Cei care se plang de continutul mic pentru ceea ce platesc, exista doar o singura solutie, sa nu mai achizitionati niciun "dlc". Vorbele raman decat vorbe in vant fie ca sunt aici fie ca sunt pe forumuri internationale, singurul lucru care le va atrage atentia si ii va afecta se va vedea in vanzari.
Prietenii mei de pe Xbox (aproximativ 10 - 12 activi), au toate "dlc"-urile si doresc sa-l achizitioneze si pe cel din septembrie, eu nu am niciun "dlc" si probabil nu il voi lua nici pe cel din septembrie, pentru ca pana acum am jucat un joc beta in continua dezvoltare pe care l-am cumparat la o saptamana dupa lansare. Cu toate ca nu am niciun "dlc", am nivelul 32 si jumatate si pot face oricand nivelul 34 (mai am 2 "etheric light" in cufar), am Fatebringer, Praedyth's Revenge cu atac 365, am toate exoticele importante, nu ma incalzeste cu nimic sa am cateva colorate altfel. Cu toate acestea Destiny, ramane jocul cel mai jucat printre prietenii mei si apreciat si de mine.
Ma repet si spun ca Destiny ca si alt joc, nu trebuie sa necesite achizitia "dlc"-ului / "dlc"-urilor daca acestea nu merita (pentru mine nu merita niciun "dlc", pentru ca este doar o alta parte din joc nu este ceva cu totul nou).
AlexB