pentru cei care ati pierdut rank-ul, armele, am patit si eu aseara. Iesiti din joc. Mergeti la Trophies - da-ti sync, intrati in joc, face si ala un sync la inceput si se rezolva. eu asa am facut imediat ce am vazut ca am rank 1(ma miram de ce nu am nimic deblocat, am jucat un sqdm si dupa aia am vazut ca am rank 1.)
Ieri am ras sa mor la doua faze. ....pe o Africa Harbor, mod de joc conquest, cu kepzy , msk1939(scuze daca am scris gresit) si wickyz nu gaseam un tanc liber. am mers la C - l-a luat cineva pe singurul disponibil, la B nu era , la A in baza inamica erau distruse. Ma intorc la B-nimic, ma duc iar la C(asta totul pe jos- pana a venit kepzy cu o coteata de jeep si a fugit din masina cand au venit inamicii pe noi ) am ajuns in sfarsit la C si era un tanc liber , nimeni in jur. Ma urc bucuros si cand accelerez- POC - anti-tank mine.
A doua faza tare - jucam cu kepzy squad dm pe hard-core si la un momentdat eram ranit , aveam ecranul aproape opac de atata rosu. II urlu in casca sa imi dea un health kit- era medic!....fug juma de harta sa ajung la el si cand ma vede, se intoarce incet spre mine si ......ma impusca. A fost evident o greseala, dar m-a amuzat enorm, radeam singur in casa.
]Da, super tare, am trecut de faza cu " avut grija de K/D" si joc pt fun, pt asta sunt jocurile, am ras cu pofta, Cosmine, te-am vazut asa rosu si am zis ca esti martian, m-am gandit ca e un trofeu nou, omoara extraterestrul, scuze man.Faza aia cand te intreceai la fuga cu un "coleg de-al nostru pt tanc a fost superba, eu eram in spate si ma uitam cum alergati voi unul langa altul cu scopul de a ajunge unul dintre voi primul la tanc de parca erati la proba olimpica de sprint , pe ultima "turnanta" il vad pe ala cum sprinteaza ia tancul si pleaca in tromba sa nu cumva sa te urci cu el, am ras de m-am tinut cu mainile de burta.
La SDM cu Hard on il tot auzeam pe Wickyz cum ii apostrofa pe inamici ca nu fac altceva decat sa campeze, ca e nasol pe Hard pt ca e usor sa omori adversarul, ce era la gura lui...ca in finalul jocului sa dea cam 5-6 cutite si sa concluzioneze: " hai ma ca a fost bine".
sau cand canta wickyz cu Saiga lui......dupa aia mai tragea cateva injuraturi ba ca nu gaseste inamici ba ca sunt camperi. cea mai folosita propozitie era "uite si carnatii astia cum stau...."
are cnv chef de un joc de dim cas racit nu mam dus la scladd psnUS:RockRider012 si uk:RockRider 112
Care sunteti jucatori mai "hardcore" de bc2, si mai "coptzi", adica sa aveti macar 17-18 ani, ca nu vreau sa fiu eu responsabil ca a-ti invatzat toate injuraturile limbii romane de la mine..dati-mi un add pe m_o_b_u
k, ma gandeam io, da era tare sa vad ca sunt oameni la varsta aia care baga jocuri, oricum cunosc catziva si ma distrez super bine cu ei.
astia de la ea cred ca iar au oprit serverele acum nu ma pot conecta la server
edit:am reusit
pai lasa ca o sa ajungem noi la varsta aia sa ne jucam battlefield 5. Ti-a sosit jocul in sfarsit? o sa iti dau add dupa-masa
SMG-urile si automatele mici: SCAR, AKS 74 etc.
Battlefield Badass: Bad Company 2 | Engineer Weapons, Gadgets, and Specializations
Bookmarks