Legat de Denveris facts si Kepzy facts, uitati aici o chestie aparuta din nimic, dar din care a iesit ceva comichttp://i.imgur.com/pU0Kt.jpg
pai e defect de la MW2 cand puteai sa iei cu cutitul de la 5 metri cu comando pro si tactical knife
Mai am doi friends de luat cu cutitul pentru trofeu, sa nu fie cu suparare!As mai fi avut doar un cutit de dat, dar nu-l am pe istrategie in lista de prieteni (mai elibereaza sloturi, domle)
![]()
am uitat sa zic ca atunci cand nu joc eu se joaca fratele meu mai mic , psn matei_ro , unii il stiu deja au mai jucat cu el , mic dar se descurca
Daca va adunati sa jucam cu adevarat in seara asta, no trophy bullsh*t, dati-mi si mie un invite.
In fiecare seara ne adunam. Intra linistit pe unul dintre noi si sigur gasesti 3-4 romani jucand acolo.
Pai cei mici sunt mai ageri oameni buni. Sunt mai iuti in reflexe. Cu cat ajungi spre faza de bunic, incepi sa scartai si sa joci numai cu recon, prin boscheti.![]()
Cum zice si Raoul,Matei fratele lui ReNeGaDe ii poate rupe pe multi de aici chiar si la 7 ani!Sa vedeti cand face vreo 14 ani ca nu mai intram noi online![]()
Bookmarks