Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 149 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 114 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1261 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    mai bine mi-ai da dog tag-ul. tu ai vreo 3-4 d-ale mele. ieri o faza. pic in spatele la un inamic in niste tufe, dau cu cutitul in COD style(de la vreo 2 metri - reflex, ce sa mai comentam), bineinteles ca distanta intre noi era prea mare , ala se ridica subit si cade intr-o rapa, eu dau sa il omor cu scar-ul macar, el ma omoara inainte. daca trageam din prima praf il faceam dar am vrut eu dog-tag
    Stiu cum e, eu personal am patit zeci deastea, dau rateuri la cutite si apoi mi-o iau in freza, cand pot sa ii dau lejer 3 , 4 gloante sa il mardesc usor, dar eu repede cu cutitul, si am tot zis ca nu mai fac asa dar nu pot , mi-a intrat in reflex.

2. #1262 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Legat de Denveris facts si Kepzy facts, uitati aici o chestie aparuta din nimic, dar din care a iesit ceva comic http://i.imgur.com/pU0Kt.jpg

3. #1263 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    pai e defect de la MW2 cand puteai sa iei cu cutitul de la 5 metri cu comando pro si tactical knife

4. #1264 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Mai am doi friends de luat cu cutitul pentru trofeu, sa nu fie cu suparare! As mai fi avut doar un cutit de dat, dar nu-l am pe istrategie in lista de prieteni (mai elibereaza sloturi, domle)

5. #1265 SP
    Junior Member lotoganja's Avatar
    am uitat sa zic ca atunci cand nu joc eu se joaca fratele meu mai mic , psn matei_ro , unii il stiu deja au mai jucat cu el , mic dar se descurca

6. #1266 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    mai bine mi-ai da dog tag-ul. tu ai vreo 3-4 d-ale mele. ieri o faza. pic in spatele la un inamic in niste tufe, dau cu cutitul in COD style(de la vreo 2 metri - reflex, ce sa mai comentam), bineinteles ca distanta intre noi era prea mare , ala se ridica subit si cade intr-o rapa, eu dau sa il omor cu scar-ul macar, el ma omoara inainte. daca trageam din prima praf il faceam dar am vrut eu dog-tag
    Eu eram inamicul ala. Am avut noroc ca te am auzit "gafaind" dupa ce ai dat cu cutitul ca altfel nu ma intorceam.

7. #1267 SP
    Member cristian77's Avatar
    Azi am primit jocul,o sa dau add la baietii de pe aici care sunt activi,c u online

8. #1268 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    am jucat azi dimineata un rush cu matei_ro joaca bine pt cati ani are.

9. #1269 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    V-ati mai adunat aseara ptr Demolition Man?

10. #1270 SP
    Member cipvas's Avatar
    Aseara eu nu am fost. Dar in seara asta voi fi cu siguranta.

11. #1271 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Daca va adunati si in seara asta ptr demolition,count me in

12. #1272 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Daca va adunati sa jucam cu adevarat in seara asta, no trophy bullsh*t, dati-mi si mie un invite .

13. #1273 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    In fiecare seara ne adunam. Intra linistit pe unul dintre noi si sigur gasesti 3-4 romani jucand acolo.

14. #1274 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Ce reprezinta acele dog-taguri argintii ?

15. #1275 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Acelea sunt dog taguri de ofiteri (cei de la care le ai luat au rank 22 sau peste)

16. #1276 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    am jucat azi dimineata un rush cu matei_ro joaca bine pt cati ani are.
    Conteaza varsta ca sa joci bine? Eu am 50 ani, inseamna ca nu joc bine nu?

17. #1277 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Mosule , ce tanar esti ...!!!

18. #1278 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Cum spui tu, varsta nu conteaza, dar pentru un copil de 6/7 ani joaca extrem de bine. Se vede ca are un Trophy Hunter in familie.

19. #1279 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Pai cei mici sunt mai ageri oameni buni. Sunt mai iuti in reflexe. Cu cat ajungi spre faza de bunic, incepi sa scartai si sa joci numai cu recon, prin boscheti.

20. #1280 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Cum zice si Raoul,Matei fratele lui ReNeGaDe ii poate rupe pe multi de aici chiar si la 7 ani!Sa vedeti cand face vreo 14 ani ca nu mai intram noi online

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 149 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 114 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks