Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 79 of 149 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 89 129 ... LastLast
Results 1,561 to 1,580 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1561 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    E destul de puternic M60 si intradevar adevarata lui putere se observa intr-un grup de 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 12 inamici. Spre deosebire de o arma de assault acesta mentine o precizie destul de OK in mod de fire full auto si are si clipul de 100 (M60). Personal ma simt mult mai comod cu o arma de assault decat cu una de medic (1300 kills cu medic 7500 kills cu assault) dar uneori ma dispera viteza cu care omoara un M60. Pe langa faptul ca are cel mai mic killtime din joc (0.23 secunde fata de 0.3 Abakan, M16 si VSS) impreuna cu reculul (tinta pe piept si al doile glontz e cap) o fac letala in close range. De multe ori am murit si am avut impresia ca am fost snipat cu un M95 sau ceva (nici nu am auzit, simtit gloantele, ecran rosu nimic, direct cazut mort). E foarte puternica arma si in curand o sa primeasca un "nerf" dupa spusele developerilor. Totusi, personal pentru mine arma cu care am cea mai buna ratie si cel mai bun "Kills per minute" este de departe VSSul. Este o bestie acel sniper odata stapanit, sub 10 metri sta de la egal la egal cu un M60, pana in 100 de metri distruge orice sniper semi auto iar la long range nici macar o pisica nu are reflexe sa se fereasca de cela 2 rafale necesare pentru un headshot. Partea buna la countersniping e ca nu are bullet drop deloc, e arma perfecta!

Si o mica sugestie, personal consider M249 SAW superioara din multe puncte de vedere M60ul. Unicile momente cand e acesta mai bun fiind super close range cu 100% acuracy si UBER long range sniping cu ACOG. Daca nu aveti asa indeletniciri cu clasa de Medic incercati M249 SAWul, ruleaza fin! Ah, si are 200 de gloante in rezorvor, uneori ma amuz tragand toate 200 in o fereastra sau pe o usa. Sunt socat cata lume decide ca cel mai bun curs de actiune este sa iasa intr-o ploaie de gloante.

2. #1562 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Fac ceva pe el sistem de contorizare a kill-urilor! Stau jumatate de meci de Rush numai pe UAV si rup tot ce prind cu mitraliera UAV-ului si cand imi verific stats-urile... nimic.

---------- Post added 13-04-2010 at 12:11 AM ----------

A, sa nu uitam, inca o seara de M60-fukc-fest.

3. #1563 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Tare, nu știam asta, merci de pont.

�n principiu ar trebui să le găsești la Photo, eventual un folder nou creat de joc. Spun asta pentru că așa procedează de exemplu Burnout Paradise, �ți face un folder cu smugshots.

---------- Post added 13-04-2010 at 04:43 AM ----------

LE: se pare că nu-i așa, eu n-am reușesc să găsesc nimict, nici �n locația respectivă, nici �n altă parte. Sigur se poate face screenshot?

4. #1564 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    poate screenshot-urile le pastreaza undeva pe site-ul lor....asa era si la primul bad company.....incearca sa te loghezi pe site-ul jocului ...poate gasesti pozele acolo

5. #1565 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Pe siteul oficial nu există nimic legat de asta, �n schimb am descoperit acest thread: Bc2 screenshots...? - Battlefield Bad Company 2 General Discussion - Battlefield Bad Company 2: EA Forums

6. #1566 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar

7. #1567 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Unde e cel mai bine sa fac killuri pentru Demokition Man??

8. #1568 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Totusi, personal pentru mine arma cu care am cea mai buna ratie si cel mai bun "Kills per minute" este de departe VSSul. Este o bestie acel sniper odata stapanit
    Corect, daca ar fi avut magazia de 30 in loc de 20 ar fi fost aproape arma perfecta. Nici SVU nu e de lepadat dar are recoilul cam prea nesimtit.

9. #1569 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Atat de mult discutata arma M60 face parte sau nu din joc? wtf? Eu nu am ajuns inca sa o deblochez,dar mi se pare total "muieresc" sa te plangi de nu stiu ce arma din joc,ca e overpowered,pe cand si tu ai posibilitatea sa o joci.La fel si cu clasa recon...ti se pare overpowered?!...joac-o
    Restul...elitism ieftin,parerea mea
    O mentalitate complet aberanta. O analogie care ar pune in evidenta logica ta gresita ar fi "Ce te deranjeaza toti hotii din romania? Fura si tu si totul o sa fie bine". Un exemplu mai relevant pentru joc ar fi urmatorul: imagineaza-ti ca Inginerul ar avea in loc de Mine Anti-Tank o mica bomba nucleara, si ar omora tot de pe harta cand o da; toata lumea ar juca Inginer. Nu ti se pare normal sa schimbi acea chestie overpowerd? Adica bomba nucleara. In plus eu personal nu am platit bani pe joc ca sa primes doar un M60, vreau sa pot folosi orice arma din joc la fel de eficient.

Iar Rasko, nimeni nu a sustinut ca lumea ar trebui sa joace doar cu F2000, M93Raffica, M1 Garrant, MG 3 sau alte arme slabe,ci doar sa aduca M60ul la nivelul celorlalte arme. Asa acum exista zero variatie la clasa de medic si MX8 LMG sau MG36 sau PKM sau Type 88 sau MG 3 nu isi au deloc rostul.

Personal sunt total dezamagit cum se ocupa DICE de jocul asta. Atatea buguri si inca nici un patch. Deja ma exaspereaza cand soldatul se agata de o crenguta si se manifesta boala Parkinson. Sau lagul teribil omniprezent (echivaleaza cu zero serverele lor dedicate, era mult mai eficient sistemul din MW2, foarte rar aveam acolo lag).

Observ ca multe shootere au o arma foarte buna implementata de dragul jucatorilor mai slabi. As fi preferat ca in BF sa fie aleasa un SMG pentru acest rol (cum e cazul in franciza CoD) nu un monstru cu 100 de gloante, ACOG si healh packuri. Nu discut despre acuratete, damage, fire rate ca aste oricum trebuie sa fie ridicate pentru a se potrivi armei pentru incepatori. Problema e incarcatorul de 100 de gloante si faptul ca medicul are Health Kit. Viata in mod normal incepe sa se regenerezela la 5 secude dupa ultimul damage cu se regenereaza cu 3 pe secunda. Sa presupunem ca eu joc Assault si un angajament in baza inamica m-a lasat cu 1% (lucru des intalnit avand in vedere ca vreo 4 - 5 arme din jocul asta lasa inamicu cu 1%), deci ca sa ajung la 100% am nevoie de 35 de secunde, de la 20% (si mai des intalnita situatie) o sa am nevoie de 28 de secunde pentru a ajunge la 100%. Un medic cu Health Kitul la fund in schimb se regenereaza la 100 in 5 - 6 secunde. Stiu ca din cauza asta e bine sa ai un medic in squad dar in o situatie de atac pierd pozitia pe care o aparam ca sa ajung la Health Packul unui medic (probabil aflat sub propriul fund si fara extra range), deci potentiali inamici o sa intre pe "usa" sau o sa ne flancheze. Deci e absurd sa ai o clasa cu cea mai buna arma din joc (close, mid si long range, exclus fiind extreme range a sniperelor), cu 100 de gloante si cu Health Packul la fund.

Aceasta arma pentru jucatorii noi mai mult ca sigur ca trebuia sa fie a clasei Assault, care nu are nici RPGuri (prea multi jucatori cu RPG si e un calvar pentru tancuri) si nici Health Packuri. Grenazile sunt oricum o gluma in jocul asta si sunt super usor contracarate cu Ceramic Body Armour care iti da 125 HP iar grenada, in orice fel de impact mai putin headshot iti da maxim 100 damage (asta fara improved explosives). Si acel 100 damage vine pe un diametru de doi metri si un pic, sub asta scade la 90.

Daca tot sunteti de parere ca totul e asa cum ar trebui sa fie, si ca toti ar trebui sa alergam cu M60uri in mana atunci e deja vorba de ignoranta.

10. #1570 SP
    Member cristian77's Avatar
    Wickyz draga,eu ma refeream la situatia creata deja in joc,a M60-ului. Buna sau rea,o luam asa cum e,pentru mai multe
    vorbesti cu DICE. Cui nu ii convine,poate sa nu mai joace BC2. Dar atata timp cat esti pe "campul de lupta",respecti regulile,
    bune sau proaste. Iar in exemplul cu inginerul,hotii si bomba nucleara (suna a comedie romaneasca din anii 80? ),exagerezi zic eu

11. #1571 SP
    Din nou logica gresita. Sa luam spre exemplu o situatie din lumea reala. Inainte de abolirea sclavagismului sau emanciparea femeilor situatia era si buna si rea. Buna daca erai barbat alb si rea daca erai orice altceva. Daca situatia ar fi fost acceptata, si cui nu-i convenea si-ar fi dat Plug Off cu un streang lumea ar fi fost mult mai rea.

Situatia e clara. Arma e prea puternica, multi jucatori sunt frustrati din acest motiv. Ne aflam pe forum si facem parte dintr-o comunitate si sta in natura noastra sa gasim pe cineva cu care sa impartasim problemele, deci venim pe forum sa ne plangem de M60. Tu esti de parere ca arma este overpowerd dar consideri ca toti ne plangem ca niste femei, iar eu consider ca "somebody is wrong on the internet".

Pe forumurile oficiale desigur ca sunt sute de posturi legate de M60, si ca atare DICE au mentionat pe canalul lor de Tweeter ca arma va fi nerfata (schimbata). Personal nu am nici o treaba cu comunitatea de pe acele forumuri asa ca ma plang aici, pe forumul CG.ro. Nu cred ca e ceva gresit in a impartasi experienta si problemele pe un thread dedicat unui joc, pe un site dedicat jocurilor unei comunitati de jucatori care imi pot raspunde cu experiente similare, cuvinte de incurajare sau pur si simplu un sut in fund si un "stfu nub!". Nimic nu a deviat de la normal. Mmm ce buna e Stella

PS: I'm not your dear, honey.

12. #1572 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Sa fim seriosi. Iti ia cu sniper ul 2 gloante (daca nu dai headshot) pt a omori un om, iar M60 ul necesita decat 3. Si pe langa asta, cele 2 gloante de sniper le tragi in 5 secunde (cred) in timp ce M60 le scoate pe teava in mai putin de 2 secunde (asta daca tragi glont dupa glont).

Tu nici macar nu ai deblocat arma si incepi sa vorbesti despre ea de parca joci de cateva saptamani BF:BC2. Cand o sa strangi mai multe ore, o sa vezi de ce se plang majoritatea playerilor.

13. #1573 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    In alta ordine de idei, M249 chiar e nemaipomenita!

14. #1574 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    M-ar placea sa vad prezentate aici niste strategii de distrugere a M-Com-urilor: cand armati, unde va pozitionati dupa ce ati armat, ce urmariti cand paziti pozitia, de cate c4 este nevoie sa distrugi unul s.a.m.d.

In legatura cu M60, este o arma extrem de puternica am jucat si eu cu ea pana sa ii fac platina, am folosit-o exclusiv cu red dot si am luat oameni cu ea de la toate distantele posibile chiar si la distante care ar face un sniper sa roseasca, asa ca pot spune clar ca ii overpowered dar si cristache are dreptate cand zice ca NU avem ce face, trebuie sa traim cu ea sau contra ei, pana o nerf-eaza astia...daca devine foarte frunstranta experientza nu mai stati pe serverele unde sunt multi lmg-isti cu m60, schimbati serveru ca nu ii greu, si totusi nu mai sunt chiar atatia care joaca cu M60, atata flame cat s-a dat pe arma asta a inceput lumea parca sa se simta prost sa joace cu ea.

15. #1575 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    este vre 1 sniper sa faca 1 shot 1 kill?

16. #1576 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by George-ST View Post
    Nici chiar asa, sunt extrem de multi, depinde f mult de bolta si arma+distanta.

17. #1577 SP
    daca dai headshot, oricare

18. #1578 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by George-ST View Post
    In hardcore M24, M95, SV98 si GOL Magnum sunt toate 1 shot 1 kill. In core, doar de la distanta medie spre mica, sau daca dai headshot, sau daca victima era deja ranita.

19. #1579 SP
    Member cristian77's Avatar
    Din pacate elitismul ieftin,de care vorbeam,iese la iveala,inclusiv prin modul de scriere a posturilor. Eu va inteleg ca e puternica
    arma,medicul,sta pe "cur" cu medicamente,pe scurt un medic cu M60 e dumnezeul BC2-ului(oare de ce nu joaca toata lumea medic in BC?),dar nu asta am negat.Am spus doar ca mi se pare aiurea sa te tot plangi ca o muiere(in general,nu o luati fiecare personal),de o situatie in care nu ai ce face,datorita producatorului,DICE in speta,dar care o poti folosi si tu. Probabil se va nerfa,probabil ca nu(pt TOTI),dar pana atunci trebuie luat si jucat ca atare. Logic,si asta este scopul unui forum,sa discutam despre joc,eu doar am zis,in urma a nenumarate posturi pe subiect,ca se exagereaza pe tema M60.Voi ce motiv aveti sa nu jucati cu M60 si sa rupeti tot?(elitism too much?)

PS : Acel "draga" , Wickyz,era un apelativ pur prietenesc si colegial,daca tu te-ai simtit ofensat,FO!

20. #1580 SP
    eu nu am jucat medic petru ca nu m-a atras inca. desi am observat ca e foarte puternic chiar de la prima arma. Mi se pare totusi o clasa limitata pt ca nu ai nimic anti-tanc sau anti-chopper. Nu poti nici sa spargi un perete. Deci nu e chiar Dumnezeu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 79 of 149 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 89 129 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks