Daca spui asta inseamna ca nu prea te-ai jucat cu romani, lasa ca poate o sa mai nimeresti in meciuri cu noi, astia slabi, si o sa iti schimbi parerea, tot ce pot sa iti spun este ca, eu cand joc cu romani sunt sigur ca nu raman fara viata, ca voi primi revive in urmatoarele clipe dupa ce am murit, ca nu raman niciodata fara munitie, si ca inamici vor fii spot-atzi incontinuu, nu cred ca sunt multi straini care sa fie destul de nebuni sa impinga la obiective indiferent de costuri si sa fuga jumate de harta sa imi dea un heal sau munitie in loc sa omoare 3 inamici in timpul asta.
Am peste 80h de joc online si iti garantez ca 80% din meciurile in care am avut colegi straini in echipa nimeni NU a vorbit mai nimic, cu romanii cand sunt in echipa toata lumea te anunta unde sunt inamici, care are un loc de spawn bun s.a.m.d.
Nu incerc sa ridic in slavi roamanashii mei cu care joc zi de zi, ca sunt si jucatori straini super buni si am pierdut destule meciuri in fata lor, dar le-am facut viata un calvar si nu ne-am predat fara o lupta pe cinste asa ca nu mi-e rusine de niciunu din ei!
Poate ca nu toti suntem grozavi la tras cu arma dar toata lumea incearca sa faca parte din echipa si sa isi indeplineasca obiectivele, ca si in fotbal, cel mai des castiga echipa care joaca bine tactic si unit, nu aia plina de vedete individualiste.
Pace!

.

Bookmarks