Aspru, hartile default sunt prea...urban-ish.
Printable View
Ptr numele lui..fuego..nu mai dati quote la video-uri [-X
Nameless_fear: ba da...iat-o si pe a 4-a:)
http://youtu.be/vSYWuB1QChQ
Mda..deci avem 2 harti inspirate din bf3(dome altai range copy paste de pe alborz mountains) si 2 din bc2
Nu mai merge nici un clip...
mai fratilor lamuriti-ma si pe mine va rog...abia am luat jocul am intrat in store din joc am bagat codul pt china rising mi-a multumit ca folosesc psn si cam atat nu mi-a aratat ca downloadeaza nimic nu a instalat nimic
cum imi dau seama daca am dlc china rising?
China Rising nu a aparut inca.
Gaseti data aparitiei pe net.
pai este vreo problema daca am bagat deja codul ?
n-a aparut..dar armele pe care le deblochezi cu assignments de la CR sunt deja disponibile...ptr TOATA lumea..indiferent daca are limited edition sau nu..:)..courtesy of DICE..de destepti ce sunt le-au dat din greseala la ultimul patch..
RE: Doar arata..dar nu e niciun server cu China Rising disponibil..de pe 3 dec incolo
Cativa din friend list din Battlelog vad ca deja au acces la China Rising. e pe PC? si cum de asa devreme?
Poate este numai parerea mea dar sincer arata rau tare la grafica fata de bf3 si singleplayer dar mai ales multiplayeru
Grafica e mult mai buna decat in bf3(nu mai e albastru predominant)dar cand dobori inamicii imi pare mai artificial cu gloantele care se vad si nu stiu..parca e mai natural in bf3.
nu cand dobori inamicii...DACA ii dobori...rubber banding ca in jocul asta n-am mai intalnit in viata mea..
RE:Ce e in video 2 nu-i nimic..mi s-a intamplat sa trag in inamic,sa dispara din fata mea,sa apara la 3 metri in stanga sau dreapta si sa ma omoare..like WTF ?
The Great PC Version
Au dat-o de gard rau cu bf4 ...nu are acel "ceva"pe cAre il avea bf3 cand il luasem prima oara de nu stiam cum sa ajung mai repede acasa de la servici sa ma bag cu noobii mei la un macel. Imi pare rau sa vad ca se duce p.... de zestre battlefieldul. Pacat!!!
Se vede clar ca scrie in colt "Open Beta" ...
Am terminat campania, mi se pare foarte bun jocul mai ales la final, ma face sa iau iar BF 3. Ghosts nu mi-a placut asa mult. Deci pentru campanie + BF4. Acum sa ma apuc de MP sa vedem. Mi-e usor sa-mi fac o idee avand in vedere ca sunt primele jocuri pe care le joc in MP.
---------- Post added 29-11-2013 at 20:42 ----------
M-am incurcat in parole si mailuri si toti dracii. Am vazut prin meniul jocului sa ma loghez pe battlelog cu emailul pe care e si psn-ul, problema e ca am uitat parola si incercand s-o aflu, l-am blocat 12 ore. Ce e de facut??? Pot sa creez un alt cont de battlelog ???
Voua va merge battlelog-ul?