Achievements list : Need for Speed: Most Wanted (2012) Achievements - Xbox360Achievements.org
Printable View
Achievements list : Need for Speed: Most Wanted (2012) Achievements - Xbox360Achievements.org
Daca a jucat cineva de aici Burnout Paradise va vedea imediat asemanari intre acest joc si noul Most Wanted:
-reclamele destructibile
-daca distrugi un rival ii castigi masina
Mai ales podul ala de la 2:15.
Da, intr-adevar. Nici nu mai conteaza ca Most Wanted 2 este o "clona" de Burnout si nu mai are nimic in comun cu primul joc din serie.
@OP: jocul nu este MW2, e doar Need for Speed: Most Wanted. E 'remake' la primul, nu continuare sau ceva asemanator
Stiu, insa atunci cand au aparut primele infomatii despre joc si cand am creat threadul nu se stia acest lucru, fiind cunoscut drept Most Wanted 2. Am cerut o redenumire a threadului in postul #14, dar nu s-a ocupat nimeni de asta.
imi aduce aminte de Midnight Club 2 multiplayer
E ok jocul, dar nu se compara cu Most Wanted. Jocu ala va ramane mereu cel mai bun joc NFS facut vreodata. Asta e o copie proasta a Burnout. Imi da impresica ca cei de la Criterion au fost frustrati ca nu au putut baga masini reale in Burnout. Nu m-as mira daca ar baga curse tip elimination. Nu inteleg de ce spuneti ca au ascultat fanii. Au vrut fanii un Burnout For Speed? Nu! Au vrut(inclusiv eu) o CONTINUARE a Most Wanted. Scuzati off-topicul, dar m-a luat valul :)) Nu suport sa vad cum seria NFS se duce spre Burnout. Un lucru observ si ma incanta relativ: Multiplayer. Jocul asta imi da impresia ca a fsot gandit mai mult pentru multiplayer nu pentru story. Daca va avea un multiplayer la fel de amuzant ca cel al Battlefield 3 voi cumpara jocul indiferent de ce va fi.
Dupa ce-am vazut video-ul de mai sus, deja am uitat de celelalte jocuri din serie si nici nu-mi mai pasa ca e un fel de Burnout... it looks bonkers!!! <3
Nici nu mai conteaza ca e mai aproape de nfs, sau mai aproape de burnout, ori ca e mai mult ori mai putin realist.
Poate ca e normal sa nu se asemene prea mult cu asa-zisul predecesor (ca si nume partial), si la fel sa ia cateva elemente din alte jocuri criterion.
Important e sa ne placa, sa aiba cateva elemente cat de cat inovative ori de spectacol si un multiplayer bun.
Ca suntem toti mai mult ori mai putin subiectivi si din cauza asta o sa ne placa sau nu o sa-l suferim decat alte jocuri in gen, asta e partea a2a.
Suntem exigenti si avem tot dreptul sa il sau sa nu il cumparam, iar pana cand va aparea o versiune demo (daca va aparea) putem face doar supozitii pe baza videoclipurilor ori testelor altora.
De asta sunt curios daca a facut cineva precomanda la el sau cati isi vor schimba parerea despre joc dupa ce il vor juca cateva zeci de minute macar...
Totusi la un al doilea gand s-ar putea sa fie o idee destul de buna a combinatiei nfs + burnout pt. nu a mai incercat nimeni asa ceva. Un lucru este destul de exagerat: cerintele minime. i5 quad de 2.5 si gtx 560 minim mi se pare putin cam mult. Sunt curios cum va arata pe console. Important e sa iasa un joc unic. Atunci cand au scos Most Wanted nu poti spune ca s-au inspirat de la jocurile precedente. Chestia cu ascultatul fanilor e plauzibila chiar si cu un argument: masinile nu le cumperi ci le deblochezi. Este din nou o combinatie Burnout-NFS. In Underground 2 masinile le deblocai si nu plateai nimic, iar la Burnout trebuia sa faci niste provocari ca sa deblochezi variantele pro ale masinilor.
"Problema" mare a jocului e numele, daca nu se numea Most Wanted lumea nu il critica asa de mult :)
Iin video ala, caterinca, facea drift cu un focus ....
News: First Need for Speed: Most Wanted review: Edge awards 9/10 - ComputerAndVideoGames.com
Quote:
The first Need for Speed: Most Wanted review has arrived in the form of a 9/10 in Edge.
The mag's latest issue - which is with subscribers now - praises the Criterion racer's "perfectly" pitched handling, "essential" Autolog social features and its "flowing, coherent" world map, which it says blends the styles of previous Burnout and NFS games.
"Once again, Criterion still manages to stand out and offer something fresh, setting a new standard in open-world driving games with - that word again - a seamless feast of quality."