Mass Effect: Andromeda Patch 1.05 Notes
Printable View
Eu vroiam sa il vând dar cred că îi mai dau o șansă.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Patch-ul 1.05 e live
Attachment 276811
Inainte si dupa patch 1.05
https://youtu.be/_TUO-GNI1U8
https://youtu.be/KZvqbLyK8L0
Aaaaargh nu mai suport planetary travel asta, îmi vine să dau cu jocul de pământ!
Chiar si cu noul buton de 'skip' ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lumea s-a tot plans de facial animation, si am jucat si eu in sfarsit vreo 4h din el si nu m-au prea deranjat. Lip-sync-ul in schimb mi se pare extrem de slab si ma scoate mai mult din joc decat orice facial animation intalnit pana acum. Bug-uri sunt destule, dar nu game breaking si nu mi se pare atat de dezastru cum tot vorbeste lumea la capitolul asta. Povestea a inceput prea dintr-o data si game design-ul e din pacate la nivelul jocurilor de acum vreo 10 ani, slabuta expunerea si tranzitiile intre gameplay si joc, dar overall cred ca sunt indeajuns de atras de el incat sa ma joc cateva ore, pe parcurs porbabil o sa imi placa tot mai mult. Sper :)
Stiti ceva ? Mi-a obosit fata de acest topic...
Eu dupa vreo 12 ore de jucat nu am fost deranjat nici de animatii, nici de bug-uri, nici de lip syncs. Ok, sunt mediocre, dar nimic care sa ma faca sa nu-l mai joc. E fun, gameplay-ul mi se pare misto, lumile sunt construite cum trebuie, n-am simtit niciun "open world" fatigue asa cum patesc in ultima vreme, e o placere sa navighez cu Nomad-ul. In schimb, problemele majore ale jocului sunt povestea (care e 80% aceeasi din primele 3 jocuri) si personajele care nu sunt mai deloc memorabile si nu ies in evidenta cu nimic. Toti sunt social justice warriors, iar jumate din ei sunt si enervanti (numai pumni i-as da lu' Cora aia, orice discutie duce la "da, cand eram eu Asari commando...", da' du-te femeie si lasa-ne).
Also, flow-ul din meniuri e idiot rau de tot (apas un buton sa deschid harta, dar ca sa o inchid trebuie alt buton care ma duce in meniul principal), jocul parca face multe lucruri dinadins sa te faca sa pierzi timp in el aiurea. In afara de open worlds (imprumutate din Inquisition) si combatul revamped, sunt cam aceleasi mecanici. Sa nu mai zic de sistemul de conversatie care are aproape 0 efect asupra outcome-ului, pana acum nu am simtit ca am facut vreo alegere majora care sa schimbe jocul si nici care sa schimbe perspectiva lumii asupra personajului meu. Cu alte cuvinte, in afara de combat, n-au adus nimic nou, ba chiar au stricat anumite feature-uri.
Pana acum e un joc de nota 7-7.5, sa vedem, poate devin personajele mai interesante pe parcurs.
Stai sa mai joci putin, jocul e foarte mare si nu prea poti continua quest-uri incat sa nu pierzi din ritm. L-am terminat acuma cateva zile si mi se pare foarte ok povestea iar sfarsitul mi s-a parut mai bun decat la orice mass effect de pana acuma.
Loyalty sunt foarte faine si daca nu faci unele side quest-uri pierzi foarte mult din joc( chiar si din story)
Minusuri: bug-uri multicele, cateva misiuni glitch-uite, cam putine feluri de inamici si faptul ca nu mai poti echipa companionii. Jocul inceputul unei serii, abia astept dlc-uri/continuare( sunt sigur ca oamenii il vor aprecia mult mai mult cand apare aceasta continuare).
Eu l-am terminat lvl 66 cu aproape 110h dar uneori am frecat-o aiurea.
mda m-am apucat si eu de joc de ieri dar nu stiu daca reusesc sa-l termin pare foarte mare, dar pot sa spun atat este bun, foarte bun. da are multe minusuri, cea mai deranjata parte nu sunt animatiile, ci scaderea de fps, asta ma cam enerveaza. dar jocul este foarte bun de la gameplay la story, chiar simti ca joci ME. nu-l ratati :) !
Am terminat si eu jocul, săptămâna asta vine si recenzia. Cred că timpul petrecut in el spune totul :)
Attachment 277021
deja ma enerveaza foarte foarte rau fps drops-urile, am si eu o intrebare pentru cei cu pro si tv 1080p. cum se comporta jocul din punct de vedere tehnic, ca imi vine sa merg astazi sa-mi cumpar pro-ul :)). chiar m-a prins jocul si as vrea sa ma bucur de el. thx in avans
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
---------- Post added 17-04-2017 at 09:22 ----------
mda nvm: merge la fel si pe pro. ce naiba aveau in cap, nici macar 1080p 60 de fps nu l-au putut face. au preferat sa mearga pe 1800p si dupa downscale la 1080p pentru supersampling dar fps tot la 30 au ramas și mai și scad....
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Un singur cuvant poate caracteriza acest joc (sau iteratia asta)- DEZASTRU . Dupa anterioarele MASS EFFECT , ANDROMEDA ma asteptam sa fie wow, mai ales prin noutatile hardware prezente in console/PC-uri, dar studiourile creatoare mi se pare ca s-au impotmolit rau de tot la creatie.
Am avut noroc ca l-am jucat pe PC , si nici nu am apucat sa dau banii pe el ca este un titlu pe care regret sa spun , dar ar fi fost bani aruncati pe fereastra . Execrabil , povestea e repetitiva, animatiile la fel, modelul de joc este jalnic . Celelalte ME meritau 8-9 pe scara , acesta mai mult de 5 nu primeste - sincer !
Pana la dezastru e cale lunga. E drept nu e cel mai bun joc ever, si nu e nici aproape de trilogie, dar e totusi un joc ME si cred ca multora le place.
Acuma in weekend l-am descarcat si eu pe pc ca momentan nu am posibilitatea sa joc pe consola, si m-am apucat de el cu un gust amar ( dupa ce am tot citit acest thread) dar pana la urma imi place. Are acel feeling de ME care mi-a placu intotdeauna, sa explorez planetele, minez, sa tot aduni informatii, si te trezesti ca pana la urma te-ai plimbat 3-4 ore fara sa faci nici-o misiune. Nu stiu, mie imi place, un un joc foarte bun de nota 7.
@ingerulol: Ai avut noroc ca ai primit doar un warning...
Ha ... deci stai ca nu inteleg ! Trebuie sa zic mersi pentru ca am primit warning ? Mi-am exprimat parerea ca fan infocat al seriei MassEffect. Este dezastru ! Faptul ca ati fost asa vehementi, inseamna ca voua v-a placut nespus si eu am gresit in recenzia/reactia mea referitor la aspectul jocului/story si gameplay. Am avut posibilitatea fiind EA insider sa joc varianta de PC. Am si EA Acces pe XBOX One si voiam sa fac achizitia (chiar la pret redus), dar dupa 3h de joc pot spune cu mana pe inima, repetand aceleasi cuvinte - este cel mai prost ME din serie. De fapt ... nu are nimic cu seria. Warning sau nu , asta e parerea mea subiectiva . Cu respect ,B-)
Dupa 3 ore de joc e cam ca si cand ti-ai spune parerea despre un film dupa primele 5 minute :).