De bajetii de la treishaizeci stiu ca joaca seara de seara, dar bajetii de la all mighty PS3 ce fac? Suntem ceva online seara? Cam de miercuri asa o sa ma altur si eu...
Printable View
De bajetii de la treishaizeci stiu ca joaca seara de seara, dar bajetii de la all mighty PS3 ce fac? Suntem ceva online seara? Cam de miercuri asa o sa ma altur si eu...
Te asteptam Nonelito ! :D Aseara am fost destul de multi vreo 9 parca :-? pacat ca eu am intrat pe final :D
intru si eu diseara dar n-am decat 2 in lista care joaca mw2, vami si darkrazvan. abia azi am aflat cum sa dau join.
psn id:makiaveliproject
si eu sper tot miercuri .....8->8->
dati-mi si mie add pe psn sa ne omoram, poate facem si spec ops-urile :D daca nu, deatchmatch-uri sa fie :))
Dati-mi si mie add pe psn poate jucam un spec ops sau multiplayer. PSN ID: Duallcore
Maine imi ajunge si mie mw2 deci o sa fiu si eu online....:D
hai ca ne-am strans azi pe psn destul de multi :). ne vedem mai tarziu
Poate intru si eu pe la 11..am jucat azi toata ziua sa termin campania, care o fi ea scurta dar pe vetaran dupa ce mori de cate 10 ori in acelasi loc ii creste timpu de joc cu 2-3ore!
Ne-am strans, ne-am strans. Dante chair a rulat la MW2 :D
A fost tare, m-am distrat !
Sper sa ne intalnim asa cat mai des ! GG la toti !
sunt cativa jucatori mai experimentati atata tot. deocamdata sunt cativa din noi care nu stiu nici hartile bine. e nevoie de antrenament :)
tre sa-mi iau si eu headset neaparat. n-am inteles o faza. daca folosesc headsetul cu castile ce fac? sau e doar un microfon? totusi vreau sa aud stereo
Am jucat si eu azi ceva mai mult ( pana de internet ) ....jocul e fenomenal , mai ales la partea ce tine de sunet,am jucat cu surround si am fost surprins de micile detalii,alarma la masini sau sirena.Si imi place la nebunie cum se aude Famas ( arma mea preferata la cs ) si M240.Grafica cam scartaie...da se iarta ca e acelasi motor grafic dus la extreme si folosit cu cap.Desi e cam haotic jocul ...iti iei gloante prin pereti sau ies cate 4 dintr-o singura camera a inceput sa imi placa ca nu te lasa sa o talagani cu arma tipa lipa.Nu prea imi place totusi cum se vad armele cand le vezi la altcineva in mana.O sa vad cum sta treaba si cu MP dar dupa ce termin SP.
Ce nasol e Team Deathmatch, sta lumea la campat cat incape.. singurul mod care nu mi`l place.