M-am uitat de vreo 5 ori
OMG
I WANT IT NOW!
Printable View
M-am uitat de vreo 5 ori
OMG
I WANT IT NOW!
Hold on guys! Just 105 more days to go 8->.
"Just" ?!?
Pentru tine MrIacob,mai putine..pentru ca tu esti mai "special".
Sincer m-am uitat si eu de vreo 3 ori la trailer si nu sunt foarte impresionat....Sunt sigur ca produsul final va fi de nota 10, dar ce vedem in filmuletul acela e COD4 in alta locatie si cateva arme noi..... Sper din tot sufletul sa ma insel si sa nu fiu dezamagit.
Nu-mi sariti in cap, sunt fan COD de foarte multi ani, am rupt multiplayerul pe PC la COD1, 2 si am trecut pe 360 la Modern Warfare, pe care l-am jucat pana am facut basici la degete...
pai sincer acu, la ce fel de inovatii te-ai fi asteptat? om vedea perkurile, armele, upgradeurile insa in rest nu au cum sa fie chestii noi. pina la urma e un shooter.
Arc cu sageti!! (cand resetezi prestige-ul :P)
inside joke
Oricum (vorba lui Mo), daca la un Kill Streak de 20-25 whatever nu baga o bumba nucleara or smth, degeaba :D.
De exemplu ma asteptam sa fie un upgrade mai pronuntat din punct de vedere grafic, printre altele. Repet, s-ar putea sa ma insel, dar momentan aceasta impresie o am.
La arme m-as fi asteptat sa poti scoate cutia de TIC-TAC din buzunar si sa dai cu bombonele inspre teroristi. :wall:
Nici eu nu sunt prea impresionat de acel trailer.Cred ca aveam eu asteptari prea mari.Nu-mi plac primele 2 arme din trailer cum sunt facute.Cand da "reload" parca nu e real si dureaza cam mult.Eh..vedem cand iese.Grafica la fel...nu stiu la ce ma asteptam,dar nu prea imi place pana acum...
Nu uitati,exista si partea de Single Player
Cum adica ce rost are?e cea mai frumoase parte din joc dupa mine apoi multiplayer
Wrong. -5 Puncte :P.
fiecare cu parerea lui :-Bnu am zis ca iau doar pentru singleplayer dar pentru mine singleplayer e mai fain iar apoi bag si eu multiplayer
Corect,e fain si single player;),si mie mi-au placut toate campaniile din C.O.D. si MW,dar sunt din ce in ce mai scurte in ultimii ani si,eu unul,daca jocul nu ar avea si un multiplayer fain nu as cumpara jocul.