@maweryck din cate stiu eu DLC content e valabil doar din Martie
@maweryck din cate stiu eu DLC content e valabil doar din Martie
Pe foaia asta care o am eu aici scrie :
February :
-Soul packs
-Poet costume
-Animated feature
film costume
Deci nu e falabil numai din martie . In martie si aprilie sunt alte contenturi
La mine scrie pe o parte:
Upcoming Downloadable Content Available for Purchase*
February
Soul Packs
Poet Costume
Animate Feature
Film Costume
March
Prequel level
April
New In-Game Abilities
Trials of St.Lucia
Iar pe partea cealalta scrie:
Free Download bla bla bla Available in March.Daca la tine scrie February atunci cred ca ar trebui sa le dai un mail or something.
MonkY, dacă n-ai făcut asta...eu zic să ștergi și salvările și să �ncepi de la 0. E un easy game...nu e niciun challange ca să ajungi din nou la Cerberus.
Și ei am pățit așa (mă rog...asemănător) dar nu la boss ci la prima...manetă (fix prima din joc). Dacă distrugeam Mana Fountain și apoi vroiam să trag de manetă...nu apărea RB-ul. �n schimb dacă nu mă atingeam de Mana Fountain...puteam trage liniștit de manetă...după care se activa podul și puteam �nainta.
Ia-l de la 0...dă-l dracului de patch lol (plus că există șanse să fie tot așa...chiar dacă e patch). Apoi ce faci...mai aștepți �ncă unul?![]()
Mda , nu reusesc sa dau deloc redeem la cod ,am incercat toate metodele .... Eu credeam ca este valabil si din februarie cu
February
Soul Packs
Poet Costume
Animate Feature
Film Costume
Daca este valabil numai din martie atunci de ce au mai pus si februarie .....
Pana la urma a mai avut cineva probleme cu redeem codul ?
Ai Death Edition, nu? Păi ce redeem code ai �nafară de Dead Space Dante?- eu am versiunea de X360 și doar ăla-l am.
Pe XBL Marketplace sunt 500 de suflete gratis...apoi mai sunt 1000, 6000 (parcă) dar alea costă - aiurea...cum să cumperi suflete. Dacă erau 1 milion sau 5 milioane de suflete...așa da. Dar...1000, 6000...ce aiureli.
Păi alea 500 de suflete le faci �n...maxim 10 minute? (să nu vorbesc de celelalte...că nici nu-ți dai seama c�t de repede le faci)Plus că...pe parcursul jocului ai c�te suflete vrei tu...
Sunt la 2nd run, dificultatea Hellish - final boss 2nd(last) part. Innebunesc!! Mi se pare extraordinar de frustrant. Ma chinui de aproape 2 ore si nu reusesc..Am upgradat la maxim holy/unholy si degeaba. L-a terminat cineva pe hellish? Aveti niste tips and tricks? Deja ma anunta a 5-a oara ca am posibilitatea sa schimb dificultatea. lol
Help!!!!
Da, eu. Primul run l-am făcut pe Hellish iar cel de-al doi-lea run l-am făcut pe Infernal (Resurrection Mode).
Normal că degeaba. Trebuie să te folosești și de relics (memory of acre lv.3 + frederick's ring lv.3 + francesco's forgiveness lv.3 + lord's blassing) + sins of the father (lv3 - unholy 5). Toate alea + evade/jump (sau 2xjump).
am avut o problema similara cu un reedem code din saboteur......jocul era zona 2 ...iar eu eram logat pe un cont US ( zona 1)....si mereu cand bagam codul....nu gasea nimic de downloadat....dar cand m-am logat pe un cont zona 2....am introdus codul....a downloadat acel add-on....nu l-am instalat....l-am lasat pe hard si m-am logat din nou pe contul zona 1...apoi am dat install si a mers........poate merge si la tine....nu stiu
Hmmm...am observat ca atunci cand intrii in joc iti zice Connecting to EA,Connecting to PStore,Checking DLC.E o optiune din meniu la joc,Downloadable Content,incearca sa intrii de acolo si sa folosesti codul.Poate asa merge.
asa. am aruncat 4 dolari - pentru costumele DLC - animated si poet > santeleg ca banii mi i-au luat si costumele la pastele cailor le vad nu?
Asa imi trebuie...pfff.
Pe un site ziceau ca garanteaza ca ar functiona numai cu versiunea asia.
de downloadat a downloadat - mi-a aratat cum ca ar fi si instalat costumele...dar nu-s nicaieri.
In plus costumu ala oribil de Dead Space unde mama masii e? Unii zic ca e downloadable numa din Martie...altii februarie...o varza totala > cu carne.
a...inteles. Am terminat acum jocul...o iau de la capat pe Infernal. Incerc cu save-ul sa vedem.
Pe gates of hell mode merge selectat costumul.
Thanks!
VG247 Blog Archive Screens � Dark Forest DLC for Dante�s Inferno
EA and Visceral put out some new screens for Dante�s Inferno today, showcasing the Dark Forest DLC that is expected to be made available this week.
Dark Forest is a prequel level where Dante�s lost in the forest and feeling a bit disoriented and gives you a bit more insight into who he is inside that gruff, mangled-chest exterior.
The DLC was included for free with a voucher code with the PS3 version of the game and until it�s released on both systems tomorrow, we�re unsure how much it will run you on XBL.
Eu l-am luat pe PS3.Inainte sa intru in joc mi-a cerut sa-si faca un update,poti sa bagi jocul in unitate MonkY si sa incerci,poate ai noroc.Acuma despre DLC.30 de minute de gameplay cum au promis,nimic in plus inafara de 2-3 inamici,poti sa joci cu totul la maxim(Holy/Unholy).Puzzleuri usoare.Nu afli nimic nou din poveste.
Bookmarks