Eu in SP sunt la Sangre del Toro , am incercat-o de cateva ori dar ma omoara de fiecare data cele 2 elicoptere. Cum vi s-a parut misiunea ?
Eu in SP sunt la Sangre del Toro , am incercat-o de cateva ori dar ma omoara de fiecare data cele 2 elicoptere. Cum vi s-a parut misiunea ?
am jucat pe hard si nu mi s-a parut foarte greu....vezi ca ai un lansator de rachete pe acolo....daca te ajuta ...uite un walkthrought cu partea cu elicopterele [ame="http://www.youtube.com/watch?v=heb_ywsLQ6Q&feature=related"]YouTube- Battlefield: Bad Company 2 Sangre Del Toro (M9) Campaign Walkthrough (Hard Diff.) Part 1 of 3[/ame]
Nu trebuie sa il jucati pe tot pe HARD (pentru vanatorii de trofee/achievements). Doar ultima misiune.
To get this achievement you have to beat the game (preferably on Easy). Go to "My Campaign" in the main menu and choose the level "Airborne”, and then set the difficulty to Hard. By now you should have a feel of the game. You shouldn't have any problems with completing this, as the level is fairly straight forward and very short.
M-am uitat la walkthrough-uri , stiu ce trebuie sa fac dar de fiecare data ma omoara un elicopterele .
Pai as reface misiunea dar eu m-am dus mai intai la Bravo ( la cetatea aia din mijloc ) si a doua oara am venit aici unde sunt elicopterele .
O sa mai incerc , dar nu acum, acum sunt prins de MP .
Reconul e cel mai avantajat din tot jocul,toate hartile sunt mari,cu multe locuri ascunse,arme puternice,auto-spot...cine stie sa joace sniper nu are nicio treaba pentru ca e foarte usor sa faci killuri.
Dumnezeu nu doarme. Denveris si waches2 doi jucatori pe care ii consideram niste assaulti veritabili au aplicat aseara tactici de genul "stau cu m95-ul la 2 baze distanta , snipez 30 de min dupa care ma duc sa atac si eu putzin "(defapt cam toata echipa lor ). Am jucat az-noapte cu kobayashi in echipa vs denveris &waches cred ca 1h la un port valdez si bine ca am castigat la sfarsit ca altfel cred ca-mi pocnea o vena la cap de nervi
![]()
ce era de facut cand cei din echipa mea stateau acolo si la fiecare spawn eram la mii de kilometri
in afara de waches2 si zorfy nu imi aduc amintesc sa fii fost cineva care sa joace cat de cat.eu unul eram in squad cu 3 nemtalai care doar vb .
In orice caz kobayashi s-a transformat in cosmar la un moment dat
de aia am zis bravo
C4.Prima data am incercat in Squad Deathmatchpe White Pass cu mult mortar pe toate casele, dar necesita foarte mult timp si mult noroc, asa ca am aplicat o tactica putin cam "camicaze".Am jucat cu clasa Recon, "perk-urile" pt. explozie si mai multa munitie C4, pe modul rush. In aparare este foarte usor sa faci demolition, dar or sa te injure toti cei din echipa. Am pus C4 pe peretii casei un se afla obiectivul de distrus (A sau B) si am asteptat ca adversarii sa activeze "bomba". Am facut dintr-un sigur foc 6 Dem.2.0, dar am si primit mesaje cu injuraturi
. Ai grija sa le plantezi C4 in exteriorul casei, altfel cei care se afla inautru or sa mora de la explozie.
Platina o am la cateva trofee distanta, doar ca mi-e lene sa termina campania![]()
Asta zi am petrecut vreo 4 ore incercand sa aflu tainele la F2000. La urma urmei am gasit o metoda de a folosi arma eficient, si de obtine un scor decent si un KDR la fel. Setupul pe care l-am folosit a fost Assault, F2000, Noobtube, Red Dot Sight, Magnum Ammo si Alternative Fire. Strategia este valabila doar daca sunteti Attacker pe RUSH. Imediat ce m-am spawnat am admirat arma si mi-a placut, am tras cateva focuri si m-am minunat la ce sunet placut scoate. Apoi m-am indreptat spre statie de UAV si acolo am stat tot jocul. Cam asta ar fi cel mai eficient mod de a juca cu F2000. Totusi, daca se ajunge la situatia sa folositi arma in lupta, ce am observat e ca unicul mod in care face ceva peste distanta de 10 metri e sa trageti la fel cum trageati cu FAL in CoD6:MW2, adica spamati butonul de fire, incat arma sa traga 1 maxim 2 gloante (in principiu unu dar uneori o sa iasa doua, nu e o problema, dar daca tragi 2 constant pierde enorm din precizie si se duc bloantele aiurea). Ca sa fie mai clar tragi cu ea ca si cand ai trage cu un AN-94 sau M16A2 incercand sa obtii max fire rate, adica spaaaamezi butonul de fire (nu il tii apasat deloc).
'Setupul pe care l-am folosit a fost Assault, F2000, Noobtube, Red Dot Sight, Magnum Ammo si Alternative Fire. Strategia este valabila doar daca sunteti Attacker pe RUSH. Imediat ce m-am spawnat am admirat arma si mi-a placut, am tras cateva focuri si m-am minunat la ce sunet placut scoate. Apoi m-am indreptat spre statie de UAV si acolo am stat tot jocul. Cam asta ar fi cel mai eficient mod de a juca cu F2000' hai ca ai fost comic!!!
Bookmarks