Mda, asa stiam si eu, asa am si facut, chestia ii ca nu sunt semne pe jos, de ex acum ma chinui cu un boss din Iron Keep si in afara de phantom-ul dat de "calculator" nu sunt altii, am asteptat vreo ora sa apara ceva si nimic!
---------- Post added 15-03-2014 at 13:32 ----------
Btw am vazut ca "Pisica"are la vanzare un inel cu care cica poti gasi mai usor playeri care au inelul cu acelasi nume, un fel de ghilda! Stiti ceva de asta? Am putea sa luam mai multi inelul sa ii dam acelasi nume de comun acord si poate asa ne putem ajuta mai bine?
---------- Post added 15-03-2014 at 13:36 ----------
Name engreaved Ring - Easier to connect players who chose the same god - 5.500 Souls

are la vanzare un inel cu care cica poti gasi mai usor playeri care au inelul cu acelasi nume, un fel de ghilda! Stiti ceva de asta? Am putea sa luam mai multi inelul sa ii dam acelasi nume de comun acord si poate asa ne putem ajuta mai bine?

, cum puii mei sa ma bat cu 3 deodata si intr-un spatiu asa ingust, that is some real bull***t. Nu am mai intalnit pana acum asa situatii sa fii invadat de 3 persoane in acelasi timp in nici un joc DS. Si pe deasupra mi-am si lovit NPC-ul ala de la intrare cu care vb ca sa intri in cov. batanduma cu aia 3 disperati care veneau dupa mine ca sacalii.

Mi-a venit sa plang. A urmat inca o ora de chin. Now THIS is Dark Souls 

, maine tb sa ma intorc la zona cu ceata...I'm scared
, ultima oara cand m-am dus acolo, mi-am luat un backstab asa frumos de la un inamic..."special" sa-i zicem asa

Bookmarks