Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 22 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 LastLast
Results 401 to 420 of 431

Thread: Dante's Inferno

1. #401 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    @maweryck din cate stiu eu DLC content e valabil doar din Martie

2. #402 SP
    Member maweryck's Avatar
    Pe foaia asta care o am eu aici scrie :
    February :
    -Soul packs
    -Poet costume
    -Animated feature
    film costume

Deci nu e falabil numai din martie . In martie si aprilie sunt alte contenturi

3. #403 SP
    La mine scrie pe o parte:
    Upcoming Downloadable Content Available for Purchase*

February

Soul Packs
    Poet Costume
    Animate Feature
    Film Costume

March

Prequel level

April

New In-Game Abilities
    Trials of St.Lucia

Iar pe partea cealalta scrie:
    Free Download bla bla bla Available in March.Daca la tine scrie February atunci cred ca ar trebui sa le dai un mail or something.

4. #404 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    MonkY, dacă n-ai făcut asta...eu zic să ștergi și salvările și să �ncepi de la 0. E un easy game...nu e niciun challange ca să ajungi din nou la Cerberus.

Și ei am pățit așa (mă rog...asemănător) dar nu la boss ci la prima...manetă (fix prima din joc). Dacă distrugeam Mana Fountain și apoi vroiam să trag de manetă...nu apărea RB-ul. �n schimb dacă nu mă atingeam de Mana Fountain...puteam trage liniștit de manetă...după care se activa podul și puteam �nainta.

Ia-l de la 0...dă-l dracului de patch lol (plus că există șanse să fie tot așa...chiar dacă e patch). Apoi ce faci...mai aștepți �ncă unul?

5. #405 SP
    Member maweryck's Avatar
    Mda , nu reusesc sa dau deloc redeem la cod ,am incercat toate metodele .... Eu credeam ca este valabil si din februarie cu
    February

Soul Packs
    Poet Costume
    Animate Feature
    Film Costume

Daca este valabil numai din martie atunci de ce au mai pus si februarie .....
    Pana la urma a mai avut cineva probleme cu redeem codul ?

6. #406 SP
    Ai Death Edition, nu? Păi ce redeem code ai �nafară de Dead Space Dante? - eu am versiunea de X360 și doar ăla-l am.

Pe XBL Marketplace sunt 500 de suflete gratis...apoi mai sunt 1000, 6000 (parcă) dar alea costă - aiurea...cum să cumperi suflete. Dacă erau 1 milion sau 5 milioane de suflete...așa da. Dar...1000, 6000...ce aiureli.

Păi alea 500 de suflete le faci �n...maxim 10 minute? (să nu vorbesc de celelalte...că nici nu-ți dai seama c�t de repede le faci) Plus că...pe parcursul jocului ai c�te suflete vrei tu...

7. #407 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Sunt la 2nd run, dificultatea Hellish - final boss 2nd(last) part. Innebunesc!! Mi se pare extraordinar de frustrant. Ma chinui de aproape 2 ore si nu reusesc..Am upgradat la maxim holy/unholy si degeaba. L-a terminat cineva pe hellish? Aveti niste tips and tricks? Deja ma anunta a 5-a oara ca am posibilitatea sa schimb dificultatea. lol

Help!!!!

8. #408 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    L-a terminat cineva pe hellish?
    Da, eu. Primul run l-am făcut pe Hellish iar cel de-al doi-lea run l-am făcut pe Infernal (Resurrection Mode).

Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Am upgradat la maxim holy/unholy si degeaba.
    Normal că degeaba. Trebuie să te folosești și de relics (memory of acre lv.3 + frederick's ring lv.3 + francesco's forgiveness lv.3 + lord's blassing) + sins of the father (lv3 - unholy 5). Toate alea + evade/jump (sau 2xjump).

9. #409 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    Mda , nu reusesc sa dau deloc redeem la cod ,am incercat toate metodele .... Eu credeam ca este valabil si din februarie cu
    February

Soul Packs
    Poet Costume
    Animate Feature
    Film Costume

Daca este valabil numai din martie atunci de ce au mai pus si februarie .....
    Pana la urma a mai avut cineva probleme cu redeem codul ?
    am avut o problema similara cu un reedem code din saboteur......jocul era zona 2 ...iar eu eram logat pe un cont US ( zona 1)....si mereu cand bagam codul....nu gasea nimic de downloadat....dar cand m-am logat pe un cont zona 2....am introdus codul....a downloadat acel add-on....nu l-am instalat....l-am lasat pe hard si m-am logat din nou pe contul zona 1...apoi am dat install si a mers........poate merge si la tine....nu stiu

10. #410 SP
    Member maweryck's Avatar
    Am spus mai sus ca mi-am facut cont de Hong Kong pt ca am joc zona 3 si tot n-a mers

11. #411 SP
    Hmmm...am observat ca atunci cand intrii in joc iti zice Connecting to EA,Connecting to PStore,Checking DLC.E o optiune din meniu la joc,Downloadable Content,incearca sa intrii de acolo si sa folosesti codul.Poate asa merge.

12. #412 SP
    Member kaoru's Avatar
    asa. am aruncat 4 dolari - pentru costumele DLC - animated si poet > santeleg ca banii mi i-au luat si costumele la pastele cailor le vad nu?
    Asa imi trebuie...pfff.
    Pe un site ziceau ca garanteaza ca ar functiona numai cu versiunea asia.
    de downloadat a downloadat - mi-a aratat cum ca ar fi si instalat costumele...dar nu-s nicaieri.

In plus costumu ala oribil de Dead Space unde mama masii e? Unii zic ca e downloadable numa din Martie...altii februarie...o varza totala > cu carne.

13. #413 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Costumele le poti selecta la orice punct "save-game".

14. #414 SP
    Member kaoru's Avatar
    a...inteles. Am terminat acum jocul...o iau de la capat pe Infernal. Incerc cu save-ul sa vedem.
    Pe gates of hell mode merge selectat costumul.

Thanks!

15. #415 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    VG247 Blog Archive Screens � Dark Forest DLC for Dante�s Inferno
    EA and Visceral put out some new screens for Dante�s Inferno today, showcasing the Dark Forest DLC that is expected to be made available this week.
    Dark Forest is a prequel level where Dante�s lost in the forest and feeling a bit disoriented and gives you a bit more insight into who he is inside that gruff, mangled-chest exterior.
    The DLC was included for free with a voucher code with the PS3 version of the game and until it�s released on both systems tomorrow, we�re unsure how much it will run you on XBL.
    Attached Images Attached Images di-600x337.jpg di1-600x337.jpg di2-600x337.jpg di3-600x337.jpg di4-600x337.jpg di5-600x337.jpg di6-600x337.jpg di7-600x337.jpg di8-600x337.jpg di9-600x337.jpg

16. #416 SP
    Deci sa inteleg ca cei care au Divine Edition(US)pot sa-si incerce codul acuma?

17. #417 SP
    ...văd că pe XBL Marketplace este de 3 zile DLC-ul 400. La luat cineva?

18. #418 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dar vre-un fix/update ceva a iesit pe Live ? Ca sa stiu daca mai incerc

19. #419 SP
    Eu l-am luat pe PS3.Inainte sa intru in joc mi-a cerut sa-si faca un update,poti sa bagi jocul in unitate MonkY si sa incerci,poate ai noroc.Acuma despre DLC.30 de minute de gameplay cum au promis,nimic in plus inafara de 2-3 inamici,poti sa joci cu totul la maxim(Holy/Unholy).Puzzleuri usoare.Nu afli nimic nou din poveste.

20. #420 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Eu l-am luat pe PS3.Inainte sa intru in joc mi-a cerut sa-si faca un update,poti sa bagi jocul in unitate MonkY si sa incerci,poate ai noroc.
    Sorry, dar am zis Live, therefore am Xbox 360 version. Daca ziceam PSN, aveam mai mari sanse se pare. No flame intended... Chiar nu inteleg de ce Dzeu nu scot update-ul ala...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 22 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 LastLast