deocamdata nu a iesit ultimul dlc , asa ca ultimul din serie ramane naval strike
Printable View
deocamdata nu a iesit ultimul dlc , asa ca ultimul din serie ramane naval strike
Acum la 22:00 incepe Dragon's Teeth Gameplay Reveal
gameplay, impresii mai jos. Azi apare pentru premium users.
https://www.youtube.com/watch?v=oREO...ature=youtu.be
mda , nu pare mare noutate , parca unele seamana cu hartile standard.
la ce ora se poate downloada ?!
daca nu v-ati mutat toti pe "pleisteisan4", sa-mi dea add careva sa jucam si dlc-urile ca nu prea am cu cine sa joc. :))
Cand ai sa-l joci pe ps4 o sa ti se para ca totul se misca prea repede, si ca jucatorii par prea multi si hartile prea mari :)
Bai, hartile noi sunt superbe, ce parere aveti? Imi place foarte mult ca sunt axate pe infanterie.
Prima data cand am jucat harta aia situata in Pyongyang mi s-a facut pielea de gaina wow. Ati vazut statuia lui Kim Il-Sung?? Am stat 2 minute sa ma holbez si normal ca am murit. :)) Anyway, aseara m-a deconectat aiurea de vreo 3 ori dar a mers normal dupa aceea. E o lansare mai reusita decat cea a DLC-urilor anterioare.
pe mine m-au scos din sarite hartile alea noi , parca aduc putin cu metro :)
oricum , DEZERTORULE !
intra omu' sa te faca o partida (in echipa) si tu iesi :-B
Nici n-am vazut ca ai intrat pana mea...Pe mine m-a tot deconectat de cateva ori.
eram si cu caine_rau :)
de fapt ti-am dat si invitatie in party chat, in fine :)
daca te tot deconecteaza este ori de la netul tau , ori de la router sau daca stai pe wireless atunci este si mai clar de la ce este
Nu am probleme cu netul, trust me. :)
Eu pana sa schimb routerul pateam ca si tine, mi se deconecta aiurea, ieri n-am avut probleme decat cu scaderi de framerate in unele momente,probabil ca si unde dadea toata lumea jos dlc-ul.
Si eu am avut azi 2-3 crashuri...nu e de la net.Am consola pe direct...
P.S: Bai Gelule fix cand intri tu eu trebe sa ies:)))
am jucat de la 19 pana la 1 noaptea..nu stiu ce sa zic.
Care-i faza cu PHANTOM INITIATE assignment??? Ca nu gasesc ce e de facut.
Uite aici, scroll pana la mijlocul paginii Discover All Battlefield 4 Dragon's Teeth DLC Assignments, Trophies, New Ranks, and Chain Link Tutorial Video - MP1st
Pentru toti ce care au probleme cu incarcatul armei :evil:
Puteti sa-mi scrieti cat costa cel mai ieftin BF4 premium pentru PS4 si ce magazin/site ofera cel mai mic pret?
Nu stiu daca exista separat ,eu l-am luat de pe psn store.
ATENTIE !
sa-l iei pt zona pe care este jocul , daca scrie PEGI pe carcasa sa-l iei de pe cont uk, altfel n-o sa-ti functioneze dlc-urile cu jocul. :)
Multumesc ca m-ai lamurit. Citeam comentariul cuiva de pe acest thread care scria ca e mai ieftin sa cumperi premium decat sa cumperi separat cele 2 versiuni ,atat basic cat si season pass.Acum mi-am dat seama ca el se referea la varianta PC si nu console. Oricum pentru inceput ma multumesc cu un basic,dar din ce vad aici pe forum,din pacate, nu prea exista doritori care sa vanda BF4 pentru PS4.