Cred că cea mai bună variantă la precomanda rămâne versiunea digitală, este un joc pe care îţi i-a ceva timp să îl joci şi ar fi mai ok să nu stai mereu să schimbi disk-ul plus că mai poţi face şi share cu el.
Printable View
Cred că cea mai bună variantă la precomanda rămâne versiunea digitală, este un joc pe care îţi i-a ceva timp să îl joci şi ar fi mai ok să nu stai mereu să schimbi disk-ul plus că mai poţi face şi share cu el.
Yeah, but dat Ghost Edition :x
Ce probleme aveti voi cu schimbatul discurilor? Nu este ca la Xbox 360 cu unele jocuri care sunt pe 4 dvduri sa tot schimbati discul, acolo mai zic. Tot jocul e pe un singur disc. In principiu tot mai bine e jocul fizic ca iti iei cel putin jumatate de bani pe care i-ai dat pe el.
Asta nu cred că e genul de joc pe care sa il vinzi. Tot pe digital o sa merg si eu, sa intru rapid in el :)
De ce toata lumea crede ca jocurile retail se cumpara doar ca sa fie vandute apoi?! Eu la cumpar in format fizic ca sa le pastrez.
După ce dau 200 de lei pe un joc, nu prea îmi vine să îl vând la jumate de preţ.
Mai are cineva probleme cu deconectari de la server in timpul misiunii strike? Nu reusesc sa termin misiunea. Cel mai frustran e cand e chiar spre sfarsit si ma deconecteaza :|
Se pregatesc sa inchida perioada Beta :) (glumesc), eu sunt nivelul 4 nu cred ca am ajuns la misiunea mentionata de tine pana in acest moment.
AlexB
M-am intalnit cu un jucator pe la jumatatea misiunii de pe Luna si am facut impreuna restul misiunii, foarte tari momentele de genul asta.
Am intrat, am facut misiunea de pe luna, dar n-am primit nici un reward. Si la voi e la fel?
Nici eu nu am primit decat echipament... poate ca reward-ul il primesti de-abia in jocul full.
Destiny - How To Claim Your Reward For The Moon E…: http://youtu.be/04ItxSkjgNk
Am luat arma, man, eu ma refer la acel banner.
Acel banner a fost o misiune MP valabila doar doua ore, tot pe Luna, cum a fost si cea de pe Marte, eu asta am înțeles ieri.
LE: http://www.thesixthaxis.com/2014/07/...-beta-rewards/
Mda, super... Si am intrat in intervalul acela dar credeam ca se refera la misiunea single-player. Am jucat si putin MP, dar nu mi-a picat nicio harta de pe luna...
La Iron Banner a fost o harta de pe Marte si harta de pe Pamant din Alpha.