Fisier necompresat 1080p x 60fps PS4. Contine multiplayer ,are 900mb si e preferabil de vazut pe tv 1080p duh.
Printable View
Mersi, exact asta voiam să văd, o captură directă, fără compromisuri de compresie şi FPS, ca pe Youtube.
Arată bine şi îmi place la nebunie cât de fluent se mişcă.
Ala kill-arit la 5:57 o fi roman? Ca are id-ul Igromania.
da, apare in multe alte video-uri de la intalnirea review-arilor de la stockholm
Sony au arata ce inseamna next gen pana la urma...comparati va rog putin cu Ryse: Son of Rome care este exclusiv pe o platforma pe cand BF4 e lansat pe 5 platforme ( PC , 360 , PS3 , PS4 , Xbone ) Abea astept sa vad ce minune fac cei de la Naughty Dog cu U4 :evil:
DAAAMN!!!E film sau..ps4-really??!:o
Muaama ce calumea ... a stai ca de fapt nu interesa pe nimeni grafica unui joc.:evil:
Considerel un bonus ;)) Doar e next gen pana la urma , nu puteau sa vina cu grafica de 360.
Totusi astept niste jocuri sa arate si puterea din Xbone , sunt destul de sigur ca este si vina developerilor puturosi.
Bf4 e jucabil aici pana pe data de 1 decembrie la PS4 Lounge. Am incercat doar singleplayer si rula pe un Sony W650 ( tv cu timp de raspuns foarte mic) si sunt incantat, mai ales cum se joaca cu noul controller. Multiplayer nu e valabil deoarece nu erau conectate consolele la PSN. Insa ceea ce ma ingrijoreaza e faptul ca fire si aim e doar pe L2/R2. Eu joc R1/L1 de ani de zile si refuz sa cumpar jocul daca nu vine producatorul cu un patch. O gramada de lume se plange de aceeasi problema pe forumuri oficiale.
Aveti insa grija la aceste probleme daca aveti de gand sa cumparati jocul pe PS4:
O avea el grafica frumoasa, dar la ce folos daca nu poate fi jucat in conditii optime?Quote:
- People are barely able to get into games, and when they are, they'll usually get booted or disconnected within a fairly short amount of time.
- Commander mode doesn't work.
- Single player campaign saves are constantly being corrupted, forcing deletion.
- There is no party system (not really a bug...just an amazingly stupid "design decision").
- The mode that most people would have bought this game for, 64 player Conquest, does NOT work. When people are able to get into a Conquest match, it's with much less than 64 people.
- A rep from EA said that the server counts show him that everything is running fine...wtf.
Jumate din probleme au fost adresate. Oricum battlefield e doar jucabil dupa 2 luni, asa a fost cu toate, heh.
Wow, se misca superb. Observ ceva blur+aliasing in obiectele de la distanta, dar sper ca jocurile n-o sa mai aiba problema asta pe masura ce producatorii invata sa optimizeze mai bine.
bine..probabil ca toti jurnalistii care joaca(Eurogamer,IGN,Digital Foundry) au fost chemati la vreun sediu EA/DICE...e total lipsit de lag ce au filmat ei..pai sa intrati pe server public sa vedeti acolo..rubber banding si lag la greu..dar da..arata exceptional pe next-gen
de crash-uri/glitch-uri nu mai vorbesc :-S..pana acum jocul este in stadiu de paid beta..
Eu as vrea sa vad DLC cu hartile din BC2
parerea mea ca e bine sa ramana fiecare dintre cele 2 mini francize(BF si BC) cu identitate ei :)..poate in BC3 :)
Am luat azi din media galaxy varianta simpla de pc la 189 ron-cica black friday:-?=))-oricum nu ma interesa aspectul asta..important e ca se vede incredibil pe ultra si se misca super! Probleme sunt la partea de sunet si te mai scoate din joc cu eroare.Asteptam niste patch-uri
Varianta de PC este o mizerie ordinara, disconecturi random, buguri la greu, glich-uri ... o bataie de joc. Il am de 2 saptamani si in afara de nervi, nervi, nervi ... si iar nervi nu este nimc de jocul asta.
Am ajuns sa fim beta-testeri pe banii nostri ... halal:wall::wall::wall: exact DLC ii trebuia acum jocului.