bf4 nu are co-op
genial
http://www.hardwarepal.com/dice-exec...ield-4-server/
It turns out a server admin of Battlefield 4 spotted the Executive Producer from DICE playing around on his server, well spotting such a personality playing on your server is a big enough thing to talk about right?
Well how about kicking him from you server with a message “FIX THE GAME”. Yes, the server admin kicked Patrick Bach from the server with that notice.![]()
Ce bou...auzi la el damn..s-a miscat. De asta nu l-am nimerit.
Daca ar fi lipit ventuza aia cu superglue sau scoci ar fi fost mortala rau. Ms RonanN1. Mi-ai facut ziua frumoasa.
---------- Post added 05-12-2013 at 14:25 ----------
Pe de alta parte...am jucat BF4 pe PS4, dar nu prea mult...vre-o 2-3 meciuri. Ce grafica....ce fluiditate. Acele 60fps..nu stiu... parca ma ia cu ameteala. Sau poate dureaza un pic pana ma obisnuiesc.
Am jucat pe server de 64. E prima data. Mama , ce haos...sau poate asa trebuie sa fie. Si intradevar...foarte naspa treaba cu schimbatul comenzilor de pe L1R1 pe L2R2.
---------- Post added 05-12-2013 at 14:53 ----------
Apropo...vrea cineva BF4 pt PS4? pe disc...pm-me.
nu pui filtrele pe server cum trebuie, bifeaza servere cu 1-5 sloturi libere,bifeaza europa, modul de joc normal sau hardcore si cam atat, tie acum ti le arata doar p-alea cu toate sloturile libere
facem un efort comun sa cumparam un premium de ps3? se poate share-ui,nu?
---------- Post added 06-12-2013 at 20:41 ----------
dupa update se blocheaza la fel ca inainte, ca un rahatel ce e. in rest ar fi ok-ish
s-a dat drumu' la china rising?? Ca am bagat codu' dar nu vad pe nicaieri un download ceva.....
la premium nu va fi nicio reducere niciodata...astia de la EA sunt prea chitrosi..nu dau la discount membershipuri...vor fi reduceri doar la DLC-urile aparute pana in acel moment
oricum nu vor mai scoate un alt bf la anul...deci oarecum merita...
Salutare,
Revin cu inca o intrebare incuietoare, cel putin pt mine:
- joc BF4 pe PS3...in campaign...ma opresc si continui a 2a zi...ei bine salvarea nu mai exista si ma pune sa dau doar "new campaign"
- faza asta am experimetat-o de 2 ori
Ce e de facut ? S-a mai intalnit cineva cu asta ?
Multumesc anticipat!
Jenant... nu am jucat campania pe PS3. Am așteptat să o "savurez" pe PS4. Azi dupa mai bine de 2 ore de jucat...frezze. Pe PS4. Dupa ce se gândește consola ceva timp, imi zice ca salvarea e coruptă și trebuie să închidă aplicația. Am zis.. pff, mare scofală, reiau de la ultima salvare. Cand colo: Start new campaign. Penibil !!!
Și nu numai ca mi-a șters avansul în campanie, dar mi-a șters si toate setările generale ale jocului. Inclusiv sunet, video, gameplay...
Noroc ca statusul la multiplayer era pe servere la ei.
Frustrant....
Bookmarks