Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 149 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 ... LastLast
Results 941 to 960 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #941 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Scuze G-Extreme , alexuziwood si cel cu id-ul sotiei , dar n-aveam niciun talent la ora asta ... am intrat doar sa vad cum e . De maine , alta poveste
    Eu sunt cu id-ul sotiei te asteptam azi, tot asa, dupa orele 20-21
    Aseara a fost prea tare!!!

2. #942 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    pentru cei care ati pierdut rank-ul, armele, am patit si eu aseara. Iesiti din joc. Mergeti la Trophies - da-ti sync, intrati in joc, face si ala un sync la inceput si se rezolva. eu asa am facut imediat ce am vazut ca am rank 1(ma miram de ce nu am nimic deblocat, am jucat un sqdm si dupa aia am vazut ca am rank 1.)

Ieri am ras sa mor la doua faze. ....pe o Africa Harbor, mod de joc conquest, cu kepzy , msk1939(scuze daca am scris gresit) si wickyz nu gaseam un tanc liber. am mers la C - l-a luat cineva pe singurul disponibil, la B nu era , la A in baza inamica erau distruse. Ma intorc la B-nimic, ma duc iar la C(asta totul pe jos- pana a venit kepzy cu o coteata de jeep si a fugit din masina cand au venit inamicii pe noi ) am ajuns in sfarsit la C si era un tanc liber , nimeni in jur. Ma urc bucuros si cand accelerez- POC - anti-tank mine.
    A doua faza tare - jucam cu kepzy squad dm pe hard-core si la un momentdat eram ranit , aveam ecranul aproape opac de atata rosu. II urlu in casca sa imi dea un health kit- era medic!....fug juma de harta sa ajung la el si cand ma vede, se intoarce incet spre mine si ......ma impusca . A fost evident o greseala, dar m-a amuzat enorm, radeam singur in casa.

3. #943 SP
    Member ramusg's Avatar
    ]Da, super tare, am trecut de faza cu " avut grija de K/D" si joc pt fun, pt asta sunt jocurile, am ras cu pofta, Cosmine, te-am vazut asa rosu si am zis ca esti martian, m-am gandit ca e un trofeu nou, omoara extraterestrul, scuze man.Faza aia cand te intreceai la fuga cu un "coleg de-al nostru pt tanc a fost superba, eu eram in spate si ma uitam cum alergati voi unul langa altul cu scopul de a ajunge unul dintre voi primul la tanc de parca erati la proba olimpica de sprint , pe ultima "turnanta" il vad pe ala cum sprinteaza ia tancul si pleaca in tromba sa nu cumva sa te urci cu el, am ras de m-am tinut cu mainile de burta.

La SDM cu Hard on il tot auzeam pe Wickyz cum ii apostrofa pe inamici ca nu fac altceva decat sa campeze, ca e nasol pe Hard pt ca e usor sa omori adversarul, ce era la gura lui...ca in finalul jocului sa dea cam 5-6 cutite si sa concluzioneze: " hai ma ca a fost bine".

4. #944 SP
    sau cand canta wickyz cu Saiga lui......dupa aia mai tragea cateva injuraturi ba ca nu gaseste inamici ba ca sunt camperi. cea mai folosita propozitie era "uite si carnatii astia cum stau...."

5. #945 SP
    Junior Member BlingBling's Avatar
    are cnv chef de un joc de dim cas racit nu mam dus la scl add psnUS:RockRider012 si uk:RockRider 112

6. #946 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by BlingBling View Post
    are cnv chef de un joc de dim cas racit nu mam dus la scl add psnUS:RockRider012 si uk:RockRider 112

Intru eu acum cu tine. Da-mi add te rog: Grigoruta121 UK.

7. #947 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    intru si eu: JohnnyTrueLove69

8. #948 SP
    stati sa mananc

9. #949 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Si eu, si eu: Haifainfan_RO

10. #950 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Care sunteti jucatori mai "hardcore" de bc2, si mai "coptzi", adica sa aveti macar 17-18 ani, ca nu vreau sa fiu eu responsabil ca a-ti invatzat toate injuraturile limbii romane de la mine..dati-mi un add pe m_o_b_u

11. #951 SP
    nu pot sa gasesc pe nici unul dintre voi nici pe uk nici pe us inafara de mobu

12. #952 SP
    nu pot sa gasesc pe nici unul dintre voi nici pe uk nici pe us inafara de mobu
    Da-mi add atunci, tu chiar esti din 69 cum scrie in mini statistics?

13. #953 SP
    nu

14. #954 SP
    k, ma gandeam io, da era tare sa vad ca sunt oameni la varsta aia care baga jocuri, oricum cunosc catziva si ma distrez super bine cu ei.

15. #955 SP
    astia de la ea cred ca iar au oprit serverele acum nu ma pot conecta la server
    edit:am reusit

16. #956 SP
    pai lasa ca o sa ajungem noi la varsta aia sa ne jucam battlefield 5. Ti-a sosit jocul in sfarsit? o sa iti dau add dupa-masa

17. #957 SP
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    pai lasa ca o sa ajungem noi la varsta aia sa ne jucam battlefield 5. Ti-a sosit jocul in sfarsit? o sa iti dau add dupa-masa
    Ti-am dat eu, azi tre sa soseasca 95%...raman 5% dar oricum is optimist...desi nu imi sta in fire
    Apoi bine zici, sigur o sa fiu pe jocuri si la 40...si o sa zic si io ca DUMY, "-Eu stau pe consola, si fiu-mio fuge dupa femei!" foarte tare duma.

18. #958 SP
    Junior Member storm30's Avatar
    in singleplayer unde ati gasit sub maschine gun ?

19. #959 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by storm30 View Post
    in singleplayer unde ati gasit sub maschine gun ?
    SMG-urile si automatele mici: SCAR, AKS 74 etc.
    Battlefield Badass: Bad Company 2 | Engineer Weapons, Gadgets, and Specializations

20. #960 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    sau cand canta wickyz cu Saiga lui......dupa aia mai tragea cateva injuraturi ba ca nu gaseste inamici ba ca sunt camperi. cea mai folosita propozitie era "uite si carnatii astia cum stau...."
    Pai a durat sa ajungem la 50 de killuri cam o ora, absurd de lung a fost meciul. Dar cutitele de la final au facut experienta mai placuta. Azi sper sa facem un 4 man knifing squad.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 149 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks