People you know what to do.
Wooow....asa party mai rar guys...super.Scuze ca nu am stat mai mult.Chiar ne-a iesit si noua "faza''.Sper ca maine seara sa mai puteti sa va jucati.
P.S:Imi cer scuze si pentru faptul ca n-am casca![]()
Intreb si eu:de ce se foloseste Remingtonul asa de des,adică il folosesc foarte multi jucatori cand exista shotgun-uri mai bune.De ex KSG care-l folosesc eu???
Sent from Mars using Tapatalk 3
Holy phock:
N-am vazut asa ceva in viata mea, in nici un joc online, inclusiv PC sau orice platforma vreti. Incredibil ce rahat.
E simplu man, ai alta arma in afara de remington in mana, si vezi adversarul cu remi on hand, nu sta la bataie cu el, indiferent ca tragi primul, ca tragi 3...30 gloante, oricum mori) E cea mai op arma din bo2.
---------- Post added 15-01-2013 at 10:50 AM ----------
Loool wtf?
Ai jucat vreodata cu ea ? Nu crezi ca daca ar fi cea mai OP arma , toata lumea ar folosi-o . Era relativ OP inainte de un patch in care au nerfuit shotgun-urile + SMG-urile . Acum e cam praf , de multe ori se intampla sa tragi 2-3 gloanta in ei ca sa moara , inainte fiind instant 1 hit kill . Eu personal o folosesc sa ii enervezi pe cei care ma enerveaza camp-uind .
Da am jucat aseara, cand am facut acel meci, contra ta, si mi-ai zburat creierii cu ea de vreo cateva ori, pana am trecut si eu la ea![]()
Haha , da a fost funny . Eu am vreo 2000 de kill-uri cu ea si ma cam stiu dar la inceput mi s-a parut un BS de arma...adica cred ca e mai bun S12 sau M1216-le dar remington-ul echipat cu un long barrel e incredibil de bun chiar si de la distante super mari unde nu ai crede ca ai avea vreo sansa impotriva unui SMG .
Premium Lag Switches – Lag Switch for Xbox 360
LMAO ....am crezut ca termenul de "lag switch" e un fel de online hack ...aparent e chiar un buton .
ON : slackers...lasati B-lands-ul si reveniti la un LAG OPS II ca sa ne tensionam putin .
Si mai exact... ce face butonul ala?
Sent from my U8815 using Tapatalk 2
YouTube
)beast unleashed
Laaag Ops 2...
Broken Cameras and Offline "Lag Compensation" in Black Ops 2 - YouTube!
si ne mai miram de ce murim cateodata pana sa apucam sa ridicam arma catre inamic![]()
By Nash in forum Console Club
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks