Deja am 1500 fuel, 60 probe, scanner-ul la maxim si nu mai este o problema cu scanatul.
Deja am 1500 fuel, 60 probe, scanner-ul la maxim si nu mai este o problema cu scanatul.
In legatura cu clasele despre care discutati mai sus: eu am o sesiune de cateva ore jucata aseara si vreo 3 misiuni din main story facute. Trebuie sa mai avansez pentru a avea posibilitatea sa imi aleg clasa: Vanguard, Infiltrator etc?
Inseamna ca am ramas soldat. lol In fine, am vreo posibilitate sa aleg Vanguard sau acea abilitate a clasei respective?
M-am uitat acum la un guide cu descrierea fiecarei clase si pot spune ca nu imi pare rau deloc ca am ales "soldier". Mi se pare o clasa extrem de echilibrata dar parca imi facea cu ochiul "vanguard". Abilitatea aceea este deosebita!
PS: am uitat cel mai important lucru: jocul este FE-NO-ME-NAL!!!
Recunosc ca este o pierdere de-a mea pe care mi-am asumat-o, dar asta nu ma impiedica sa savurez partea a 2-a cu fiecare neuron. Ieri mi-am petrecut cateva ore citind despre universul Mass Effect si sunt cat de cat in tema.
Caz inchis pentru cei care credeau in zvonuri:
We were inundated with tips this week about supposed "proof" that code found within Mass Effect 2 on PC "confirmed" the presence of a PS3 version of the game. It does not.
Seeking to clarify the situation, a statement on BioWare's forums reads:
The Unreal Engine is cross platform, hence the PS3 code. This was brought up back in Mass Effect 1 days as well.
Mass Effect is for the PC and Xbox 360.
LOCKDOWN!
Lockdown indeed. If you check the code for other Unreal Engine games - like Gears of War - you'll find the same thing.
Nothing to see here, people.
Prima data l-am jucat cu caracterul din Mass Effect 1 ce era Adept si era foarte distractiv. Ii tineam numai in shockwave si pull.
A2a cand joci Mass Effect 2 te lasa sa alegi o putere de la orice clasa pentru tine si pe parcurs poti sa inveti skill-uri care nu sunt ale tale![]()
Inca nu l-am jucat, dar daca ar fi sa il incep direct pe nivelul de dificultate cel mai ridicat, respectiv Insanity,
care clasa credeti voi ca ar fi cea mai indicata ?
Asta ca sa nu va intreb care e cea mai buna clasa si sa nu creez ceva discutii contradictorii aici.
Daca se poate si cu argumente.
As indica soldier deoarece vei avea cele mai multe arme la dispozitie, respectiv Assault Rifle, Sniper, Shotgun etc. Pe respectivul nivel de dificultate cred ca e foarte important sa tii distanta fata de inamici si sa incerci combat de la cat mai mare departare. Avand la dispozitie Assault Rifle + Sniper + incediary ammo etc. poate constitui un mare avantaj. Pentru Biotics te poti concentra la cei din echipa ta.
Soldier am jucat Mass Effect 1 si tot soldier joc si acum, sint destule caractere secundare ce beneficiaza de biotics, the fire power is one in need and mine char is the one to deliver it. In ME2 e mult mai usor sa dai ordine si deci mult mai usor sa faci uz de puterile membrilor echipei, asa ca poti juca linistit cu soldier.
Cum zice si Rasko la un nivel mare de dificultate e important sa pastrezi distanta fata de inamic si cum soldier are cel mai mare arsenal cu el o poti face cel mai bine.
LE: zice bine Mo ce zice, insa sa nu uitam ca Infiltrator e caracter de suport nu de impact (atac), are HP mai putin, defense mai mic (cel putin asa era in ME1), de unde si preferinta de a juca soldier.
Si eu tot soldier am fost in ME1, dar ME2 l-am jucat ca Vanguard. Chestia e ca nu prea am folosit Biotic Charge, decat rareori cand ramanea cate un inamic singur. Cel mai amuzant cred ca e cu Adept, poti da "efect" puterilor, poti sa le curbezi traiectoria si sa-ti ranesti inamicii si daca se ascund.
Chestia e ca jocul e echilibrat foarte bine, eu de exemplu am jucat mai tot timpul cu pistolul obisnuit (pana am gasit SMG-ul) si n-am avut probleme cu adversarii. De obicei prefer armele, dar jocul asta chiar are mai mult farmec daca esti biotic.
Apropo, a jucat cineva ca engineer?
Spuneti ca Soldier are arme fata de celelalte clase. Am pe Infiltrator: Pistol/Heavy pistol, SMG, Sniper si Heavy (cred ca sunt de ajuns si nu cred ca nu fac fata ca nu am assault rifle si shotgun; am preferat material gun in locul shotgun-ului la un moment dat, arma care intra in clasa de sniper, dar are one shot, one kill pe tinte fara armura si impact foarte puternic asupra armurii), plus biotics. Va expun o situatie pe tinta cu armura: Incinerate + Material Gun.Soldier mi se pare clasa de Battlefield sau Call of Duty. Daca vreau doar sa ma impusc, joc ultimele mentionate.
![]()
Bookmarks