Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 14 of 23 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 261 to 280 of 449

Thread: Dark Souls 2

1. #261 SP
    Member Mazzaxx's Avatar
    Mda, asa stiam si eu, asa am si facut, chestia ii ca nu sunt semne pe jos, de ex acum ma chinui cu un boss din Iron Keep si in afara de phantom-ul dat de "calculator" nu sunt altii, am asteptat vreo ora sa apara ceva si nimic!

---------- Post added 15-03-2014 at 13:32 ----------

Btw am vazut ca "Pisica" are la vanzare un inel cu care cica poti gasi mai usor playeri care au inelul cu acelasi nume, un fel de ghilda! Stiti ceva de asta? Am putea sa luam mai multi inelul sa ii dam acelasi nume de comun acord si poate asa ne putem ajuta mai bine?

---------- Post added 15-03-2014 at 13:36 ----------

Name engreaved Ring - Easier to connect players who chose the same god - 5.500 Souls

2. #262 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Da, este foarte bun inelul si functioneaza. Am jucat aseara cu un tovaras si Graft iar conectarea mergea flawless, semn, bang (sau wait cateva sec) summon.

3. #263 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    “In case anyone’s curious, Namco PR told me today that they’re working with Japan in hopes of saying something next week. It’ll be on Kotaku whenever I get it.”

4. #264 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Da, este foarte bun inelul si functioneaza. Am jucat aseara cu un tovaras si Graft iar conectarea mergea flawless, semn, bang (sau wait cateva sec) summon.

Pussies!! Primu' run se joaca solo baaa!

5. #265 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Nu stiu de ce zice lumea pe alte siteuri (cum ar fi GT) ca DS2 arata mai prost decat primul, dar eu sunt de aceeasi parere cu Rasko, jocul arata mult mai bine decat primul. Si framerateul e mult mai bun (inca nu am gasit un blighttown). Momentan sunt in Wraph (sau ceva de genu, zona aia cu multi banditi) si am observat niste lucruri interesante:
    1. Creiaturile alea ciudate cu brate mari se sperie de lumina;
    2. Lichidul cu care arunca banditii e un fel de ulei. (am incercat sa aprind o torta cat timp eram ud si am luat foc)

Awesome game!

6. #266 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Alo, nu e ca și cum am fi jucat co-op cap coadă. Dacă vrei să farmezi suflete pentru level up cel mai indicat e să-i ajuți pe alții în zonele prin care ai trecut deja + boss.

7. #267 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Pff, noob, Eu sunt deja la al 3-lea caracter.

---------- Post added 16-03-2014 at 22:45 ----------

Fun fun fun cu Bell Keeper covenant, pvp foarte des. In vreo 3 ore am maxat covenantul - 100 kills.

8. #268 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Întradevăr, dar cred că e un pic cam dezechilibrat, cel care este invadat trece clar în dezavantaj în momentul în care apare și a doua fantomă gri în PvP.

9. #269 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    "un pic cam dezavantajat"!?, mai bine zis f****d, mi s-a intamplat sa fiu in zona si am fost invadat de 3!!! fantome, comoooon!, cum puii mei sa ma bat cu 3 deodata si intr-un spatiu asa ingust, that is some real bull***t. Nu am mai intalnit pana acum asa situatii sa fii invadat de 3 persoane in acelasi timp in nici un joc DS. Si pe deasupra mi-am si lovit NPC-ul ala de la intrare cu care vb ca sa intri in cov. batanduma cu aia 3 disperati care veneau dupa mine ca sacalii.
    Fu** that covenant.
    In rest jocu e super

10. #270 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Trolling mai mare ca in rat covenant n-am intalnit. Nu esti invadat, esti sumonat fara sa poti face nimic in zona nenorocitului care are de partea lui monstrii si capcane. Dupa ce termin azi cu praise the sun dau join imediat

11. #271 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    E easy, mai ales ca e plin de noobi. Eu ma bagam in zona ca sa fiu si eu invadat si ii rupeam, chiar daca erau 2-3. Toti greseau si tineau block la atacuri in loc sa dea dodge. Guard break + attack si crapa in draci.

12. #272 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Apropo de trolling

13. #273 SP

14. #274 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Rasko, fara suparare, ai dat un spoiler destul de mare. Poate vrem si noi sa fim surprinsi...

15. #275 SP
    Din cate am inteles apare in locatii random, deci nu stiu daca e spoiler. Daca ma insel, imi cer scuze si rog un moderator sa puna tag.

16. #276 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Din cate am citit acolo apare ca miniboss. Scuzele sunt acceptate, rog un moderator sa puna tag.

17. #277 SP
    Eu am tot amanat Iron Keep fiindca ma enervau arcasii aia si am preferat sa fac the gutter si black gultch, nu ca astealalte zone ar fi fost mai grozave sau placute.
    In seara asta am terminat si eu cu Iron Keep, asta dupa ce am omorat arcasii aia de atatea ori pana nu s-au mai spawnat
    Smelter foarte fain, eram deja level cam mare so nu am avut asa probleme cu el, ma palit de vreo 3-4 ori pana i-am invatat miscarile, a 5 oara l-am dovedit, iar la surpriza de dupa nu ma asteptam, m-a palit si ala de vreo 3 ori pana mi-am adus aminte cum sa ma invart in juru lui
    Bossu de la final mult mai prostanac decat ambii de dinainte, destul de easy. Per total destul de dificila zona, cu toate focurile si capcanele de pe acolo+arcasi+turtle knights
    Foarte misto jocu, cine nu-l joaca nu stie ce bunatate pierde, maine tb sa ma intorc la zona cu ceata...I'm scared , ultima oara cand m-am dus acolo, mi-am luat un backstab asa frumos de la un inamic..."special" sa-i zicem asa

18. #278 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Acel inamic îmi pare mai badass decât orice boss întâlnit, eu n-am găsit până acum soluție să mă plimb prin pădurea aia liniștit fără să mă trezesc cu backstab. Poate avem nevoie de vreun inel special care să ne lase să interacționăm cu genul ăla de caracter, cine știe ..

19. #279 SP
    Da e foarte tare zona cu ceata, backstab mi-am luat fiindca stateam peloc incercand sa ascult sunetele din jur ca aveam inelul ala echipat de zice ca auzi vocile inamicilor. Insa nu mi-am dat seama cum functioneaza fiindca se aude numai un urlet asa ciudat care se repeta intruna cred doar cand sunt inamici in jur, poate ala-i singuru hint, habar n-am.

20. #280 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Il poti ataca fara sa ai vreun ring special. Trebuie doar sa-l nimeresti... am folosit o sabie cu atac mai in "cerc" si am resit sa-l lovesc de cateva ori. Problema e ca sunt mai multi tantalai de genul, nu doar unul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 23 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast