Do share, sa vedem si noi cum evolueaza fluxul de jucatori L-)
Printable View
Video-ul asta a mai fost postat pe pagina 66,de catre @paul.
On: Deabia astept ...luna viitoare il iau si eu.
Pana atunci ma mai antrenez la CoD5:D
In sfarsit am terminat si eu cu spec ops . Mai am de facut vet run-ul pana "platinez" .
Mersi la cei care m-ati ajutat online la ele si felicitari lui ffocus care cred ca le-a facut solo !8-|
Voua va merge acum pe PSN sa jucati mw2? eu de o ora tot incerc sa joci si ori nu gaseste oameni ori gaseste si ne baga pe un server cu lag de ma invarte prin toate camerele hartii!
m-a enervat ieri unu care statea numai sus pe cladire, avea insertion point acolo. doar cu grenada am reusit sa-i distrug insertion beacon-ul.
Eu fac lafel pe Highrise :P
Am unlockat toate attachments pentru Scar-H \:D/
da dar nu poti sa tragi eficient decat daca stai pe marginea cladirii si astfel esti vizibil din toate partile. plus ca trebuie sa joci contra unei echipe de noobi ca sa nu te observe cand te sui prima data
recoil test ...
ACR Rules ...
cei ce-l au pe PS3 pot sa-mi dea si mie un add sa ma joc cu romani...m-am saturat de copiii aia idioti de pe PSN care canta in toate limbile pamantului....DigitalH8R e id-ul de PSN
http://www.youtube.com/watch?v=K0ipr8cqNP0&feature=related
Imnul Modern Warfare 2 :D
Pt cei carora le-a placut filmuletzul si nu au vazut filmul ...is a must see : Full Metal Jacket (1987)
PSN MW2 stats::sniper: :gun::sniper::gun::sniper::gun:
Attachment 40504Attachment 40505Attachment 40506
Modern Warfare 2 - Rick Roll
NA! :witch: (clipul merge). Ce om...:(>:D<
Ce concentrat scrie el...acolo la tastatură :-B:-$
OMFG ....L O L O Z A U R :)) ...m-a distrat la culme ...si mi-a mai adus aminte si de studentzie :P
GOOD KILL RonanN1!! GOOD KILL !!! ;))
...sper că Robert Dinu și WEB nu se uită la acest filmuleț @-)lol