Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 78 of 186 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 178 ... LastLast
Results 1,541 to 1,560 of 3702

Thread: Destiny

1. #1541 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Kontrolfreeks baby, + 2 seturi de rezerva, mi-am luat sa imi ajunga
    nu sunt bre prea inalte ?!

ca am pus si eu niste ciuperci noi concave peste cele originale si ..parca-s prea inalte, dar cu astea..
    bine, parca e mai rapid raspunsul ciupercilor, cumva fara lag, dar asa inalte..zici ca e un schimbator d-asta

2. #1542 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Babulu, eu intru la 10. Nu lua bounties de la Queen aia pana nu ajung, sa le facem impreuna. Dupa fiecare bounty primim o misiune la finalul careia avem o legendara garantata. Zic sa nu le iei sa ne putem coordona, sa le facem toate pe rand si repede.
    OK șefule 👍

3. #1543 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Tocmai ce am primit o arma exotica dintr-un engram legendar is this for real?

S-o fi schimbat drop sistemul dupa update-ul de azi?

4. #1544 SP
    Member faxiu's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    @Monky, nu ai nevoie de mouse pentru asa ceva. Cum zicea si Koba, uite la Renegade sau in rezultatele mele de mai jos.
    Unul dintre screens este jucat de echipa CG, i-am distrus.
    Iar altii au nevoie de 3 mauși. Unul dintre screens este jucat de echipa CG, m-au distrus. Exagerez puțin dar adevărul este ca Renegade ar trebui sa se faca neurochirurg. Eu, in continuare, ma consolez cu gandul ca ratia mea 98% sub 1 se datoreaza artistilor din echipa. Artisti care trebuie sa picteze ei toate tablourile iar mie nu-mi ramane panza.
    @Rasko si Babulu: start queen mission si dati return to orbit pana va duce pe Earth. Nu e vb de dificultate cat de rapiditate. Cea de Old Russia este scurta.

5. #1545 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Babulu, eu intru la 10. Nu lua bounties de la Queen aia pana nu ajung, sa le facem impreuna. Dupa fiecare bounty primim o misiune la finalul careia avem o legendara garantata. Zic sa nu le iei sa ne putem coordona, sa le facem toate pe rand si repede.
    Count me in... daca mai aveti nevoie de al treilea membru

6. #1546 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Asta e zi cu noroc acum din engram albastru a cazut pulse rifle legendar...pacat ca e pulse si aia exotica si asta

7. #1547 SP
    Junior Member EdenIsNotEnough's Avatar
    Nu e fun deloc sa citesc forumul de la munca, sa vad atatea drop-uri cand eu mi-am cumparat aproape tot ce am pe mine, singurlele de rng au fost bounty-urile exotice si 2 legendare... de cand am inceput sa joc destiny. Ma simt "special".

8. #1548 SP
    Banned Templier's Avatar

9. #1549 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

CUM II ELPRESADOR ASTA!

10. #1550 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cum îi?

11. #1551 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    ^ Best BEAST Ever! ))

12. #1552 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    @Rasko si Babulu: start queen mission si dati return to orbit pana va duce pe Earth. Nu e vb de dificultate cat de rapiditate. Cea de Old Russia este scurta.
    Mulțumim de sfat Faxiule. Au meritat câteva loading-uri în plus.

13. #1553 SP
    Junior Member phaze0r's Avatar
    La Queen's Wrath puteti primi chest armor & helmet, un sniper legendar (The Supremacy) si blueprints pentru o nava, Chasing Infinity. Spor la farmat sharduri

Also, cum/de unde ati cumparat Kontrol Freeks?

14. #1554 SP
    Junior Member EdenIsNotEnough's Avatar
    Sunt si eu interesat de Kontrol Freaks, daca vrea cineva putem sa facem un group buy.

15. #1555 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry guys, n-am mai reusit sa intru aseara. Oricum... cred ca dau quit pentru o perioada. Am primit o misiune care promitea sa-mi dea o arma exotica... am facut primul pas cu greu (trebuia sa termin 5 Strike-uri fara sa mor), si dupa ce m-am chinuit atat, mi-a dat partea a doua: sa fac un K/D de 25 or so... M-a nimerit pe mine, care nu-mi place PvP-ul. Asa ca am dat drop la misiune... se pare ca jocul uraste PvE players... Bleah!

16. #1556 SP
    Member tzuik's Avatar
    @Monky > Am primit si eu bounty-ul ăla. Când am văzut prima parte am zis meh, ok, dar când am văzut a doua parte cu 25 KD în Crucible aproape i-am dat și eu rage quit. Dar am zis ce-o fi o fi, m-am băgat la câteva meciuri și... surprinzător, nu a fost așa greu cum mă așteptam. L-am făcut în 2 meciuri de Control și un Clash. Iar eu sunt cam praf la PVP, dar nu-i așa complicat, pentru că se adună KD-ul din mai multe meciuri. Aproape că I Learned to Stop Worrying and Love the PVP.

Partea următoare a bounty-ului, în schimb, e altă poveste. Tre să fac un weekly strike, așa că ne-am băgat 3 oameni de level 25 la Weekly-ul de level 22 și am mâncat multe porții de bătaie. În mod repetat. Mai încerc diseară, dacă e careva interesat, și are și niște arme cu Solar damage, hit me up.

17. #1557 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sorry guys, n-am mai reusit sa intru aseara. Oricum... cred ca dau quit pentru o perioada. Am primit o misiune care promitea sa-mi dea o arma exotica... am facut primul pas cu greu (trebuia sa termin 5 Strike-uri fara sa mor), si dupa ce m-am chinuit atat, mi-a dat partea a doua: sa fac un K/D de 25 or so... M-a nimerit pe mine, care nu-mi place PvP-ul. Asa ca am dat drop la misiune... se pare ca jocul uraste PvE players... Bleah!
    Ai ales-o și tu pe cea mai grea se pare. Eu am pe aia pt pulse rifle cu 25 de strike etc. Oricum nu prea îți trebuie decât marks și lvl 2 rep la vanguard și câteva Queen missions și ești lvl 27 garantat. Eu mai am câteva upgrade de făcut și sunt 28,si nici măcar nu am pus piciorul în raid. Apropo, dacă se face și e loc liber, joc sunsinger lvl 27,7

18. #1558 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tzuik View Post
    Iar eu sunt cam praf la PVP, dar nu-i așa complicat, pentru că se adună KD-ul din mai multe meciuri. Aproape că I Learned to Stop Worrying and Love the PVP.
    Din pacate, nu se aduna. Cel putin la mine, am facut nu stiu... 5/25 in primul meci... iar dupa al doilea aveam 2/25. Probabil chiar ai reusit sa faci 25 dintr-un meci...
    Quote Originally Posted by goguxxx View Post
    Ai ales-o și tu pe cea mai grea se pare. Eu am pe aia pt pulse rifle cu 25 de strike etc. Oricum nu prea îți trebuie decât marks și lvl 2 rep la vanguard și câteva Queen missions și ești lvl 27 garantat.
    I-am dat quit si nu mai apare oricum ca fiind available... prin urmare, aleluia! Frack it!

P.S. Pai sunt 27 deja... si a cam devenit boring pt. ca trebuie sa fac o tona de farming ca sa imi pot upgrada legendarele si exoticele...

19. #1559 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    De la misiunile imparatesei respectabile ce mama ma-sii cade pentru warlock??? Am primit exact aceeasi chest armor de 3 ori!!!!! What in the name of Zgabearta Iftode?? Chest armor era una dintre chestiile de care nu aveam nevoie, am una legendara upgradata aproape la maxim. Troll game!!

20. #1560 SP
    Member goguxxx's Avatar
    De la misiunile imparatesei respectabile ce mama ma-sii cade pentru warlock??? Am primit exact aceeasi chest armor de 3 ori!!!!! What in the name of Zgabearta Iftode?? Chest armor era una dintre chestiile de care nu aveam nevoie, am una legendara upgradata aproape la maxim. Troll game!!
    La fel și eu, am păstrat numai ciupilica, nu mai dau 120 de marketing la vanguard. Restul le fac shards ca să upgradez armura

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 78 of 186 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 178 ... LastLast