Ashley young este pe acolo la pret!eu l-am achizitionat mai demult si pot sa iti spun ca este mai bun ca valencia in RM!am cam 100 de meciuri cu el si cel putin de 15 ori a fost man of the match!
Joc 4-4-2 cu jucatori din anglia si mai am nevoie de un fundas central (cam 15000 de coins as avea)...ma poate ajuta cineva ?
P.S il mai am pe Vermaelen de la Arsenal .
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Team of the Year .. messi 98 overall .. oricum prea mult real si barcelona ..
Am irosit 110k pe pack-uri cu gandul ca o sa nimeresc un jucator din TOTY,si m-am ales cu Miccoli,cel mai bun jucator extras din pack-uri...
Deci nu are rost sa va irositi banii,sunt aceleasi pack-uri marca EA...
Noroc ca am recuperat vreo 70k din trading,preturile au scazut foarte mult..![]()
Da-le-n amar de pack-uri si de jucatori OP... Nu va mai stresati fratilor. Eu sunt mega hepi ca am vandut 500K de coins, pe o suma frumusica si acum joc cu niste brazilieni mediocrii, relax, si totul decurge bine. Exista acel handicap in Fifa si e true treaba, cand o echipa hyper intalneste o echipa surclasata, nu e musai sa iei 5-0. Scorul poate fi invers, in favoarea echipei mult mai slabe. Treaba e testata. Incercati sa jucati cu jucatori modesti, non-rare, sub 80 ovr si sa vedeti ce bine merge echipa cand intalniti o bestie de echipa. Eu am avut mai mult succes asa decat cu David Silva, Neymar, Aguero, etc.![]()
Depinde si de adversar,daca adversarul are o super echipa si stie sa joace foarte bine,sa-si foloseasca cum trebuie jucatorii,atunci cel mai probabil pierzi..Stiu ce zici,si eu am avut o echipa modesta si era sa castig div. 1 dar pana la urma daca ai o echipa puternica poti sa faci legea![]()
Salut baieti. Am o intrebare pentru voi , expertii in fifaAm Assassin's Creed 3 si am gasit sa fac un schimb cu Fifa 13. Doar ca am inteles ca sunt probleme cu jocul , se blocheaza cand joci la cariera. ( sansele sunt 50% ca sa poti juca mai mult de un an cu o echipa la modul cariera ) .
A avut cineva probleme cu Fifa 13 , erori , blocari ale jocului ? Cateva pareri ar prinde f bine pentru mine , nu ma asteptam la Fifa 13 sa fie cu probleme.
Wow. Prost am fost ca mi am spart toti banii acum 3 zile.la ce scaderi de preturi sunt economiseam lejer 50k.m am decis sa imi vand toata echipa dar am pus-o la un pret decent.nu mi se pare normal sa il vinzi pe Pepe cu overall 85 cu 7k coins avand in vedere ca l-am luat cu 15k
Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2
---------- Post added 09-01-2013 at 01:02 AM ----------
Pentru toti cei interesati vand jucatori in ut si pentru userii console games fac reduceri de 10%.
Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2
Bookmarks