Originally Posted by
PiraSword
ok, dupa 3 zile de jucat, mi-am facut o parere generala si am zis sa revin cu un update de detalii despre fifa 13.
gameplayul e mai bun din toate punctele de vedere fata de predecesorul sau. meniul e smooth, in-game la fel, pare mult mai optimizat fata de 12. insa am descoperit niste bug-uri: 1#. orice ai selecta la viteza jocului, fie ca-i slow, normal sau fast, jocul ramane in normal oarecum, adica nu se schimba nimic. 2#. cateodata la inceputul meciului comentatorul nu mai intra, abia dupa 10 min isi face aparitia. si 3#. personal, nu-mi place atunci cand sunt 2 echipe de 5 stele pe teren. jocul prinde o dinamica incredibila, totul se desfasoara la o viteza nebuna, inclusiv mingea care se duce ca o racheta, fie ca e din pase sau din sut. jucatorii alearga foarte repede si pare putin nerealist la faza asta, insa daca sunt 2 echipe de 3/4 stele, jocul arata mai real pe teren, totul se desfasoara mai slow si e ok.
am zis sa fac o mica analiza pt cei pasionati de fifa si cei ce urmaresc thread-ul, sa aibe o idee despre joc.