Producatorii jocului Dead Space si EA ne prezinta un nou joc horror intitulat Dante's Inferno. Jocul va avea elemente de gameplay din seria God of War si teroarea din Dead Space. Ultimul trailer: Exclusive: Dante's Inferno - Trailer
Producatorii jocului Dead Space si EA ne prezinta un nou joc horror intitulat Dante's Inferno. Jocul va avea elemente de gameplay din seria God of War si teroarea din Dead Space. Ultimul trailer: Exclusive: Dante's Inferno - Trailer
Ha ha ha, cel mai tare trailer lol. "Go to Hell" directImi place ideea jocului doar sa ramana fidel viziunii lui Dante
![]()
Frumos traileru' dar cred ca monstrul ala de la sfarsit (cu mai multe capete) a fost creeat de cineva care se uita la emisiunea lui Mircea Badea...In Gura Presei![]()
Deja am avut 2 Featured Videos pentru Dante's Inferno. Deja sunt multi care il numesc God of War killer. Deja GT a dedicat aproape o intreaga emisiune pentru acest joc. Deja se vorbeste de un nou IP. Eu unul am mari asteptari... numai gandindu-ma la celor 9 cercuri ale Infernului asa cum si le-a inchipuit Dante Alighieri in Divine Comedy, si imi dau seama ce potential are jocul. Vazand insa si cum arata si afland ca ruleaza la 60 FPS-uri, nu pot sa le urez bafta celor de la EA. Aveti mai jos emisiunea GT TV unde sunt aproape 15 minute din Dante's Inferno. Enjoy: Gametrailers TV with Geoff Keighley@@AMEPARAM@@src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=51830"@@AMEPARAM@@51830
Voi, ce ziceti ? Va fi un super succes sau aveti indoieli ? Eu unul nu mai am indoieli, avand in vedere ca echipa din spate este tot cea care a creat Dead Space (cred ca unul din putinele jocuri pe care l-am terminat de mai multe ori in ultima perioada). Btw, jocul, pe langa Xbox 360 si PS3, va fi lansat si pe PSP. Yay ! Must have for me !
P.S. Ceva mai multe videos aici: http://www.consolegames.ro/forum/f8-...nferno-videos/
Arata incredibil de bine . Va fii un succes . Dar .. niciodata nu va fii "God of War killer". Poate daca era exclusiv xbox 360 , atunci puteam sa spunem ca este competitiv cu God of War .
De ce trebuie sa fie exclusiv ca sa fie mai bun ? Sincer, mie parca nu mi se pare la fel de fluid ca God of War (are un pic din miscarile sacadate stil Bayonetta, DMC, Ninja Gaiden) insa e un joc nici pe departe terminat. In plus, nu cred ca deranjeaza pe nimeni ca vor sa faca ceva peste GoW. La urma urmei, imi doresc ca toti sa tinda spre astfel de realizari. More good games for us.
P.S. 9 circles of Hell mi se pare un subiect mai interesant si mai scary decat istoria greaca pe care s-a tot batut moneda. Numai cand ma gandesc ca va fi un nivel numit "Lust"... yummy![]()
Sunt singurul care s-a uitat la jocul asta cu gandul la diablo ?
Imi aduce mult aminte de nivelul din Pandemonium din Diablo 2 doar ca e 3d si arata superb![]()
Nu prea mi se pare "scary" nici God of War , nici Dante's Inferno . Mai scary mi se par Dead Space si Silent Hill. Dar arata foarte bine jocul , si chiar aduce putin a God of War , cu toate ca sunt atat de diferite .
Nu inteleg de ce toti zic ca acest gen de joc seamana cu god of war,nu ma refer doar la dante ci si la x-men origins,conan,viking si multe altele
poate dante's inferno se aseamna cu gow, depinde din ce perspectiva privesti . Oricum jocul va avea un mare sucess ( sper =D ) si cu siguranta un must buy![]()
�mi place că �n fiecare inel Beatrice are altă �nfățișare. Clip-urile, deocamdată, sunt din versiunea de PS3 a jocului.
...iar aici o reprezentare plastică (da, ăsta cred că-i cuv�ntul potrivit) pentru cele IX cercuri plus inelele pentru cercurile VII, VIII, IX:
Circle I - Limbo
Circle II - The Lustful
Circle III - The Gluttonous
Circle IV - The Hoarders and the Spendthrifts
Circle V - The River Styx - The Wrathful and the Sullen
Circle VI - The City of Dis - The Heretics
Circle VII - The Violent (preferatul meu)
Circle VIII - Malebolge - The Fraudulent
- Ring I - The River Phlegethon - Tyrants and Murderers
- Ring II - Violence Against Self (
)
- Ring III - Violence Against God and Nature
Circle IX - Cocytus - The Traitors
- Bolge I - Panderers and Seducers
- Bolge II - Flatterers
- Bolge III - Simoniacs
- Bolge IV - Sorcerers, Soothsayers and Fortune Tellers
- Bolge V - Barrators and Grafters
- Bolge VI - Hypocrites