E ok, dar incearca sa te concentrezi pe faze unde ai 2+ kills ca altfel ajungi sa faci un film cu random sniper kills care nu sunt la fel de impresionante.
Legat de muzica: great chioce!
Printable View
Aici era threadul pentru MW2 :D
Nu il vedeam la PS3 si credeam ca nu se joaca deloc pe la noi.
Ma gasiti pe PSN daca aveti nevoie de un compatriot pe langa voi, am si Stimulus package asa ca sariti cu add'uri
PSN id: ZdrutZ
Quote:
According to Robert Bowling’s twitter (better known as @fourzerotwo), the Call of Duty: Modern Warfare 2 Stimulus Package DLC has broken records on PlayStation Network.
The DLC that was released on May 4 has broken both day-one and week-one records, reaching over 1 million downloads. This should be a strong indication to have the next DLC package release simultaneously for all systems. But I guess that won’t be happening.
:D
Stiam eu ca ai promis mai de mult ca nu o sa mai joci Mw2 niciodata (mi-a luat ceva timp sa gasesc postul tau) pe motiv ca e cel mai idiot joc care l-ai jucat si totusi de vreo 2 zile te-am tot vazut din nou pe front in acest joc lol...e bine ca te-ai intors la vechea "'iubire"...doar e un joc super nu? ;)
mw2 is stupid.. numa' gl-uri peste tot, de la toti noobii.. (cel putin in ffa)
Problema in MW 2 nu mai este de mult cea cu "glitch-urile". Perk-urile si Noob Toob-urile sunt problema. Si Deathsreakurile.
Tu nu intelegi DELOC!
Cum ar fi jocul daca TOATA LUMEA ar juca cu clase de genul:
OMA+Noobe Toobe+Danger Close
sau
Marathon+Lightweight+Commando
sau
Pur si simplu Commando
Noob-Tube + Scavanger + Darkness
Eu mor destul de mult, dar nu am auzit vreodata pe unul sa se planga ca folosesc deathstreaks. Painkiller e bun atunci cand exista posibilitate sa faci respawn fix unde ai murit si sa te ia din nou. Martydom useless, Last Stand useless, Copy Cat useless. (cel putin pe PC, dar cred ca e aceeasi chestie pe fiecare platforma, if not my bad)
Pentru cei care se joaca pe console se intampla sa fiti omorati de wallshots? De exemplu: Afghan mergi pe drumul acela catre snipping hill, stai culcat in spatele zidului si cineva trage your dead, am crezut ca e wallhack dar mi s-a mai intamplat si in alte locuri.
Eu cred ca pain killerul este destul de bun pentru toti noobi care mor tot timpul.
Wallshot este si pe console si eu cel putin la search and destroy mereu omor cate 1 la inceput de runda.
asta e din COD4 nu gases nimic cu MW2 dar e la fel.
http://www.youtube.com/watch?v=rd5z4aJY2TU
Pai-killer-ul trebuia sa-l faca astfel:
Nu viata dubla ci invincibilitate
Nu 10 secunde ci 30
Dar sa nu poti folosi armele/cutitul in acele 30 de secunde.
Si sa-ti dea si speed pe langa toate cele de mai sus dar sa il ai la 6 deaths in a row.
Ca sa iesi din spawnkill. Pentru asta a fost gandit pain-killer-ul insa a fost gandit prost.
DOUBLE NUKE! Am luat doua nuke-uri intr-un joc!
Domination
Rundown