Live Stream: ReNeGaDe124
Printable View
Live Stream: ReNeGaDe124
Ati gasit BMW M3-ul? L-am vazut in mai multe filmulete cu gameplay inainte de lansare dar eu nu-l gasesc pe nicaieri. Sau e una dintre masinile "most wanted"? :-S
cum e controlul pe PS3 ?pe PC e de cacao...la fel si probleme grafice..apar sacadari si pe cele mai potente configuratii..a fost portat cu curu
controlul e sublim, e punctul forte al jocului, iar grafica superba, cum spuneam si intr-un alt post.
inseamna ca doar de PC i-a durut la basca...masiniile au manevrabilitatea unei carute..
Manevrabilitatea pe PC e la fel ca aia de pe console, daca joci cu tastatura intr-adevar o sa ai mici batai de cap, dar cand vei debolca moduri mai bune pentru masina o sa vezi ca va merge ca uns. Cat despre sacadari si alte de-astea... n-am avut parte de asa ceva pana acum pe PC. Sper ca luna viitoare sa mi-l iau si pe PS3, mai e cineva pe aici care-l are? Sa stiu daca am pe cine sa bat ca daca nu am... renunt la idee. :))
Fratilor, nu va inteleg... Am facut de 2 zile rost de joc si pot spune ca sunt incredibil de dezamagit. Intr-adevar, grafic arata bine (nu am pretentii mai mari de la un NFS), muzica e ok...ish (la fel ca Forza Horizon, not my kind of music), controlul este destul de ok (il joc pe X360) dar jocul propriuzis este incredibil de plictisitor.
Imi place ideea de a schimba masina in lumea de joc, sa nu mai trec prin meniu-uri si sa pierd timp, dar hai frate, fiecare masina are cursele ei diferite de celelalte masini (chiar daca eu am un Lamborghini si gasesc alt Lamborghini) iar ce pune "capac" este faptul ca pentru absolut fiecare masina, trebuie sa deblochezi NOS si offroad tires (sau cum ii zice), altfel nu ai nicio sansa sa fii competitiv. Iar daca ai ghinionul ca prima cursa a fiecarei masini sa contina mult traseu offroad iar inamicii normal ca nu au nicio problema in a merge offroad (desi se pare ca in lumea NFS, asta inseamna inclusiv mers pe trotuar), nu poti castiga nici macar prima cursa si debloca acele lucruri, iar de cursele Medium si Hard nici nu te poti atinge far acele 2 deblocari.
Inafara de asta, jocul se vrea a fii foarte fun, arcade, bla bla bla. Unde ? De ce cand sunt in viteza, daca ating cu cea mai mica parte a botului masinii parapetul, trebuie sa pierd timp cu un accident "spectaculor" (la ani lumina de Paradise din motive de licentiere, logic), iar asta este incredibil de suparator mai ales cand esti intr-o cursa, eventual pe primul loc si mai ai fff putin pana la final. La fel este valabil si pentru accidentele cu masinile din trafic, timp in care esti depasit chiar de toti concurentii din cauza "animatiei" lor.
Iar cel mai suparator lucru este faptul ca traseul nu este DELOC "ingradit" (ok, intelegeam sa lase 1-2-3 traseuri/scurtaturi) iar asta duce la o prostie de cursa cand, daca gresesti o curba pentru ca efectiv nu-ti poti da seama unde este urmatorul check-point, esti depasit de tot si toate, iar daca te mai si lovesti de ceva, poti da restart "fericit".
E destul de ok sa te plimbi prin oras si sa incerci diferite masini, eventual sa spargi panouri, dar politia este incredibil de agresiva, la fel ca in celelalte NFS-uri, te ajunge (chiar te depaseste serios pentru spike) desi tu ai 320 km/h iar el un amarat de ford sau jeep.
E posibil sa mai aibe plusuri si minusuri, dar nu cred ca mai am timp de pierdut, incercand sa le descopar.
Sincer, sunt incredibil de fericit ca am versiunea de iOS care este mult peste aceasta versiune (desi si aia are problemele ei).
Pai si pana la urma se merita mw? Ca vroiam sal iau si eu zilele astea pe ps3 .. Sa răm�n la gt5 sau sa iau mw?
da ma se merita, citeste pagina anterioara.
Foarte tare MP-ul, aproape la fel de distractiv ca Bad Company 2. Nu m-am mai distrat de mult asa intr-un joc MP. SpeedList-urile sunt superbe (dar unele challenge-uri sunt destul de confuze).
Rasko: Da, am gasit 2 M3-uri, unul e in parcul ala mare din oras.
Ehe ce frumos a fost aseara in multi. Ca in vremurile bune :) Scuze ca nu am avut casti. Va auzeam dar din motive pe care urmeaza sa le aflu nu puteam sa vorbesc. Sper sa repetam experienta :)
ieri l-am cumparat si l-am si incercat, ori eram prea obosit...era trecut de 1 noaptea, ori nu ma inteleg cu viteza care pare mult prea mare pt tot ceea ce se intampla in jur. pe scurt, n-am prea reusit sa termin vreo cursa fara sa iau minim 6 crash-uri. fie ca le luam pe mijlocul tunelurilor, fie cu masinile din trafic, capete de pod...etc.
Imi place ca este mai realist din pct asta de vedere, adica daca te-ai atins mai grav cu masina de ceva esti pa! nu continui ca bezmeticul...ca in versiunile precedente puteai lua curbe cu vit maxima frecandu-te de parapeti...not funny
Dupa 20 de minute de joc si obosit fiind nu ma pot pronunta mai deloc! grafica este superba, se misca foarte foarte bine pe PS3, controlul nu este realist bineinteles dar este ok, trebuie doar sa te obisnuiesti.
As fi preferat sa pot umbla la ceva setari de control, ABS, steering sensitivity...etc...dar pt astea exista GT5 :)
A, si inca ceva...nu pot sa cred ca exista doar 2 moduri de Camera View ...From Bumper si on Top, unde este On the Hood, unde este In Car? :((( Modul actual de "Bumper" este foarte bun si sistine controlul insa totul e mult mai rapid, iau la crashuri pe banda....iar modul On Top este mai bun ca vizualizare si orientare insa controlul devine dificil si enervant.
NU comparati GT5 cu NFS MW pt ca n-au legatura, sunt 2 jocuri bune, fiecare la capitolul sau. :)
V-am adaugat la friends, sper sa intru si diseara in MP , poate incercam ceva!
Pt. cine vrea sa vada nebunia din MP de aseara, master Renegade are totul inregistrat pe canalul lui de stream=D>. Am inceput mai slow doar eu cu el,dar dupaia au mai venit cativa colegi de pe forum si a fost f fun, 4 ore de nebunie in MP:circles:. Nici nu am apucat sa joc single player, 2 curse atat am facut:)).
PSN ID: bicky1310
Zilele astea trebuie sa imi ajunga si mie jocul. Poate ne vedem in multi.
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
Despre inregistrarea asta vorbeste Koba: renegade124 - Need for Speed: Most Wanted PS3 Multiplayer Gameplay. Scuzati calitate gameplayului dar jocurile de racing nu sunt punctul meu forte. :D