Am bagat la Strike-uri de m-am plictisit. No blue auto rifle...
Printable View
Am bagat la Strike-uri de m-am plictisit. No blue auto rifle...
Hmm, mie mi-au cazut o gramada sambata dimineata, cred ca am vreo 5 acum.
Apropos am in inventory cateva mote of light, ce se face cu ele? :|
Mi-e mi-a picat un Auto Rifle, seamănă cu shingen la priorităţi dar este albastră, rupe tot în mp, am jucat vreo 3 meciuri de Crucible şi am factut ratie de 4-5.
Deci sa inteleg si eu
Eu am una albastra luata din shop aseara cand au anuntat baietii parca 168 attack avea
Si una verde de 190 attack sau ceva de genu
Arma albastra face mai mult dmg , doar pt ca e albastra , chiar daca are mai putinn attack ?
Mersi
In PvP acel Attack nu conteaza. Toate armele de acelasi fel fac acelasi damage indiferent de level-ul lor. Pentru PvE continua sa o folosesti pe cea verde.
Attachment 232144Attachment 232145Attachment 232146
Cele mai bune meciuri ale mele cu arma asta.
Attachment 232148
Vad ca si a schimbat numele acum si are mai mult p'attack ! Ciudat
Question, reputatia pe care o directionezi spre una din cele 3 factiuni (purtand bond de-al lor) se aplica si pt Vanguard/Crucible, nu?
(adica concomitent faci level si pt vendorii din turnul central, nu doar pt factiuni)
eu am inteles ca reputatia se redirectioneaza spre factiunea respectiva atat timp cat porti acel item, ceea ce inseamna ca nu faci rep vanguard/crucible in acel moment (dar castigi marks).
yep asa este cum a zis H0stile am luat si eu o teapa cu un pic de rep. Eu ma axez pe vanguard rep momentan
Pfai exact acum vrea nevasta în concediu... Până lunea viitoare toată lumea e la 26 haha noroc că mai am și în seara asta timp puțin
Pentru cei care se plang de cheateri cu heavy weapon in crucible , mai exista o varianta.
Si eu sunt level 20 acum, dar nu stiu daca sa raman cu Vanguard rep sau sa-mi aleg alta factiune. Care este diferenta? Stiu ca nu poti cumpara arme de la celelalte factiuni decat cu crucible marks. Dar in afara de asta, exista diferente intre armele pe care le vinde fiecare factiune?
Da, se deblocheaza doar de la level 20. O sa fac azi daily sa vad cum e :) Weekly se poate face doar daca ai fireteam facut inainte sa intri in misiune.
Ce e interesant la Destiny este modul in care ne grupeaza dupa IP pe acelasi server. Chiar daca eu sunt pe US si multi de aici de pe forum pe UK, am vazut ca in Tower ne intalnim non-stop. La un moment dat erau cateva zeci de persoane prin Tower si dupa nick, 99% din ei erau romani. Restul or fi fost romani, dar cu nick ciudat :evil:
si nu e ca in alte jocuri unde bagi puncte in functie de clasa. aici, bagi puncte in functie de stilul de joc, daca folosesti mai des abilitatea, grenadele sau melee-ul asa ca indiferent ce clasa joci, iti poti alege ce e important pentru tine. eu, ca warlock, imi place sa fac uz de abilitate si de melee asa ca am mers pe new monarchy (intellect/strength).