dar voi de campania SP nu vorbiti deloc ? nu-l jucati ? nu va place ?
Printable View
dar voi de campania SP nu vorbiti deloc ? nu-l jucati ? nu va place ?
Mo, la Gears daca vrei o arma te duci pe harta sa o iei...la MW2 trebuie sa ajungi la rank 70 pentru un AK47. Abia dupa ce ai deblocat(si cunosti) arme principale/arme secunare/atasamente(la arme)/kill streak/death streak/perk-uri, dupa ce stii toate hartile, dupa ce iti cunosti coechipierii etc. abia atunci putem vorbi de un joc de echipa adevarat.
Ca oameni in echipa, sunteti aceeasi de la MW1. Iar ca arme si attachments, totusi, nici cei impotriva carora jucam nu sunt asa sus ca level. Vorbesc doar de meciurile in care am fost prezent.
Vai ce seara misto a fost, cea mai misto decand am jucat COD...pacat de poza de mai jos.S-am mai primit ban si pe harta mea favorita la Domination, cei cu jocu mai dubios, NU jucati harta Estate pe modul Domination, dati skip.
No offence, dar nu cred ca are absolut nicio legatura harta si modul de joc, ci jocul in sine.
Cred ca e la mintea cocosului ca asa e, incercam si eu sa ma inveselesc putin.
Oups, n-am remarcat. Oricum speram ca revii printre noi cat mai curand ;).
Si eu si cu jocul original, fucck maxxel sau cum dracu s-or numi DVD-urile alea.Si cand ma obisnuisem si eu cu LIVE-ul:((.Inchiei cu offtopicul.
Si cand am jucat si Modul acela in CO-OP pe zapada cu DUMI, moama ce fain o fost.Poate, poate o fi vreo metoda sa ma descotoroseasca de ban.
Da...:(.
Stai asa ca nu inteleg, voi luati ban in timp ce jucati jocul original?!
Cand Mika a zis ''Oricum speram ca revii printre noi cat mai curand '' eu am zis ca vreau sa revin dar cu jocul original.Am jucat cu backup.
Sh^^ happens :)
Am reusit sa imi fac si eu timp putin pentru el si l-am jucat azi....e un haos total in single player,sa nu mai zic de misiunea din brazilia unde daca intru intr-o casa imi ies enjpe mii de inamici dintr-o singura camera.In schimb mi-a placut a 2-a misiune...m-as fi oprit sa fac un om de zapada.
@Rasko: Mooooo, cover cover cover... Se trage din spate... Crrrrr... Moooo, elicopter la ora 12 / Rasko, e unu noaptea domnu, am trecut de 12 :)) Moooo... Sunt inconjurat... Mooooooooooooooo... Crrrrrrrrrrr.... Mission Failed.
dam niste meciuri pe PSN sau spec ops mai pe seara ? who's with me ? :)