Degeaba il criticam , ca lumea fac pariu ca o sa-l cumpere, ca doar e o noua serie de NFS, cum se intampla anual cu fifa si cod :)
Printable View
Degeaba il criticam , ca lumea fac pariu ca o sa-l cumpere, ca doar e o noua serie de NFS, cum se intampla anual cu fifa si cod :)
cum adica degeaba il criticam ca lumea tot o sa-l cumpere?fiecare e liber sa faca ce vrea
Pai ne contrazicem aiurea, ca seamana cu x cu y, si o sa sa vanda foarta bine (parerea mea, nu sariti cu gura pe mine)
IGN Live Presents: Need For Speed: Most Wanted (LIVE pana la ora 24:00 - ora Romaniei)
http://www.youtube.com/watch?v=UoEej...ture=g-all-lsb
http://www.youtube.com/watch?v=-f-X_kvp-Pg&feature=g-all-u
excelent :) | Criterion <3
Daca iau jocul zona 1, pot sa joc MP pe un cont de UK ? (adica sa folosesc codul pe contul de US si sa ma intorc pe cel de UK)
poti da
Need For Speed: Most Wanted Video Review and Ratings | GameTrailers
---------- Post added 30-10-2012 at 05:35 PM ----------
Nici nu ma asteptam decat la note bune:
Need for Speed Most Wanted Review - IGN
Eu bag acum la greu. Vad ca și Rasko joacă. Este superb jocul. Grafica și controlul sunt bestiale. Revin cu păreri mai t�rziu.
Baieti cum e jocu ? Imi face cu ochiu dar vreau inainte niste parerei si de la voi.
Ok revin :) De grafica și control am zis deja. Sunetul �n schimb cred că este punctul forte al jocului. Diferențele auditive intre zone și cum rage un motor Porsche sau unul Ford sunt foarte bine realizate. Multiplayer-ul e ok nu am jucat foarte mult. Single playerul �n schimb pare destul de greu. Are și c�teva căderi de fps dar nimic serios.
Daca sunteti fani Criterion nici nu stati pe ganduri. Grafica e dementiala, controlul masinilor SUBLIM, fan factor in singleplayer 20 din 10!! Pentru mine nici n-are importanta numele NFS, e continuarea mult asteptata a Burnout Paradise. Ma ingrijora PUMIC faptul ca ai acces la prea multe masini de la inceputul jocului, deblocandu-le pe masura ce le descoperi random prin harta. Nici vorba, fiecare masina are challengeurile ei specifice si poti debloca optiuni de tuning facandu-le pe fiecare in parte. Iar copoii te vor urmari si in gaura de sarpe, imi place ca e foarte dificil sa scapi de ei. Buy the freakin game!
Ai optiuni de tunning!!:-?ma pune pe ganduri.
L-am luat si eu, am jucat cateva curse (pana la prima masina Most Wanted) si cum au zis si ceilalti, e superb. Grafica si sunetul sunt de nota 10, controlul foarte bun (dar dureaza putin pana te obisnuiesti).
Add: paunstefan pe PSN.
Ce nu imi place la jocul asta e ca nu e chiar asa important sa ajungi nr 1. In cel din 2005, trebuia sa-l bati pe Razor ca te-a sabotat & stuff. Aici care-i scopul?
Noi jucam pe ps3. Stefan o sa-ți dau ad. Poate jucăm mai mulți �ntr-o seară.