoperit eu cum).

Overall Mass Effect 2, in ciuda acestor minusuri, este o experienta intriganta cu un univers vast si complex, un story de invidiat si cu o grafica si sunet deosebite.

18. #398 SP
    Spoilere in clip, atentie: MASSIVE Effects ))

19. #399 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Intrebare de baraj. Instalez pe HDD ambele diskuri sau... doar unul ?

20. #400 SP
    Ambele. Ambele sunt folosite la gameplay. Prima parte a jocului pe primul disc, a2a pe celalalalt.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 60 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast