Eu va tot spun da' nu-mi ascultati sfatul: jucati campania cu netul DECONECTAT, fara UPDATES!!!
Printable View
Eu va tot spun da' nu-mi ascultati sfatul: jucati campania cu netul DECONECTAT, fara UPDATES!!!
Pai ma joc fara net dar am facut update inainte. O sa incerc si fara update.
Eu am jucat campania fiind conectat tot timpul si cu update-urile la zi. N-am avut nici macar o problema. Mentionez ca am jucat pe contul de RO, pe care nu am plus si nu are cum sa faca upload la savegame in cloud, poate asta o fi problema.
Da cand apare urmatorul DLC? Eu intelesesem ca astazi, dar vad ca astia nu anunta nimic.
Dragon's Teeth nu are release date pana acum. Doar Summer 2014.
Andrei ai idee dacă apare în altex BF4 Premium pe disk cum a fost la BF3 ?
o sa apara noul dlc atunci cand nu-l va mai juca nimeni :)
Am revenit si eu in joc (PS4), vad ca a disparut rubberbanding-ul si in sfarsit se joaca cum trebuie. :D
Pe PS3 nu mai joaca nimeni :-/
AndyZ te asteptam pe servere ;)
Zilele astea ma voi apuca si eu de BF4(PS4).Pentru inceput o sa invat mapele curente, insa ma bate gandul sa iau un expansion pack...ce imi recomandati?
Învaţă controlul şi după ce te obişnuieşti bine cu aim-ul, şi eu sunt în dilemă, dacă să îl i-au s-au nu ţinînd cont că apare şi Destiny, vedem după beta dacă am să îl cumpăr.
Daca tot te intereseaza mai multe harti, te sfatuiesc sa alegi direct premium. Sunt harti bune in fiecare map pack, sa le iei separat ai iesi in pierdere, asa ca mai bine le cumperi bulk si ai parte si de mai multi playeri.
Nu pot sa ma abtin, la tine cratimele sunt total buimace. Recomand sa le eviti daca nu le stapanesti.
Îmi cer scuze pt. greşelile gramaticale, nu sunt cu intenţie.
Bun.Azi am luat si eu jocul.As vrea sa joc cu cativa romani sa mai invat una alta...nu stiu cum se procedeaza cu clanurile, deci daca aveti timp va rog sa-mi explicati.
PSN-ul meu:ShmafOne.
Nu am premium si nici nu am de gand sa-mi iau decat 1-2 map packuri.
dai add aici
Platoons - Battlelog / Battlefield 4
si ne adaugi la prieteni , pe mine ma gasesti in fiecare seara aproape :)
daca vrei sa joci cu noi probabil ca o sa-ti trebuiasca ultimul dlc ce o sa iasa acum pe 15-17, dar jucam si hartile de baza (fara dlc-uri)
insa in perioada urmatoare probabil mai toti o sa joace "dintele dragonului" , mai misto este ca o data cu el a intrat un update patch ce a facut posibil sa poti urca in grad de la 120 unde practic era capatul ;)
p.s. nu te gandii ca suntem asi , multi suntem medii spre nubi :P
---------- Post added 10-07-2014 at 15:08 ----------
pe mine ma gasesti aici
Progression - poiuyt_bimmer - Battlelog / Battlefield 4
Am dat apply...poate facem un meci diseara.O sa vad poate reusesc sa iau ultimul map pack.