Exact despre asta ma plangeam si eu intr-un post anterior...Ak la lvl70...pai la ce o mai da ca si asa dupa lvl70 trecem la prestige mod si iarasi nu o mai avem:(
Printable View
Marydrom inca mai este... insa ca un DeathStreak:)
We HAVE WON,Infinity ward announces DEDICATED SERVERS FOR PC
http://www.youtube.com/watch?v=B6E4G9Ch4tQ
exact asta e motivul pentru care NU am postat/ citit threadu asta. Spoilers spoilers spoilers :wall: si urasc faptul ca exista oameni care nu au respect pt developers si pt jocurile cu adevarat monumentale si scot torrente pt ca dupaia sa-si si "impartaseasca" mini criticile cu restu comunitatii. God ce ciuda mi-e. Ma mir ca unul din cei pomeniti e George-ST pt ca am jucat mult cu el cod4 si 5 si chiar era baiat simpatic. Nu ma asteptam... no more spoilers pls pls pls
feelin' lucky? :P Win a FREE copy of Call of Duty: Modern Warfare 2 Prestige Edition - Playfire.com
LE: va merge? mie imi da mesajul "There has been a problem submitting your entry. Please check that you have filled in all fields below."
toti incercati sa profitati, link-ul este acesta.
si da, mie imi mege.
aallex ce e cu linkul ala ca nu merge !!!
Vroia sa recruteze si el oameni .
Rapsunsurile corecte :
1. Who is the developer behind MW2?
Infinity Ward
2. Which platforms is MW2 being released for?
PS3, Xbox 360 and PC
3. What is the release date for MW2?
November 10th 2009
4. Who is the well-known community manager / creative strategist for MW2?
fourzerotwo
5. Which of these is a confirmed new feature in the game?
Dual-wield handguns
6. What is the name of the MW2 comic book series being released?
Modern Warfare 2: Ghost
7. The MW2 dev team are using the same IW 4.0 game engine as used in COD4.
False - it's one iteration on
8. Who is publishing the game in Japan?
Square Enix
9. What is the name of your new unit in MW2?
Task Force 141
10. Who will you play as during the MW2 single-player campaign?
Sargeant Gary "Roach" Sanderson
Stie cineva exact sau a citit undeva cum va functiona perkul Heartbeat Sensor? Mi-e sa nu ia tot funul din multiplayer chestia asta. Toti vor folosi perkul asta + perkul de bruiaj al lui. Ar fi naspa rau, n-ar mai folosi nimeni alte perkuri.
dj mo mie tot nu mi se pare corect ca i-ai dat ban permanent lu george st(nu sunt avocatul dreptatii,dar stiu cum se simte acum cand nu mai are acces) ashadar treadul asta e plin de spoilere mult mai "grave" decat la lui, in concluzie daca citesti toate comenturile jocul nu va mai avea nici un mister,deci rugamintea mea ar fi sa recalculezi si sa-i mai dai o sansa!caci o merita!come on dude it's near holidays :D
Poate Mos Craciun o sa ii ridice ban-ul.
DJ Mo ai inteles? Te rog nu mai abuza de functia de moderare! Tiranule care esti tu tiran! :scary::violent:
L.E. Heil !:worship:
Aim za fiurar.
nu a luat bann pt spoiler si nu e permanent. discutiile despre jocuri luate de pe net se fac in particular
heil hitler
A vazut si el ce scria AICI mare, clar si cu rosu...asa ca sa fim seriosi...el nu putea ca si noi ceilalti sa respecte o anumite cerinta?...Sti cum se spune Capu' face Capu' trage >:D<