Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 234

Thread: Dragon Age: Origins

1. #81 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    In fiecare oras ai cate o parte din main quest, deci poti sa le iei in ce ordine vrei, dar recomand turnul magicienilor primul.

2. #82 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Ok,am pus si eu in sfarsit mana pe joc,e super am deja 9 ore jucate si Rogue meu suparat merge bine.Sunt interesat mai mult de latura role-playing (lafel ca in toate jocurile bio-ware) si conversez mereu cu cei din party sau sateni (am mers pe skill mare de Coercion).Problema e ca la 9 ore in joc (sunt in Redcliffe) am la Allistar si Morrigan decat 75 approval (le-am dat si ceva cadouri chiar).S-a mai intamplat sa-mi dea -Approval la unele decizii,dar rar.Din ce am citit pe forumuri,multi jucatori spun ca au ajuns la "bed scene" cu Morrigan inca de prima data cand au ajuns in camp.Am mai citit si ca la majoritatea Allister a fost de acord sa transmita mai departe arta Templar la sosirea in Redcliffe.
    Am I doing smth wrong?Any tips?
    Am bagat vreo 27 de ore in joc si sunt prin The Fade in Circle of Magi, joc warrior si nu pot sa spun ca am cine stie ce approval de la vreunul din party members. Allistair si Leliana ce ma apreciaza si au si plot bonuses, dar pe Morrigan ca apostate-ul care este, e cam greu sa o multumesc. Pe gagica n-o intereseaza de vietile jalnice ale celor cu care ne intalnim, not in the least, iar eu vreau sa ajut pe toata lumea. Daca am ales sa renunt la cursul quest-ului din Redcliffe pentru a evita sacrificarile...
    In niciun caz nu ma gandesc sa devin Templar aka mage keeper/killer.

3. #83 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    cea mai buna sub clasa pentru warrior dupa mine cel putin e champion are niste buffuri pentru party members extrem de folositoare : defense + atack si mai ai un spell la champion care da un stun la toti inamicii din zona exceptand bosii

4. #84 SP
    Member Devergo's Avatar
    Party-ul cu care am de gand sa termin jocul este format din Morrigan,Allistar si Wynne (eu fiind Assassin).Deja sunt la sloth boss in Circle of Magi,decat cu 14 ore jucate...Ai mai facut ceva inainte de Redcliffe Sanjuro?

5. #85 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Va recomand sa luati DLC-ul The Stone Prisoner, pe langa niste iteme si questuri primiti si un nou personaj recrutabil: Shale. Acesta este un golem de piatra si se descurca foarte bine la tancat(mult mai bine ca Alistair), si uraste pasarile!

6. #86 SP
    Eu nu prea l-am folosit pe Shale. Poate in jocurile urmatoare. Nu stiu daca e mai bun ca Allistair in Dragon Armor, dar sa vedem...

7. #87 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Party-ul cu care am de gand sa termin jocul este format din Morrigan,Allistar si Wynne (eu fiind Assassin).Deja sunt la sloth boss in Circle of Magi,decat cu 14 ore jucate...Ai mai facut ceva inainte de Redcliffe Sanjuro?
    Pai am facut Lothering cu tot ce-a implicat pe acolo, Chantry quests, Blackstone Irregulars quests, dar jucand pe PC folosesc pauza aproape inainte de fiecare miscare si-mi controlez individual party members, ii asez in pozitii strategice, le folosesc abilitatile personal - sistemul de management al AI-ului nu prea ma satisface (deh, Forgotten Realms memories) sau nu i-am gasit eu inca acea combinatie perfecta, etc. - toate lucrurile astea consuma timp, ca sa nu mai zic ca stau mult la taclale prin camp.

8. #88 SP
    Member Devergo's Avatar
    w00t my first dragon kill!

M-am dus la level 10 dupa ce l-am "exorcizat" pe printisorul din Redcliffe,n-am putut s-o refuz pe vrajitoarea mea preferata.Wynne mi-a tinut in viata tot party-ul pe parcursul bataliei,she's amazing!A durat ceva...tinand cont ca dadeam maxim 20/hit,cand era cu fata spre mine dadeam cu 1 .
    'twas epic (as Morrigan whould say)

9. #89 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Sunt aproape de final si nu reusesc in ruptul capului sa ajung la 250 damage in one-hit. Warrior, level 46, two-hand sword, status bonuses, party-ul da spell-uri pe mine, etc....nu trec de 230...

any tips?

10. #90 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    any tips?
    blades of chaos baby!!

11. #91 SP
    Level 46? Sau 26? Cred ca nici daca joci jocul cap coada cu acelasi personaj de 3 ori nu ajungi la 46 Eu am facut foarte usor 300+ damage, cu magul. Cautam animale prin padure pe la elfi, ca au low spirit resist, sleep + horror (daca ai +spirit damage pe obiecte), sau cate un mag inamic + mana clash = 300+ damage.

12. #92 SP
    Member Devergo's Avatar
    Sunt video-uri pe youtube cu magi care dau 1500+ cu mana clash.Totul tine de dps (damage per second),nu prea conteaza cat de mult dai intr-un hit daca intre lovituri astepti 2 secunde.Cu rogue-ul meu de level 13 dau 120/backstab,dps-ul fiind de 280 (nici n-are rost sa mai folosesc skill).Adevarul e ca la capitolul dmg warrior a fost cam lasat la o parte,cel mai bun dps il au: 1.Mage 2.Rogue (ranger si assassin).Ai putea incerca sa schimbi arma in functie de inamicul cu care te lupti (sword-ul nu prea e bun impotriva armurii) si sa folosesti lightning rune (pure dmg).
    Anyway,eu zic sa termini cu warrior-ul si sa incepi cu alta clasa,good luck

13. #93 SP
    Da, depinde de cata mana are adversarul, si daca activezi skill-ul pasiv care am uitat cum se numeste si care iti mareste damage-ul la vraji. Si eu cred ca e cel mai greu cu warriorul

14. #94 SP
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Level 46? Sau 26? Cred ca nici daca joci jocul cap coada cu acelasi personaj de 3 ori nu ajungi la 46 Eu am facut foarte usor 300+ damage, cu magul. Cautam animale prin padure pe la elfi, ca au low spirit resist, sleep + horror (daca ai +spirit damage pe obiecte), sau cate un mag inamic + mana clash = 300+ damage.
    Scuze, level 23 sunt...ma refeream la Strenght ca are 46. Am inceput al 2lea run cu mag-ul.

15. #95 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Are cineva idee unde gasesc o lista cu toate spell-urile/buff-urile pe net? Doar numele lor si ce fac.. nu-mi trebuie altceva

16. #96 SP

17. #97 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    w00t my first dragon kill!

M-am dus la level 10 dupa ce l-am "exorcizat" pe printisorul din Redcliffe,n-am putut s-o refuz pe vrajitoarea mea preferata.Wynne mi-a tinut in viata tot party-ul pe parcursul bataliei,she's amazing!A durat ceva...tinand cont ca dadeam maxim 20/hit,cand era cu fata spre mine dadeam cu 1 .
    'twas epic (as Morrigan whould say)
    M-am simtit insignifiant in fata acestui shapeshifter titanic, dar l-am dovedit cu ranged attacks din partea Lelianei si a lui Wynne. Mi-a umilit personajele axate pe lupta CQ in 30 de sec. A fost un dus cu apa rece bine venit care m-a trezit la realitate si m-a provocat sa folosesc cat mai multe abilitati. Jocul devine din ce in ce mai bun si este in mod cert favoritul meu la Game of the Year.
    34 hrs in, off to find The Urn of Ashes. Inca nu mi-am specializat warrior-ul in nicio directie, repet, refuz sa-l fac templier - singura optiune pe care o am in prezent.

18. #98 SP
    Member Devergo's Avatar
    Daca tot esti la Sacred Ashes quest,poti capata Reaver specialization
    impreuna cu Berzerker spec,oferit de Arl Eamon dupa ce il vindeci.
    Am si eu 34 de ore jucate,dar am lasat quest-ul cu urna deoparte in timp ce am rezolvat problemele in Orzamar (oras care are cele mai bune iteme).
    GOTY all the way.

19. #99 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Am si eu nevoie de ajutor [SPOILER=spoiler]am ajuns la Broodmother ( A Paragon of her kind) si nu stiu cum s-o inving. Reusesc sa o las cu 25-30% din viata, dar mai mult nu reusesc niciodata. Plus ca raman singur, toti membrii party-ului mor destul de repede. [/SPOILER]

20. #100 SP
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Am si eu nevoie de ajutor [SPOILER=spoiler]am ajuns la Broodmother ( A Paragon of her kind) si nu stiu cum s-o inving. Reusesc sa o las cu 25-30% din viata, dar mai mult nu reusesc niciodata. Plus ca raman singur, toti membrii party-ului mor destul de repede. [/SPOILER]
    Depinde foarte mult de ce party ai. Te-ai axat pe spells, pe melee? Oricum iti recomand ranged attacks...Cone of Cold, Blizzard, sunt foarte eficiente.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast