Noi si acum jucam![]()
pai da nu va vad, scrie online dar nu scrie ca jucati. e vreo optinue sa nu vada ceilalti ca joci? dati si la mine un invite or smthng
Mi-am batut recordul: 14850 de puncte la sfarsit de meci ca defender.
Joaca cineva acuma seara?
Te referi la Tabelul de scor unde sunt afisati toţi jucătorii sau la punctele de XP? La tabel am scos 7500 iar la xp 28000.
---------- Post added 18-02-2010 at 02:49 PM ----------
Si eu observ treaba asta Dante pa MuthuRaul, parca ar juca in stealth mode.
am reusit sa dau join pe el dupa ce am intrat si iesit succesiv pe "play with friends" si a mers ok
lol daca nu vedeam filmul nu stiam de butonul select. tocmai am facut 4280 ca scout (nu xp) si 51 la 21 scor. pe aceasta cale imi cer scuze baietilor cu care am jucat ieri pt ca nu stiam despre ce vb ei
cu reperare & stuff
![]()
Sper sa schimbe chestia asta cu spot in jocul final, mi se pare absurda acum, tot ce fac ca sniper e sa spamez spot, si in tanc la fel. Foarte urata treaba.
ar trebui lasat doar pt cei din acelasi pluton (squad) cu sniperul si sa nu apara teriunghi rosu deasupra capului ci sa apara doar pe harta mica. ca si in realitate sniperul poate transmite prin radio pozitii ale inamicilor
A uitat sa spuna ceva important: daca esti prost si nu stii sa pilotezi un elicopter sau sa tragi din gunner position, nu mai intra in el. Daca vezi ca pilotul aterizeaza si astepta sa iesi, pai iesi dracului si du-te si joaca Modern Warfare 2.
Credema ca e groaznic... astepti sa se spawneze elicopterul si un idiot intra inaintea ta... dupa 10 sec ii jos...atunci e momentul cand injuraturile is in floare
Asta nu e nimic c�nd astia mor in spawn. Pe mine mă exaspereaza c�nd te duci sa �l repari si individul �l ia, decoleaza si face tumba pe spate cu el. Am patit asta de 2 ori c�nd baza cu elicopteru era distrusă si eu �ncă păstrăm elicopteru. Nuj ce e in capul acelor copii. Nu sunt capabili sa tragă cu gunneru in nimic dar cred ei ca o sa facă treaba cu elicopteru. Dezgustator comportament. Oricum gunneru face mult mai multe killuri dec�t pilotu
Stie cineva de ce mi se deconecteaza de la server ? Pe PSN raman logat dar in joc imi zice ca m-am deconectat de la server . Asta de cand mi-am facut un nou abonament de VDSL .
That VideoGame Blog Bad Company 2 demo hits 3.5 million downloads
Just over a week ago EA announced that the PlayStation 3 and Xbox 360 demo of Battlefield: Bad Company 2 had been downloaded over 2 million times. With six days left until the demo is removed from the services and support shifted towards the retail game, that number is now 3.5 million and counting.
Anyone�s who�s been playing the demo can be proud that they�ve contributed to the 500 million kills, 100 million vehicle kills, 15 million knife kills, 30 million destroyed vehicles, 10 million head shots and 25 million revives that have taken place since the 360�s demo went live in late January.
Bookmarks