Felicitari baieti !!! Da nu stati deloc vad ca aduceti platinele ca painea calda. Ma bucur ca nu va lasati batuti. Push that button and bring home the trophy!!:punch:
Felicitari baieti !!! Da nu stati deloc vad ca aduceti platinele ca painea calda. Ma bucur ca nu va lasati batuti. Push that button and bring home the trophy!!:punch:
God of War III (4/10) - 100%
O singura batalie a fost dificila, in rest totul ok, acum ii inteleg pe cei ce ziceau ca GOW 3 are grafica buna si chiar au avut dreptate, mai ales felul in care arata Kratos :)
PSN: Closure 100% (5/10)
Attachment 191176
Il recomand iubitorilor de puzzle. O sa va dea batai de cap spre sfarsit,:wall:. Are o coloana sonaora extraordinara foarte mystery and spokey.
Pentru 5-6 ore de gameplay la sfarsit ai o satisfactie ca l-ai terminat, cu toate ca nu are platina.
+ Una bucata Dead Space 3. :violent:
Overall, cum ti s-a parut de facut 100% fata de Dead Space 2?
Estimativ Dead Space 2 ar avea o nota de 6/10.
Dead Space 3 ar avea cam 4/10. Nu este chiar atat de greu.
Majoritatea trofeelor sunt usor de obtinut comparativ cu DS2, iar cele 3 moduri de ngp sunt:
Classic: 6/10, lipsa armelor te pune in dificultate, mai ales pe ultimele capitole, dar nu e decat putin frustrant (plasma cutter e crap acum);
Pure Survival: 3/10, putin dificil la inceput, dar banal in rest;
Hardcore: 4/10, atata timp cat esti atent nu o sa ofere o mare provocare, l-am facut cam in 6 ore. Desi sunt momente in care te prind palpitatiile. :)
In curand ma apuc si de Awakened DLC, cel putin din trailers inamicii par mai interesanti.
Nope, Plasma Cutter.
Dead Space-urile nu au fost niciodata jocuri grele. Sau, ma rog, poti spune ca sunt relativ grele, dar sunt cinstite. Jocul nu incearca sa te triseze pe nici o dificultate, dupa cum se intampla in majoritatea jocurilor. Totul tine numai de tine si de cum abordezi fiecare situatie.
Sleeping dogs Platinum trophy 4/10 merita facuta platina deoarece e doar 1 singur playtrought si majoritatea trofeelor le optii fara prea mult efort in timpul misiunilor.
http://www.ps3trophies.com/images/ga...s/1Lb58818.png
Ok, pe hardcore nu poti salva jocul? Trebuie sa il faci cap-coada "in one sitting"?
Mie "Hard to the core" mi s-a parut unul dintre cele mai rewarding achievementuri pe care le-am facut. Pe langa faptul ca ma treceau toate transpiratiile cand stiam ca daca mor ma duc in spate cateva capitole, iti da ca reward si o arma bad-ass, cu care fluieri prin Zealot apoi.
Spre deosebire de 2, in 3 ai toate checkpoints active, deci poti face jocul si in 3 ani.
Ca reward, nu iti da decat retro mode, care e doar un filtru vizual pe care poti sa il aplici. Din pacate hand cannon primesti doar dupa ce termini Classic mode, dar poate fi folosit doar pe classic mode, nu iti este unlocked si pe celelalte dificultati.
Aha, deci poti sa mori in prostie, te ia de la ultimul checkpoint? Sau poti sa stingi consola dupa ce treci de un checkpoint, conditia fiind sa nu mori?
Revin si eu dupa 3 luni de chin si nervi si.... **** THQ.
WWE 13 Platina- nr.98. Jocul este destul de bun, offline ma refer, cand vine vorba de online si sa ajungi la max level- 14 in cazul de fata e un chin.
Nu mi-a luat decat 2 luni si jumatate de boosting- 1.165.000 xp. Ar fi mers mult mai repede, dar serverele de la THQ.... doamne, dura cate 6-7 minute sa te gasesti cu partenerul. Pentru acest trofeu ii dau 5/10 ca si dificultate. Plus ca te poti trezi a doua zi k pur si simplu ti s-a resetat rank-ul, au patit o gramada, de la rank 11 sau chiar 13 s-au trezit la rank 1 dupa 2 luni de zile de munca.
Nu recomand pentru platina, decat daca stati bine cu nervii.
Cheers!
+ The Walking Dead.