In trailer spunea ca e free pt PC & VIP.
Printable View
In trailer spunea ca e free pt PC & VIP.
Este nebunie pe noile harti.Harvest Day -harta imensa, poti sa te duci cu masinile pe unde vrei ,mult mai greu sa dai peste o mina.Sniperii au unspe mii de locuri unde sa se ascunda. Moartea vine de peste tot .Cu alte cuvinte, poti spune ca a aparut un nou joc GRATIS.
Ah mai vine si Vietnamul.
Aseara cred ca am stat o ora sa-si faca update-u si nu mai aveam rabdare. Dupa o ora de asteptat am apucat sa joc decat pe Heavy Metal am impresia :D. E nebunie curata :evil: Poate facem si noi un squad (cei care au "X-cutii" :xbox: )
Polonik, bine punctat, a aparut un nou joc gratis :D.
Am jucat aseara fiecare harta, dar cate putin ca eram ff obosit de la servici.O prima impresie? COOL !!! imense toate. Abia astept weekendul.
pe celelalte harti nu mai e nimeni dar totusi: LONGLIVE BC2
de unde cumpar si eu codul vip?
Superbe hartile noi! Absolut dementiale! Asa support de la developeri n-am mai vazut de la MAG incoace. Bravo DICE =D>
when an enginer dies he goes to oasis/harvest day while sings heavy metal
sincer din cele 4 harti,3 sunt paradisul pt engineri
atat de multe vehicule,as putea sa trag in tank-ul ala dar uite vine si o barca:D
Ciudatenie:
Aseara am vrut si eu ca tot omu' iubitor de BC2 sa joc noile harti.Surpriza!!! Nu le mai aveam. In acel loc din meniu unde trebuia sa mi le arate aveam numai < >. Si atat.Daca ma duceam in Store sa le redownloadez imi spunea ca le am deja.Am primit un invite, de la caine_rau parca, si atunci am intrat pe una din hartile noi.Dar daca vroiam eu sa aleg, pur si simplu nu existau.Am dar si restart la joc si consola...degeaba.M-am gandit sa sterg tot ce tine de BC2 si apoi sa-l instalez din nou, dar am amanat aceasta operatiune pe dimineata, deoarece vroiam sa copii salvarile si tot ce tine de setari.Dimineata.... surpriza!!Hartile erau la locul lor.A mai patit cineva?
P.S.: joc pe PS3.
Salut , stiti cumva unde se salveaza codul vip? Pe contul meu de psn / pe contul ea , pt. ca am cumparat jocul la lansare (zona 3) , am activat vip , dar vreo 2 luni mai tarziu l-am vandut , si as vrea sa il cumpar din nou(am gasit o oferta pt. o bucata zona 2) , dar nu stiu daca mai beneficiez de acele map pack-uri daca jocul nu mai este zona 3 ca cel cumparat la lansare. Multumesc anticipat!
@cipvas
Da , si eu am patit acelasi lucru, erau probleme cu serverele EA, dar cand intram in joc ma dadea tot pe hartile noi ... si in MOH ma scotea din joc si imi dadea eroare de conexiune cu serverul . Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie dupa ce o sa iasa si Vietnam ...
P.S. tot pe PS3
Hartile sunt foarte misto, dar acum trebuie sa ma obisnuiesc din nou cu BC2.. Dupa cateva zile de Black Ops, se simte tare ciudat. :)
hatra Harvest Day este din BC1
nu stiu pentru ca inca n-am vazut-o
geniala ideea :D
work for it if u want it:D
Foarte tari hartile noi, cel mai mult imi place Harvest Day. Acum sa ma obisnuiesc din nou cu BC2, n-am mai jucat din august.
Mmmm, si KILL? REPAIR, HEAL etc. Dar unde este KILL!!!! E clar ce contributie o sa am pentru unlockarea acelei harti, daca nu imi repar propriu elicopter, si imi arunc un Health Kit la picioare nu prea am sanse sa primesc astfel de puncte. Pe cand KILL .. that's what i'm best at :D