Ba da, chiar e recomandat....
O sa pierzi doar progresul din ziua in care ti-au disparut salvarile.
Printable View
Ba da, chiar e recomandat....
O sa pierzi doar progresul din ziua in care ti-au disparut salvarile.
A reusit cineva sa gaseasca vreo rezolvare la problema cu laggul de pe conquest large ?
Nu chiar, tocmai de asta majoritatea celor care jucam până acum aproape exlusiv conquest am fost nevoiți să migrăm către alte moduri de joc.
DICE / EA :wall:
Sa nu fie de deochi, dar mie mi-a mers foarte bine CQ in seara asta, ca niciodata. De regula, intram 5 minute, sa vad daca s-a reparat ceva, apoi ieseam. Azi am putut juca vreo trei ore incontinuu, pe doua servere.
A facut cineva de aici un Platoon pe X360?
am impresia ca updateurile mai mult strica decat fac bine. a fost o perioada in care imi mergea bine pe ps3. acum se bocheaza la fiecare 2 maxim 3 jocuri in modurile cu vehicule. merge bine doar in tdm, sqdm, onbliteration, defuse etc
Daca imi iau Premium pe PS3, pe PS4 trebuie sa-l cumpar iar?
nu, e valabil, tu practic ai cumparat premium pentru joc nu pentru consola
Battlefield 4: Bring Your PS3 Stats to PS4 – PlayStation.Blog
Toata lumea pe forum-uri e agitata de noul mod de joc,,Carrier Assault" din DLC-ul Second Assault, cica ar semana mult cu Titan Mode din BF2142 (nu l-am jucat deci habar n-am ce e aia dar cei care au facut-o zic ca ar fi tare distractiv)
Cam asa ar fi in BF2142:
http://www.youtube.com/watch?v=0x9m58Vol1c
pana la urma pt second assault iti trebuie neaparat premium ?!
sau il poti cumpara si fara ?!:-/
Poti si fara. Premium le contine pe toate la un pret total mai mic. Nu te opreste nimeni sa iei doar ce vrei, separat.
adica daca-ti iei premium nu mai platesti dlc-urile !?
vad ca au actualizat lista si gata, este "de cumparat" :)
https://store.sonyentertainmentnetwo...ACK00000000000
Exact, cu premium ai acces la toate DLC-urile care au apărut sau urmează să apară. Pe lângă asta ai acces la ele cu două săptămâni înaintea celor fără premium.
Astazi a aparut un nou patch pt PS4. Detalii aici: PS4 Game Update Marc - Forums - Battlelog / Battlefield 4
nu vreau nimic decat sa nu se mai blocheze, indiferent de mod, sa nu mai fiu nevoit sa joc doar moduri fara vehicule si doar pe hardcore :-SS
Dupa ce am facut ultimul update mi se blocheaza foarte des pe Xbox 360. Sper sa rezolve problema cat mai repede...
Am si eu o intrebare pe carcasa scrie CUSA 00049(Europa zona2)..
merg DLC-urile in cazul asta cu cont Uk ?!:-/ ca sa nu le cumpar degeaba..ma gandeam sa iau second assalt si am inteles ca la Killzone SF trebuie pe carcasa CUSA 0008 ca sa mearga DLC-ul cu cont UK.
Ma gandeam sa-mi iau si eu BF4. Cum mai e cu lagul si ce alte probleme mai sunt pe PS4? Sa il cumpar sau sa mai astept?