Galbene din primul an?
Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
Printable View
Încă nu le-am identificat, cred ca-s year 2 anyway. Am rămas fără coins, că merită farmat la greu ăla :))
@Andrew te ajut eu cu raidul ca si eu vreau sa-l fac. Numa' sa avem cu cine.
@Andrew si eagle, sign me in. Am un Warlock de 318 insa n-am facut nici un raid pana acum, din pacate. Poate totusi ne putem ajuta reciproc, ma gandesc. Mai am un prieten cu un Titan 328 care se intoarce duminica, asta daca nu se strang 6 pana atunci. Suna ok?
Sunt singurul care joaca pe xbox de pe aici?
Questul ala lung de PvP pt Y2 Moments of Triumph ma termina psihic~x( Am ajuns sa urasc cu pasiune pvp-ul la jocul asta, numai snipere si shotgunuri la tot pasul, 90% numai cu asta se joaca in pvp-ul asta de mizerie. I'm sory, partile de Pve sunt misto, raiduri, strikeuri in co-op, etc n-am ce zice imi plac, dar pvp e sub orice critica. Binenteles e opinia mea si nu tb nimeni sa fie deacord cu ea. Trebuia doar sa ma descarc, sry:bash::))
Cu sniperul nu prea mai vezi acum dar shotguneri sunt peste tot
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Asa a fost si la mine la inceput, pana am inceput sa inteleg cum merg lucrurile prin PVP. M-am documentat, am inceput sa ma uit la tutoriale, la strategii, combat approach si am ajuns pe linia de plutire de la K/D negativ la 1.10. :) Nu sunt un guru dar usor usor faci progrese. Mai ales daca ai un fireteam axat pe pvp cu care sa te coordonezi, te autodisciplinezi in joc. E un mod frustrant, si pentru cei care au experienta, uneori mori fara ca sa poti face ceva (lag sau ''killed by the architects'' cand dai cu fundul de podea mai tare, singur). Fata de alte alte jocuri, PVP-ul te tin in priza (cu nervi, cu surprize placute) si cam asta a tinut in viata jocul timp in care content-ul PVE a fost consumat.
Daca aveti nevoie de ajutor, au ma bag.
I'm in. ;) Adaugati-ma daca aveti nevoie de mine.
Nu-i adevarat, snipere peste tot, in toate modurile de joc. M-am reapucat de joc zilele astea si numai pvp am bagat. In toate modurile de pvp astea 2 arme sunt prezente la 80-90% din jucatori+ ceva pistoale pe ici si colo. A trebuit sa fac kiluri cu mai multe tipuri de arme(auto, pulse, scout, etc) si se simtea cum eram net dezavantajat jucand cu astfel de arme. Am jucat o gramada de shotere si pvp de la inceputul erei PS3 si nu am vazut nici un shoter pana la asta in care armele predominante sa fie sniperele si shotgunurile.
N-are nici o traba cu tutoriale, stategii, etc. Nici eu nu sunt guru al multiplayerului, si eu tot pe la ratie de 1, 1 si ceva ma invart, insa putin common sense trebuie sa exite la un shoter. E absurd cat de debalansate sunt clasele de arme. De nu stiu cate ori mi s-a intamplat sa trag cu un auto rifle sau scout rifle in cineva in timp ce alerga ca nebunu spre mine sa vina sa imi deie un shotgun to the face si sa plece la plimbare mai departe. Asa ceva nu ar trebui sa se intample, dupa parerea mea primarele fac prea putin dmg in pvp, doar pistoalele ce sunt mai ok si intr-un final pe alea am si trecut ca sunt singurele cu care mai poti face fata. Iar la sniperi nu ai ce sa le faci decat sa ii joinezi si tu si sa te apici de snipe-uit. Ori cum mie nu-mi place sa joc cu snipere, never liked and never will...mda.
Stiu ca la multi le place pvp-ul din Destiny si are intradevar momentele lui de fun cand iti iese cate un streak, mai dai si o superputere, etc, insa pe mine discrepanta asta mare intre arme ma deranjeaza prea mult. Intr-un shoter bun toate categoriile de arme ar trebui sa fie fiabile, nu doar anumite tipuri. Dar pana la urma si-au facuto cu mana lor Bungie cand au decis sa aduca toate armele din pve in pvp, nici nu ma mir de ce nu sunt in stare sa le balanseze cum trebuie. Parerea mea este ca ar fi trebuit sa existe arme separate pt pvp, balansate cum trebuie nu talmos balmosul ce este acum.
Cel mai simplu ar rezolva daca ar balansa armele doar pentru pvp, ei momentan fac acelasi modificari si pentru pvp cat ai pentru pve de aici se trag si foarte multe probleme si dificultatea de gasi un echilibru perfect. Alta problema majora este ca aceste updateuri vin foarte foarte rar si ca sa te adaptezi la pvp trebuie sa inveti cu sniperul sau shotgunul intr-adevar, practic nu poti sa joci cu arma preferata ci cu cea mai buna la momentul respectiv.
Cat despre raid nu cred ca mai am timp sa intru pana luni, tot weekendul sunt plecat, doar astazi dupa 3-4 dar nu cred ca o sa fie cineva online :))
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Rest in peace Bungo servers. Eram in queue pe la 40.000 si imi da eroare...back to 200.000 [emoji53]
A inceput nebunia... Se ridica fierul :)
A inceput nebunia, cu disconect si error: tapir. Si dupa investigatii, queue number 349 000, scade putin, error again. De la capat queue, 490 000.
Good job Bungie.
Attachment 272031
Sent from my iPad using Tapatalk
A luat careva variante pe disc (Destiny - The Collection), eram curios daca DLC-urile vin sub forma de voucher
Ahahaha in momentul asta toata lumea incearca sa escaladeze Felwinter ca niste capre de munte :))
Vreo echipa de pe aici care a terminat ultima parte la raid?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Cred ca suntem singurii care am ajuns la ultimul boss :))