:) uite aici: http://www.consolegames.ro/forum/f15...d-bad-company/
Printable View
:) uite aici: http://www.consolegames.ro/forum/f15...d-bad-company/
Ce dor de snipereala mi a facut video ul ala :X.
eu am jucat aseara intai vietnam si p'orma normal , hartile noi ....Doamne ce frumos a fost .
Cu mult peste KZ3 din toate punctele de vedere . Eu cel putin nu sunt masochist sa-mi placa sa ma enervez in KZ3 . Nu-mi place haos-ul si inghsesuiala d'acolo ..pacat ca au facut doar o harta mare (Corinth Highway :( )....Prefer sa flanchez, sa ma ascund deep behind enemy lines ....etc etc etc ;)
Vezi daca nu te mai joci cu mine? Nu ti mai plac jocurile :(
Am si eu o intrebare, ce arme sunt mai bune de la assault sau de la inginer? deocamdata joc la assault cu XM8 P cv de genu dar nu-mi place si as juca cu AK 74U de la inginer se merita sa joc ca inginer?
Da.Merita sa joci ca inginer.Nici nu tin minte de cate ori am avansat cu un tanc toata echipa.
You have a repair kit?Yes.THEN USE IT!
ok dar care arma e mai buna UMP 45 sau M16?
Aproape fiecare arma este buna intr-o anumita situatie. SMG-urile inginerului sunt bune pentru close quarters datorita ratei de foc foarte mare dar asta nu inseamna ca nu pot fii folosite si la distante mari de catre cineva care stie sa le foloseasca. Assault rifles sunt bune la distande medii si au de obicei dmg si accuracy mai mare decat smg-urile. UMP-ul de exemplu poate fii folosit destul de bine si la distante mari cu scope sau red dot. In general iti alegi clasa in functie de necesitati si nu de arme, daca trebuie sa te aperi impotriva vehiculelor iei inginer, daca pe harta sunt mai putine vehicule poti alege cam orice altceva.
Eu de exemplu prefer M416 de la Assault si AK74u de la inginer (are o rata de foc infernala si dmg maricel). Nu prea exista cea mai buna arma, incearca sa iei fiecare arma la rand si vezi cu ce te descurci cel mai bine si care iti place.
Personal consider AK74u cea mai buna arma la inginer.Oricum, e dupa cum joci(eu fiind un engineer addict).>:)
dap am jucat aseara cu inginer, ce pot sa spun e ca armele sunt fenomenale acuma am arma aia dupa Scar L nu stiu cum ii zice, si imi place ca au amortizor
De la Engineer UZI-ul mi se pare cel mai bun, celelalte mi s-au parut prea light.
Nu trebuie sa-l tratezi ca pe un Call of Duty . In jocul asta se tine cont de scor ...nu de kill uri sau K/D ratio ;)
Toate armele sunt bune daca le folosesti acolo unde trebuie :) . Ca sa fiu putin in ton cu zilele astea ....tu esti arma nu AR-ul sau SMG-ul in sine ;). Poti sa iesi pe primul loc si fara sa ai multe killuri daca iti ajuti echipa asa cum trebuie ;)
Exact. Am avut odata un scor pe Arica Harbor ( Conquest ), ca medic, de 2500+. Scor : 10 - 16. Dar am facut foarte foarte mult heal si revive. Mi-am pus specialitatile astfel incat heal-ul sa fie favorizat si am stat mereu un spate. Supressing fire si atat.
Pacat ca nu-mi dadea si mie cineva heal :wall:
da ai dreptate nici nu-l joc ca, call of duty prefer sa ajut echipa etc, dar ma enerva la assault cu toate ca trageam primul in el apoi tragea el si tot ma omora, in schimb cu armele de la inginer parca sta altfel treaba armele sunt mai puternice sau mi se pare mie :)
Foarte bine notat Mav! Cel mai important lucru la Bad Company 2 este sa joci pentru echipa, si cum ai zis scorul e cel ce conteaza. Spre exemplu eu tot timpul incerc sa omor inamicii care au o linie de foc spre echipa noastra incat medicii sa poata da revive pe camarazi. De asemenea tot timpul stau la inamic in baza prin spawnul lor incat sa creez confuzie, astfel cineva poate intra si planta obiectivul. Alt exemplu de team play e cand stau cu 3 baze in spate si omor sniperii cu UAVul, astfel sniperii nostri nu o sa aibe tinte, o sa se plictiseasca si o sa intre in atac. Sau cand joc cu MSK cu Blackhawkul, noi nu suntem decat un spawn mobil pentru tine si pentru Legend, iar MSK saracu incearca sa protejeze elicopterul de inginerii rai incat eu sa va parmit sa va parasutati fix peste obiectiv. Iar daca sunt medic si mori la 3 metri de mine, nu vin sa iti dau revive pentru ca sunt sigur ca in momentul ala iti aprinzi_o_tigara/bei/mananci/scarpini/etc si reviveul te-ar incomoda.
Iar referitor la arme, intrati pe Hardcore si nu exista conceptul de arma buna/proasta. Toate sunt super letale!
---------- Post added 03-04-2011 at 07:07 PM ----------
Armele de la inginer sunt mai ok in full auto si majoritatea improasca gloante in stanga si in dreapta in loc ca tinta sa se ridice in jus, adica e mai usor sa prinzi tinte in miscare cu ele. (incearca pe un perete, vezi ca unele fac un cerc iar altele fac o linie in sus, cele cu cerc ii prinzi pe aia in miscare iar cu linia omori f repede tinte statice)
Acum l-am imprumutat si eu de la un vecin =D> deabia astept sa vad cum e MP-ul ( in primul m-a cam dezamagit ). Am o singura intrebare, jocul l-am imprumutat pentru putin timp, merita sa joc SP? sau numai MP? :))
Daca ti-a placut primul (BF:BC1) single da, merita singleplayer, daca ti-a placut stilul de joc dar parca prea glumet era (iti place ceva uun pic mai serios) atunci tot se merita. Daca iti place sa te plimbi de nebun dar apreciezi si secvente scriptate pline de multe explozii atunci e pentru tine. In alte cuvinte, joaca domne single si terminam cu palavrageala =)).
Iar daca in primul te-a dezamagit multi, atunci o sa te dezamageasca si mai mult in asta, pentru ca este "more of the same, only bigger, better and with more explosions!".