In fiecare oras ai cate o parte din main quest, deci poti sa le iei in ce ordine vrei, dar recomand turnul magicienilor primul.
In fiecare oras ai cate o parte din main quest, deci poti sa le iei in ce ordine vrei, dar recomand turnul magicienilor primul.
Am bagat vreo 27 de ore in joc si sunt prin The Fade in Circle of Magi, joc warrior si nu pot sa spun ca am cine stie ce approval de la vreunul din party members. Allistair si Leliana ce ma apreciaza si au si plot bonuses, dar pe Morrigan ca apostate-ul care este, e cam greu sa o multumesc. Pe gagica n-o intereseaza de vietile jalnice ale celor cu care ne intalnim, not in the least, iar eu vreau sa ajut pe toata lumea. Daca am ales sa renunt la cursul quest-ului din Redcliffe pentru a evita sacrificarile...
In niciun caz nu ma gandesc sa devin Templar aka mage keeper/killer.
cea mai buna sub clasa pentru warrior dupa mine cel putin e champion are niste buffuri pentru party members extrem de folositoare : defense + atack si mai ai un spell la champion care da un stun la toti inamicii din zona exceptand bosii
Party-ul cu care am de gand sa termin jocul este format din Morrigan,Allistar si Wynne (eu fiind Assassin).Deja sunt la sloth boss in Circle of Magi,decat cu 14 ore jucate...Ai mai facut ceva inainte de Redcliffe Sanjuro?
Va recomand sa luati DLC-ul The Stone Prisoner, pe langa niste iteme si questuri primiti si un nou personaj recrutabil: Shale. Acesta este un golem de piatra si se descurca foarte bine la tancat(mult mai bine ca Alistair), si uraste pasarile!![]()
Eu nu prea l-am folosit pe Shale. Poate in jocurile urmatoare. Nu stiu daca e mai bun ca Allistair in Dragon Armor, dar sa vedem...
Pai am facut Lothering cu tot ce-a implicat pe acolo, Chantry quests, Blackstone Irregulars quests, dar jucand pe PC folosesc pauza aproape inainte de fiecare miscare si-mi controlez individual party members, ii asez in pozitii strategice, le folosesc abilitatile personal - sistemul de management al AI-ului nu prea ma satisface (deh, Forgotten Realms memories) sau nu i-am gasit eu inca acea combinatie perfecta, etc. - toate lucrurile astea consuma timp, ca sa nu mai zic ca stau mult la taclale prin camp.
w00t my first dragon kill!
M-am dus la level 10 dupa ce l-am "exorcizat" pe printisorul din Redcliffe,n-am putut s-o refuz pe vrajitoarea mea preferata.Wynne mi-a tinut in viata tot party-ul pe parcursul bataliei,she's amazing!A durat ceva...tinand cont ca dadeam maxim 20/hit,cand era cu fata spre mine dadeam cu 1.
'twas epic (as Morrigan whould say)![]()
Sunt aproape de final si nu reusesc in ruptul capului sa ajung la 250 damage in one-hit. Warrior, level 46, two-hand sword, status bonuses, party-ul da spell-uri pe mine, etc....nu trec de 230...
any tips?
Level 46? Sau 26? Cred ca nici daca joci jocul cap coada cu acelasi personaj de 3 ori nu ajungi la 46Eu am facut foarte usor 300+ damage, cu magul. Cautam animale prin padure pe la elfi, ca au low spirit resist, sleep + horror (daca ai +spirit damage pe obiecte), sau cate un mag inamic + mana clash = 300+ damage.
Sunt video-uri pe youtube cu magi care dau 1500+ cu mana clash.Totul tine de dps (damage per second),nu prea conteaza cat de mult dai intr-un hit daca intre lovituri astepti 2 secunde.Cu rogue-ul meu de level 13 dau 120/backstab,dps-ul fiind de 280 (nici n-are rost sa mai folosesc skill).Adevarul e ca la capitolul dmg warrior a fost cam lasat la o parte,cel mai bun dps il au: 1.Mage 2.Rogue (ranger si assassin).Ai putea incerca sa schimbi arma in functie de inamicul cu care te lupti (sword-ul nu prea e bun impotriva armurii) si sa folosesti lightning rune (pure dmg).
Anyway,eu zic sa termini cu warrior-ul si sa incepi cu alta clasa,good luck![]()
Da, depinde de cata mana are adversarul, si daca activezi skill-ul pasiv care am uitat cum se numeste si care iti mareste damage-ul la vraji. Si eu cred ca e cel mai greu cu warriorul![]()
Are cineva idee unde gasesc o lista cu toate spell-urile/buff-urile pe net? Doar numele lor si ce fac.. nu-mi trebuie altceva
M-am simtit insignifiant in fata acestui shapeshifter titanic, dar l-am dovedit cu ranged attacks din partea Lelianei si a lui Wynne. Mi-a umilit personajele axate pe lupta CQ in 30 de sec. A fost un dus cu apa rece bine venit care m-a trezit la realitate si m-a provocat sa folosesc cat mai multe abilitati. Jocul devine din ce in ce mai bun si este in mod cert favoritul meu la Game of the Year.
34 hrs in, off to find The Urn of Ashes. Inca nu mi-am specializat warrior-ul in nicio directie, repet, refuz sa-l fac templier - singura optiune pe care o am in prezent.
Daca tot esti la Sacred Ashes quest,poti capata Reaver specializationimpreuna cu Berzerker spec,oferit de Arl Eamon dupa ce il vindeci.
Am si eu 34 de ore jucate,dar am lasat quest-ul cu urna deoparte in timp ce am rezolvat problemele in Orzamar (oras care are cele mai bune iteme).
GOTY all the way.
Am si eu nevoie de ajutor [SPOILER=spoiler]am ajuns la Broodmother ( A Paragon of her kind) si nu stiu cum s-o inving. Reusesc sa o las cu 25-30% din viata, dar mai mult nu reusesc niciodata. Plus ca raman singur, toti membrii party-ului mor destul de repede. [/SPOILER]
Bookmarks