da da da joc original ps3 cumparat din magazin
Printable View
da da da joc original ps3 cumparat din magazin
ciudat pentru ca nu s-au mai plans baietii de probleme dupa cele 2 update-uri de la EA...
Se blocheaza cand intri intr-un sezon deja existent sau cand vrei sa incepi altul?
Daca se blocheaza cand intri intr-un sezon inceput deja, strege fisierele din SAVE DATA aferente carierei offline... Va trebui sa o iei de la inceput, dar vei putea juca.
Da era un sezon inceput mai aveam 3 meciuri am sters tot din save data dar tot nu sa resetat tot 3 din 10 meciuri imi arata ca mai am si se blocheaza consola cand intru :(
Este vorba de Single Player Seasons din Ultimate Team? Ca alea se stocheaza pe serverele EA nu local...
Seasons din UT cat si Seasons din meniul principal se stocheaza pe EA. Exista vreo varianta de Seasons locala? Offline? ca nu cred ca am vazut asa ceva...ori l-am ratat.
Credeam ca se refera la Tournament/Career offline ;)
Am vazut ca ai scris tu Seasons...si na :)
pt asta te provoc diseara! :))
da single player season din ultimate team scuze :) nu pot intra nici acum :( cand intru in el incarca 2-3 secunde si se blocheaza consola dar numai acolo in rest merg toate :-/
Incearca sa stergi partea de Ultimate Team din GAME DATA UTILITY. Cand vei reintra in Ultimate Team el va redownloada actualizarile.
Poate asa scapi de problema..;)
Iar am inceput sa nu mai bat pe nimeni.
prea tarziu :)))))
Si eu am patit-o,n-ai ce face:D
Asa e, daca vezi ca nu mai bati pe nimeni si nu-ti mai iasa jocul, opreste-te! Asa patesc si eu, am zile/nopti cand rup tot si zic "wow ce bine e in formatia asta cu echipa asta" etc, si altele cand nu iasa absolut nimic. Si mai rau ca ma enervez, dau pe Ultra Attacking, dau la cotoaie si iau si cate 10 goluri, pt ca joc la nervi doar sa-l faultez pe ala. In FIFA mi-am dat seama ca daca nu esti calm, nu ai ce cauta acolo. Totul tine de psihic, ca in multe alte chestii. Cu cat joci mai relaxat/calculat, cu atat sunt si mai bune rezultatele.
Tocmai asta e faza.. eu tot timpul sunt turbat dupa un meci :))))
---------- Post added 07-02-2013 at 08:09 PM ----------
Cred ca e sarbatoare azi la EA. Inca ma mir ce jucatori mi-au picat in 7-8 pack-uri. Hart, Valencia, Oscar, Ramires printre ei.