E simplu: atata timp cat exista numerosi oameni care folosesc M60, nu e nicio rusine sa o folosesti si tu contra lor. Dar da, arma e overpowered si ar fi bine ca Dice sa remedieze problema asta.
Totusi M60 deja are un antidot puternic, modul hardcore. Acolo un M60 nu e cu nimic mai breaz decat un Krinkov sau un M249, dar e adevarat ca modul asta nu e chiar pt orice, fara aim assist, spot and mark, minimap, fara auto-regenerare (pana si sangele de pe ecran ramane asa daca nu te healuieste nimeni), fara sa-ti arate cine te-a omorat si unde e, si unde daca-ti iei 2 gloante in piept cazi lat pe loc.

l-ati lasat pe denveris si le sariti in cap medicilor. Am observat un lucru dar nu stiu daca il confirma cineva: in modul hard-core , daca esti ranit, te regenerezi dar mult mai greu. dupa cateva minute? sau am dat peste un health pack din greseala in meciul ala. De obicei nu am o durata e viata prea mare in joc asa ca nu s-a intamplat decat o data sa ma regenerez.
Azi am reusit la o harta de Conquest sa luam toate steagurile si ne-am dus toti in baza lor cu catel, cu purcel. O fost macelul de pe lume... doi oameni in tancheta si restul medici. Ne-am trezit dupa cateva minute ca iesisera toti din echipa adversa din joc, doar ce mai intra cate un om nou in joc si era alocat automat in echipa inamica
Ma intreb ce surpriza era pe capul alora care spawnau in baza lor si se trezeau cu tanc si inca vreo 6 indivizi in fata.
.

Bookmarks