Si revin cu prima mea platina pentru PS4, si cu nu orice joc, ci doar al singurului joc care l-am asteptat sa fie lansat de 10 ani!
http://www.consolegames.ro/forum/att...00&cid=1&stc=1 https://card.psnprofiles.com/1/Shiro189.png #24. Final Fantasy XV - 100% (1/10) - Dupa 10 ani de asteptare, am putut in sfarsit sa am placerea de a juca acest joc. Ce pot spune...grafica e super tare, lumea e masiva si plina de viata, soundtrack-ul e epic!!! Cred ca la fiecare boss intalnit, intai puneam pe pauza jocul, ca sa aud melodia in fundal :))). Gameplay battle e tare, insa are KH vibes (nu-i de mirare, avand in vedere ca e aceasi persoana care se ocupa si de KH). Caracterele sunt interesante, povestea de asemeni. Insa...simt ca nu prea a fost dezvaluit povestea din spatele personajelor secundare precum Gladios, Prompto, Ignis sau Lunafreya (stiu stiu, sunt episoade pentru toti 3 bro's planuite sa fie lansate, si stiu de asemeni ca pe 28 luna asta, ep. Gladios va fi lansat). Boss fights au fost super (looking at you Levithan/Ifrit fights). Insa, sunt si cateva contra argumente de asemeni pentru joc...camera in joc, uneori e chiar ridicola...in special la inamicii giganti...cred ca am pomenit pe toti stramosii, cand a trebuit sa ma lupt cu Adamantoise, si ce figuri imi facea camera. De asemeni...probabil o sa sune ridicol pentru unii, dar in toata seria FF pana la XV, ai putut sa ai personaje femine in party-ul tau...aici...e doar sausage-fest. Ce-i adevarat ai avut pentru scurt timp, un anumit personaj feminin, dar a fugit imediat, dupa ce ai terminat acel dungeon pentru care ti s-a alaturat. Vreau sa am posibilitatea sa recrutez personaje feminine in joc! C'mon! All FFs had this formula...why break it now? Si cam asta ar fi ce cred despre joc. Cat ce priveste trofeele...toate sunt super usoare...cand am terminat povestea, stateam cu 94% completion rate...nu am avut de loat decat 3 trofee simple. Sa fac max level la cooking level pentru Ignis, care in 10min l-am farmat usor, max fishing lvl pentru Noctis, care de asemeni intr-o ora maxim l-am farmat, si sa gasesc toate 13 royal arms...aveam deja 11 gasite, celalte 2 au fost foarte usor de gasit (ma mir cum naiba am putut sa ratez cele mai usoare, si sa le gasesc pe cele mai grele :)) ). Deci, nimic greu, trophy hunting wise.
Nota finala:
Enjoyment: 9/10 (scadem un punct pentru momentele cand camera uneori o ia razna, si faptul ca nu pot avea un membru feminin permanent in party)
Platinum Hunt: 1/10 (absolut nimic greu. daca mai pierdeam mult timp in joc, probabil loam platina odata ce terminam main story :)) ).