Tot day 1 buy rămâne, dacă ne legam de orice bug nu mai jucam nimic.
Printable View
Tot day 1 buy rămâne, dacă ne legam de orice bug nu mai jucam nimic.
@Baciu
Unii sunt avocați, alții procurori, nu am voie sa spun ce nu îmi place sau cum? Universul Mass Effect reprezintă, pentru mine, cam ce reprezintă si Star Wars. Iubesc seria asta, astept de mai bine de 5 ani un joc nou, orb nu sunt, nu pot sa accept așa ceva. Da, stiu, o sa aud, nu il cumpăra! Sunt dezamăgit, nu am voie sa imi spun dezamăgirea pe forum? O fi dragostea oarbă, dar eu nu sunt, încă.
PS: Am scăpat de Fallout 4 dupa 10 ore de gameplay. Daca aia de la Bethesda sunt praf, nu înseamnă ca toti ar trebui să le urmeze exemplul.
Tocmai am terminat de urmarit un walkthrough cu prima ora din joc. Sunt chiar dezamagit.
Nu pot sa spun ca imi faceam mari sperante, dupa ce vazusem atatea clipuri video, dar sincer speram sa mai repare ceva pana in lansare.
Dialogul/replicile...groaznic. Nici nu am cuvinte.
Dr: Deep breaths. You may want to take it easy
Scott/Sara: I've been taking it easy for the last 600 years.
/:)
Ryder Sr. ("Epic" speech): ..Dreamers....edge of the map...etc
Liam: Been waiting 600 years for this.
8-|
Ryder: Looks safer under there!
Liam: Is this for real? ... What the hell is going on with this place?
Ryder: Planet is trying to murder us.
L-)
Ryder: Look - something flying around in the sky...
Liam: Oh wow.
Ryder: We're not in the Milky Way anymore.
:wall:
Animatiile nu mai vorbesc. Nu imi doream neaparat Uncharted, sau Witcher, dar in nici un caz asa ceva:
https://www.youtube.com/watch?v=tEc0...?v=tEc0sWXpSAY
Wow factor? Minim. Singurul lucru interesant in prima ora?
Prima impresie? Generic. Clar nu este day one buy.
Poate devine mai bun pe parcurs. Cine stie... astept un review.
Bineinteles ca toti putem spune ce vrem, in limita bunului simt, si la fel mi-am exprimat si eu parerea despre postarile de mai sus. Ideea ar fi ca nu inteleg de ce va luati asa de tare ME:Andromeda, din moment ce nu am vazut decat 2h de gameplay si toate criticile sunt adresate unor chestii oarecum minore, poate chiar si rezolvabile intr-o oarecare masura. Va pot spune cateva jocuri care sunt sigur ca v-a placut si nu aveau nici ele cine stie ce animatii faciale si o tona de probleme tehnice: Fallout, Assassin's Creed, Final Fantasy XV, Nioh, Destiny, Yakuza. Sa nu imi spuneti ca preferati un joc de 10 dpdv grafic/tehnic si de 5 la poveste/gameplay/complexitate/univers.
L.E.: Bine ca Link nu vorbeste :)).
Wow! esop a vazut o ora de gameplay, apbaciu 2 ore de gameplay, altii 10 ore... Oameni buni, voi cand va luati un film, intai va uitati la el cam pana pe la 25-50% si dupa aceea va hotarati? Eu n-am inteles niciodata chestia asta cu vizionat de walkthroughs cu orele... decat poate dupa ce ai terminat un joc si vrei sa faci eu stiu, 100% trophies sau sa iei toate achievement-urile. Altfel, e... cum ar zice poetul... e moartea caprioarei! Prefer un review bine facut, fara spoilers, la orice ora! Iar cum jocul nu a fost lansat inca, nu a iesit day 1 patch, parca e prea "metaforic" totul. La fel au facut multi si la Horizon... de intram acolo si parca citeam despre jocul de rahat al anului. Si dupa aceea, s-a lansat, au iesit review-urile si... wow, ce joc!
Atat ai înțeles tu din ce am spus? Repet si dezvolt, trilogia Mass Effect a fost o gluma dpdv tehnic, cu toate astea a rămas jocul meu preferat, e pe locul 1, iar de acolo nu cred ca o sa plece prea curând. In 2017 vreau totuși mai mult, nu contează grafica, corect, dar evoluăm si noi un pic? Rămâneam frumos cu PS3 si gata, ce atâta HDR, 4K, full HD, 60 de cadre pe secundă.
Îți dau un exemplu, azi o sa citești si recenzia la Horizon, un joc care arată excepțional, se mișcă foarte bine, totul la superlativ, dar pe mine, povestea și anumite chestii din gameplay m-au lăsat nemuritor și rece.
Sa vezi ce cumpără lumea jocul mama mamă, asa spuneau toți si cu Horizon si toti in jucau daca nu day one in maxim o săptămâna 99% erau in Horizon, e funny totuși ca lumea își creează o parere din ce văd la alții insa pana nu il butonezi tu sa vezi si să simți pe propria piele nu are rost sincer ! Mai bine luați un trial pentru Pc sau XO si il încercați cateva ore apoi sa vedem cum stă treaba. Am citit si câteva comentarii cum ca cei care joaca acum trials nu au intanlit nici un bug ...
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Nu stiu de ce este atat de wow chestia asta. Eu asa am facut mereu cu orice joc cumparat, sau nu. 1h dintr-un joc care poate are 20-40...100 ore (uite pot exagera si eu) nu cred ca reprezinta 25-50% din el. Spui ca nu ai inteles niciodata chestia asta. Ei bine nici eu nu prea inteleg reviews facute de altii. De ce? Pentru ca IGN, GameSpot, and others, faceau candva, un review de cacao la un joc. Si descopeream ca de fapt imi place. Sau mergeau la pomul laudat (Call of Duty, etc) si realizam ca este un ****ty game.
Rar mi-a fost dat sa gasesc pe cineva care face review chiar obiectiv si impartial. AngryJoe in majoritatea timpului.. WAB uneori.. nici nu imi vine acum cine.
Asa ca, prefer sa urmaresc primele minute-zeci de minute dintr-un joc, fara comentarii, fara tipete si alte porcarii din partea vreunui youtuber si sa vad daca ma atrage ceva la acel joc. Daca da, asa cum a fost cu Horizon, il iau si a doua zi. Si nu regret nimic dupa.
Cum sa tragi concluzia intr-un RPG de genul ME dupa primele "minute-zeci de minute"? E peste puterea mea de intelegere.
Dant3, cum ai reusit sa joci ME1? Joc care la vremea lui era cel putin la fel de slab din punct de vedere grafic sau al animatiilor.
Vb de Trilogia Mass Effect, day one for me. Restul criticilor mă lasă rece.
Sent from my EVA-L09
Sorry esop, dar ce spui tu acolo pt. mine se numesc SPOILERS. Daca am vazut deja o ora dintr-un joc, prefer sa nu-l mai cumpar...
Problema MonY e ca toti si-au setat asteptarile pe Ultra High. Caz in care vor fi dezamagiti cu duiumul....
Eu am jucat aseara o jumatate de ora (dupa 6 beri nu am rezistat mai mult...) si am mixed feelings. Dar ca sa confirm tuturor, este un joc Mass Effect fara indoiala, ramai tot timpul cu senzatia ca e ME 4.
Ce ma deranjeaza pe mine nu sunt bug-urile, alea pot fi rezolvate, ci f*cking scenariul care e de cacao in toate video-urile pe care le-am vazut. Zici ca e facut cu personajele din Watch Dogs 2, asa edgy si hipsteresco-pueril. Acolo sa zicem ca mergea ca era in asentimentul jocului, dar aici? Imi doream sa vad un dialog matur cu mici bobite de piper amuzante ici-colo, in schimb vad ca e invers treaba. Dialogul n-ai cum sa-l mai schimbi, aia e. Asta e deranjant, te scoate cu totul din atmosfera aia. Nu ma intereseaza bug-uri sau animatii, da-le-n ma-sa, trec peste ele, Mass Effect nu a fost niciodata despre asa ceva, nici macar despre gameplay nu a fost.
djleo666: uite de-asta eu de ani buni nu-mi mai setez asteptari pe Ultra High... Ca la filme, unde nu mai ma duc de mult cu gandul ca va fi ceva super. Stiu, timpul trece... si incepeam sa avem asteptari din ce in ce mai mari. E firesc, dar totodata neproductiv. Neavand asteptari mari, daca jocul e slab, nu ma doare prea tare - ba chiar ma bucur ca bugetul meu scapa mai usor. Daca am asteptari mari si jocul e slab, simt cam ce simte Dant3 si imi vine sa ies ca parlamentarul cu AKM-ul. Not good! Dar daca n-am asteptari mari si jocul e bun, atunci e party nene! Nu stiu, probabil imbatranesc, sau devin senil... habar n-am.
eagle-eye: daca scenariul (sau mai bine zis story-ul) e de cacao, atunci poate sa fie si mama graficii plus tata soundtrack-urilor, ca-i degeaba! Poate il mai salveaza gameplay-ul... sau poate ce am vazut noi (de fapt mai mult voi, ca eu incerc sa nu ma uit la ore intregi) nu ar fi punctele forte din script. Repet, eu de-asta astept sa vad un review serios... Pana atunci mi-e greu sa ma pronunt. Si aici are si esop dreptate, cand spune ca nu ar conta prea mult. Pentru ca mie mi-au placut jocuri pe care altii le-au notat in review-uri cu maxim 6 din 10 (vezi seria Dynasty Warriors de exp.). So, e cu dus si intors. In final, review-ul te ajuta un pic (sa te ajute sa de decizi), dar nota finala i-o dai tu, dupa ce termini jocul (sau cu mult inainte)! Parerea mea. Hac!
Uh ce s-a animat threadul, imi place:)
Rasko daca asteptam numai U4 si Horizon nu mai jucam decat 1 joc pe an:)) E clar ca n-au cum sa se ridice toti la acel nivel. Eu zic sa te mai gandesti la el, cred ca va fi destul de decent jocul, funky animations aside. Eu il iau pt comedie deja, vreau sa ma rad putin de fetele alora;))
Eu unul aveam asteptari mai mari de le Bioware decat de la Bethesda, cu aia sunt obisnuit deja, Fallout 4 am incercat de 2 ori sa-l joc si nu am reusit sa rezist mai mult de 2 seri in el. ME a fost o serie reusita, si multi dintre noi asteptau cu nerabdare o noua "odisee spatiala". Din pacate din ce am vazut pana acum a devenit o noua "comedie spatiala". Exagerez stiu, dar asta e un forum cu pareri, unele mai putin sau mai mult extreme:)
Avand in vedere mediocritatile de jocuri facute de Bioware in ultimii ani, nu stiu sincer cum puteti avea asteptari mari. Au trecut 7 ani de la ultimul lor joc cu adevarat bun, de atunci doar mediocritati plictisitoare.
Eh, hai sa zicem asteptari modeste (mai mari comparativ cu Bethesda, in aia nu mai am nici o speranta;)) ).