Bine ai venit pe CG! Da, merge si via PayPal! :)
Multumim anticipat! Enjoy your stay!
Printable View
Bine ai venit pe CG! Da, merge si via PayPal! :)
Multumim anticipat! Enjoy your stay!
Okz, pe 15 martie ai banuti:)
Hehe... oi fi eu cam "somer" in ultima perioada... dar niciodata n-as indrazni sa consider banutii din donatii ca fiind "ai mei". Tot ce se strange este pt. hosting, hardware si licente... Din pacate, not enough. Dar, e criza si incercam sa le ducem pe toate asa cum putem :)
Stay linistit, am citit cateva pagini si incerc sa ajut si eu cum pot pt inceput :d, daca nu te deranjeaza, am si eu o intrebare, licente la ce cumperi?
Licentele sunt pentru softurile folosite: vBulletin (plus addons, gen vBSEO, jwplayer), WHM/cPanel and so on. Unele sunt anuale, altele sunt pe versiuni... Le cumparam pentru ca vrem sa fim cu totul OK pe CG. And we are! :)
Am inteles, good job , e prima oara cand vad pe cineva care se implica atat de mult
Well, am reusit guys! Am reusit renegocierea contractului... si de la fabuloasa suma de 3720 EUR (3000 EUR + TVA) am reusit sa coboram la 2000 EUR (1612 + TVA). Practic aproape 50% discount! So i'm happy (mai ales in calitatea mea de somer). Sa vedem acum daca mai si doneaza cineva... pentru ca in ultima vreme nu am mai vazut pic de activitate la Donatii.
Ma duc sa ma cinstesc (cu apa, desigur) pentru realizare! Sper sa reusim sa ramanem "in viata"! :)
---------- Post added 02-04-2012 at 03:45 PM ----------
P.S. Am pus bara de donatii la loc (am reusit sa o repar si resetat dupa noul target).
:matrix:
Dude, nu mi se pare corect sa ceri bani si sa nu prezinti date concrete unde vor merge acei bani, parerea mea.
Dude... de-a lungul celor 3-4 ani am tot spus pentru ce se duc. In plus, toate cele sunt cu acte, nu vorbe...
Pe de alta parte, cred ca ai inteles gresit: eu personal nu cer bani nimanui. Noi avem un target pentru a exista. Si cum din pacate totul costa, daca nu indeplinim target-ul respectiv: suntem nevoiti sa oprim proiectul. E chiar atat de simplu :(
Dude, daca vrei sa donezi din respect ca ai site-ul la dispozitie cu toate facilitatile, o faci si nu balacaresti. Nu ti-a cerut nimeni bani. E ca la Robotzi, va place de noi, aruncati-ne o banana. Si in definitiv nu e treaba ta, daca donezi din respect ptr munca facuta, ce face cu banii. Bine omu asta ii foloseste pentru site, dar care ar fi problema ta sa mearga cu ei la birt, serios acum?
A facut o munca, are o realizare, tu aici esti vizitator, daca vrei sa donezi ca respect ptr munca lui o faci si nu te intereseaza ce face cu banii. Cum nu te intereseaza ce face patronu de la X magazin cu banii dati de tine pe produsele lui. Ca nu mai e treaba ta ce face cu ei. Nu cred ca trebuie sa iti dea nimeni tie explicatii mai ales dupa modul in care te-ai exprimat.
Am modificat bara de donatii, ca sa fie mai aproape de valoarea facturii: 1612 + TVA = 1998,88. Nu de alta, dar sa nu creada unii si altii ca ma imbogatesc din acel 1 EURO diferenta... De costurile licentelor nu mai zic nimic... dar o sa incerc sa le achit singur! Thanks for understanding!
Nu te mai obosi omule cu toti "plictisitii".
Avand in vedere ca si eu sunt oficial somer (desi ma descurc :D), iar cardurile mi-au expirat, nu am cum sa donez. Ar fi fost ok daca era o optiune si cu SMS, sa donezi de pe telefon.
Ok, o sa fac cumva si o sa contribui si eu. Chiar merita orice sacrificiu financiar CG, pt. ca de ani de zile de cand sunt activ pe site-uri/forumuri, nu am vazut oameni mai cu bun-simt ca aici, iar informatiile legate de jocuri, etc, sunt strong :)
5 euro daca ar dona lumea si pana la sfarsitul anului s-ar strange suma respectiva, trebuie doar putina bunavointa si respect pentru munca unei echipe. Nu e usor sa mentii un site activ. :)