Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 74 of 149 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 84 124 ... LastLast
Results 1,461 to 1,480 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1461 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    majoritatea sunt slabi...2-3 sunt buni din cate am vazut aseara...oricum a fost fain gg
    Daca spui asta inseamna ca nu prea te-ai jucat cu romani, lasa ca poate o sa mai nimeresti in meciuri cu noi, astia slabi, si o sa iti schimbi parerea, tot ce pot sa iti spun este ca, eu cand joc cu romani sunt sigur ca nu raman fara viata, ca voi primi revive in urmatoarele clipe dupa ce am murit, ca nu raman niciodata fara munitie, si ca inamici vor fii spot-atzi incontinuu, nu cred ca sunt multi straini care sa fie destul de nebuni sa impinga la obiective indiferent de costuri si sa fuga jumate de harta sa imi dea un heal sau munitie in loc sa omoare 3 inamici in timpul asta.
    Am peste 80h de joc online si iti garantez ca 80% din meciurile in care am avut colegi straini in echipa nimeni NU a vorbit mai nimic, cu romanii cand sunt in echipa toata lumea te anunta unde sunt inamici, care are un loc de spawn bun s.a.m.d.
    Nu incerc sa ridic in slavi roamanashii mei cu care joc zi de zi, ca sunt si jucatori straini super buni si am pierdut destule meciuri in fata lor, dar le-am facut viata un calvar si nu ne-am predat fara o lupta pe cinste asa ca nu mi-e rusine de niciunu din ei!
    Poate ca nu toti suntem grozavi la tras cu arma dar toata lumea incearca sa faca parte din echipa si sa isi indeplineasca obiectivele, ca si in fotbal, cel mai des castiga echipa care joaca bine tactic si unit, nu aia plina de vedete individualiste.
    Pace!

2. #1462 SP
    Member maweryck's Avatar
    majoritatea sunt slabi...2-3 sunt buni din cate am vazut aseara...oricum a fost fain gg
    Prietene esti cel putin arogant , mai ales daca tinem cont ca aici sunt si oameni de LVL 40 . Din punctul meu de vedere , tu esti slab .
    Esti inca sergent ( Battlefield: Bad Company 2 - Stats Verse ) , deci " ciocu mic ca noi suntem la putere " lol

Am cel putin 10 -15 oameni la friends care sunt cel putzin LVL 30 ....iar tu oricum nu ai nimic cu care sa te lauzi daca ma uit la tine la " your stats " .
    Pacat ca ai 20 de ani si nu stii inca sa gandesti innainte sa vorbesti .

3. #1463 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Am sa mai dau si eu add la lume de pe aici. M-am plictisit sa joc de unul singur.

4. #1464 SP
    Member caine_rau's Avatar
    a fi bun e un termen relativ. la ce s-o fi referit

5. #1465 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    O intrebare scurta:daca cumpar jocul Zona 3 Limited Edition,codurile acelea pentru bonus content si vip content trebuie sa le bag pe US sau pe Asia?Si banuiesc ca dupa merge sa ma schimb pe contul de US si sa am acele DLC-uri functionale,nu?

6. #1466 SP
    Member maweryck's Avatar
    nu . Mie nu-mi merg map packurile decat pe contul pe care am inregistrat VIP CODE-ul

7. #1467 SP
    Mersi.Deci am nevoie de Zona 1.Damn it....

8. #1468 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Eu am zona 3 si joc jocul de pe un cont US. DLC-urile celor de la EA sunt "region free", cele de Asia merg si pe jocuri Z1 si invers .

9. #1469 SP
    Ok.Multumesc pentru raspunsuri,dar acuma nu mai stiu ce sa cred lol.

10. #1470 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    DLC-urile sunt zone free dar sunt blocate pe cont. De exemplu eu am folosit codul pe contul de uk si nu pot juca hartile pe cel de ro.

11. #1471 SP
    Deci codurile care le primesc la jocul Zona 3 pot sa le folosesc pe contul US ?Nu ma intereseaza sa le joc pe alte conturi,decat pe cel US.

12. #1472 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Deci codurile care le primesc la jocul Zona 3 pot sa le folosesc pe contul US ?Nu ma intereseaza sa le joc pe alte conturi,decat pe cel US.
    Da,poti...sau nu?

13. #1473 SP
    lol Ooooooooookkkkkkkkk.1 aprilie a trecut.

14. #1474 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Da, poti sa le folosesti pe US, singurul inconvenient este acela ca odata activate pe contul de US nu o sa le poti juca( hartile,cele 2+ ultimile 2) pe alt cont , atat.

iti promit eu ca in curand o sa am 5 dog tag-uri de la tine, prietenii mei, "romanasii slabuti", de care vorbeai stiu ca nu glumesc, o sa simti si tu asta in curand, nu ca ne-am supara, dar asa... de palmares( tu cred ca esti un jucator extraordinar)... Iti acceptam scuzele in mod anticipat si pe viitor gandeste la rece cand faci o afirmatie.

15. #1475 SP
    Multumesc mult ramusg.

16. #1476 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by denverius View Post
    o zi pozti fii foarte bun , in alta nu reusesti nimik
    Unii joaca 2-3 ore pe zi , altii toata ziua
    Eu joc si noaptea

17. #1477 SP
    Member LeGenD's Avatar
    )))))))))))))))))))))))))))....ok....

18. #1478 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    Am sa mai dau si eu add la lume de pe aici. M-am plictisit sa joc de unul singur.
    Foarte haioase meciurile de azi dimineata.

19. #1479 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    ma intreb daca este vreunu mai bun ca mine la cs de pe forumu asta...

p.s:sufarstar
    Cum ma baieti? Voi nu-l stiti pe "LeGenD1zorw0W" pustiul cs epic?
    El joaca in Pigiel, watch out.

20. #1480 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Eu joc si noaptea
    Da stim, se observa dupa level

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 74 of 149 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 84 124 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks